- Πόντοι
- 16
Για σας εχω στο νου μου να παρω μια epiphone firedirdhttp://www.thomann.de/gr/epiphone_firebird_studio_wc.htm
θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας
θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας
ισως οι πιο ασχημες κιθαρες αισθητικα και απο αποψη βολεματος παιξιματος - δεν μπιστανε με τιποτα - μια φορα δοκιμασα 1 (την 200) και μονο που δεν εβγαλα σπυρια (κατα τα αλλα ειμαι μεγαλος φαν των LTD)jesu είπε:Δεν παίρνεις καλύτερα μια ltd phoenix?
Κανεις για οικονομικος συμβουλος..... !jesu είπε:Δεν παίρνεις καλύτερα μια ltd phoenix?
ουσιαστικα εσυ μπορεις να πε βοηθησεις γιατι εχεις παιξει με τη κιθαραogunsoto9 είπε:Οι firebird σου κανουν για το ειδος που θες .
Εχω παιξει με τη συγκεκριμενη του λινκ και ειναι πολυ καλη ποιοτικα για τα λεφτα της και εχει και ωραια ταστιερα (για εμενα παντα).
Τωρα σε αυτα τα λεφτα οι ltd ειναι πολυ πισω σε σχεση με τις epiphone και ειναι και για πιο heavy παιξιματα
exi skasimo sta gazia, alla gia ka8aro poio. pezi rolo k magnitis monos active diplos.Reborn είπε:Rosewood καλό για μέταλ λέμε? ;D ;D
Φίλε καλώς ήλθες. Παρακαλώ μη γράφεις greeklish, δεν επιτρέπεται από τους κανονιζμούσ.blue είπε:exi skasimo sta gazia, alla gia ka8aro poio. pezi rolo k magnitis monos active diplos.