• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι Fates Warning στην Ελλάδα

dionisissab

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Οι Fates Warning θα εμφανιστούν στη χώρα μας για 2 απ' τα 5 show της περιοδείας που ετοιμάζουν ύστερα απ' το reunion που έγινε. Τα μέλη που απαρτίζουν την μπάντα στο "Parallels" θα εμφανιστούν 26 Μαρτίου στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη και 27 Μαρτίου στο Fuzz στην Αθήνα. Οι Jim Matheos, Ray Alder, Frank Aresti, Mark Zonder και Joe DiBiase έρχονται για να μας διδάξουν για ακόμα μία φορά...

Περισσότερες πληροφορίες στη συνέχεια....

Περιττό να πω ότι έχω φύγει ήδη με τα πόδια και για τα δύο live.

Άνετα ξαναπάω. Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει.

Εάν υπάρχει χρήμα είμαι ήδη εκεί :)

Με το αγαπημένο μου line-up!

Δεν το χάνω... τρίτη και φαρμακερή, που λένε...

Ένα Monument και ένα 11th Hour, δε χρειάζομαι παραπάνω... άντε και το A Pleasant Shade Of Grey (ολόκληρο ;D  , κι ας μην ηταν με αυτο το line-up)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Babtua είπε:
Ένα Monument και ένα 11th Hour, δε χρειάζομαι παραπάνω... άντε και το A Pleasant Shade Of Grey (ολόκληρο ;D  , κι ας μην ηταν με αυτο το line-up)
Δεν το συζητώ. +1000 στις επιλογές σου. Επίσης ένα Nothing left to Say, Static Acts και απ' το PSOG θα είναι ιδανικά.

Τρελάθηκα σου λέω...

Όλο το parallels.

Την προηγούμενη φορά πάντως παίξαν και monument, και pleasant shade of grey και 11th hour :)

Οπότε μην ανησυχείτε ^^

βασικά παίζει η Ελλάδα να είναι και η μοναδική χώρα στο κόσμο που οι fates έχουν κοινό... ;D

τους έχω δει 2 φορές (1 με sanctuary ..που θυμάμαι μόνο τα λευκά τύμπανα  ;D και 1 στο ρόδον) και σκοπεύω να ξαναδώ....

...πολύ καλή μπάντα να δει κάποιος λαιβ που είναι μουσικός ... ειδικά ντράμμερ... ;)

Evilnye είπε:
Την προηγούμενη φορά πάντως παίξαν και monument, και pleasant shade of grey και 11th hour :)
Το ξέρω, το ξέρω... εκεί ήμουν, μπροστά μπροστά κιόλας (Σαλόνικα όμως) ;)

Τώρα όμως και με DiBiase στο μπάσο... ε... άλλο πράμα...

Παιδιά, όπως γνωρίζει κάτι σχετικα με εισητήρια ας ειδοποιήσει... ΕΠειδή δεν μένω Αθήνα και θέλω να πάρω γρήγορα εισητήρια. Ευχαριστώ πολύ....

Το έψαξα τώρα αλλά δε βρήκα κάπου να αναφέρει πληροφορίες για τις συναυλίες πέρα από την επίσημη σελίδα τους. Για εισιτήρια φυσικά ούτε λόγος. Φαντάζομαι θα υπάρξει κάποια πληροφορία μέσα στο μήνα.

Τι ωραία που θα είμαι Ελλάδα εκείνη τη περίοδο!

Τι ωραία που θα δω τέτοιο τρελό Line-up!

Τι όμορφα που θα δω μέλη από ΝΟΙΖ και θα πάμε μαζί...

Περιμένω...Δεν είναι μακριά... 8)

Δε ξέρω ρε γμτ... Δε θα το καταφέρω στο τέλος :(

dionissisab κάνε μου μια χάρη μόνο και πάτα κάτω αρίστερά 'σύνδεση με το ημερολόγιο' να το βλέπω να αγχώνομαι ;/

Ήμουν τις προάλλες στα εξάρχια κ είδα αφίσες πρέπει να ήταν φρεσκοκολλημένες. Είχα ψηθεί να ξεκολλήσω καμία να την πάρω :(

Και με 24 ευρώ εισιτήριο...μια χαρά!   ;D Για το μόνο που ανησυχώ, είναι ο ήχος στο block33  ??? Πρώτη φορά που πήγα πάντως, αφού μετονομάστηκε σε block33 ο χώρος, ήταν οκ

Chainsling είπε:
Και με 24 ευρώ εισιτήριο...μια χαρά!   ;D Για το μόνο που ανησυχώ, είναι ο ήχος στο block33  ??? Πρώτη φορά που πήγα πάντως, αφού μετονομάστηκε σε block33 ο χώρος, ήταν οκ
Thanx... Τώρα είδα ότι έχει προπώληση στο ticket house, αύριο θα σπεύσω... Μομέντο, Όχι 24, 30ευρώ λέει στην σελίδα του ticket house...

Η τιμή αυτή είναι για Θεσσαλονίκη, για Αθήνα από ότι βλέπω είναι πιο ακριβα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back