Ήμεθα εκεί παιδί μου...wyndorf είπε:...αλήθεια είχε παει κανένας απο εσας σε αυτο το θρυλικό φεστιβάλ???
Ήμεθα εκεί παιδί μου...wyndorf είπε:...αλήθεια είχε παει κανένας απο εσας σε αυτο το θρυλικό φεστιβάλ???
Δεν καταλαβαίνω...ndnikola είπε:Δεν θα σχολιάσω τα περι συναυλιών, καθόσον με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό ο wyndorf. Απλώς ως προς το τζάμπα γενικότερα και τις μάλλον ατυχείς συσχετισμός του με "ελληνική κουλτούρα": τον καιρο που σπουδαία έξω, σε όσες εκδηλώσεις είχε free food γινόταν πάντα χαμός. Στις υπόλοιπες πήγαιναν μόνο όσους ενδιέφερε η θεματολογία.
Τα Νταβίντοφ που τα έμαθες ;mr_davidoff είπε:δεν γινεται να μην συγκινηθω οταν βλεπω καποιον να νοιαζεται για το αν θα πληρωθουν οι εκατομμυριουχοι red hot chili peppers :-[
+ οσα θεςΚανιμώθριος είπε:Το τζάμπα σίγουρα δεν είναι ιδεολογία,νομίζω ότι είναι θέμα έλλειψης παιδείας(όχι εκπαίδευσης).
Και δεν αφορά μόνο τις συναυλίες..
Όποιος έχει βρεθεί έστω και μια φορά σε εγκαίνια που περιλάμβαναν φαί ή ποτό σίγουρα θα έχει ζήσει στιγμές πολιτισμού ;D
Επίσης υπάρχει μια σύγχυση αναφορικά με τα δικαιώματα,τις ελευθερίες,τις υποχρεώσεις,τον σεβασμό στον συνάνθρωπο,κ.λ.π.
Για παράδειγμα,ακόμη και στην ουρά μιας τράπεζας όπου οι περισσότεροι περιμένουν με το χαρτάκι την σειρά τους,θα βρεθούν και οι ελληνάρες που δεν σέβονται ούτε τον συνάνθρωπό τους.
Έχω ξαναγράψει ότι δουλεύω σε σχολείο,μάλιστα σε Μουσικό..
Πέρσι μετά την κατάληψη,μάταια προσπαθούσα να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι όποιες ζημιές έκαναν,τις έκαναν σε κάτι δικό τους,σε κάτι "δημόσιο" που ανήκει σε όλους.
Όχι στο σύστημα,σε κάτι ξένο..
Αλλά μάταια..
Τέλος,αν έχω κάποιο παράπονο από τις συναυλίες είναι ότι πoλλές φορές υπακούουν σε λογική αρπαχτής..Κακός ήχος,προκάτ κατασκευές,καμία διασφάλιση των χρημάτων σε περίπτωση καφρίλας..
Όποιος π.χ.ήταν Ejekt με Beastie Boys καταλαβαίνει τι εννοώ..
Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή.neeq είπε:Να πω κι εγώ για περιπτωσεις τσαμπατζήδων. Πριν 2 (ή 3) χρόνια, είχα πάει με τον ξαδερφο να βοηθήσουμε το θείο μου, να σενιάρουμε τα υδραυλικά διαφόρων μεγάλων οχημάτων του Δήμου και μερικών παρακείμενων Δήμων.
Ούτε εμένα πια ιδρώνει το αυτάκι μου για μπάντες που είναι στο χρηματιστήριο και έχουν liar jet.Ούτε έχω και κανέναν έμφυτο σεβασμό σε όλους αυτούς.mr_davidoff είπε:δεν γινεται να μην συγκινηθω οταν βλεπω καποιον να νοιαζεται για το αν θα πληρωθουν οι εκατομμυριουχοι red hot chili peppers :-[
Σσσ' ωραίος...noe13 είπε:Ο ξενος θα βαλει στο πιατο οσο πειναει...ο Ελληνας οσο χωραει στο πιατο...και καμια φορα λιγο παραπανω!!!
Τι λες ρε μεγάλε, τι με νοιάζει ο μαλάκας που πλήρωσε; Εγώ θα μπώ ο κόσμος να χαλάσει. Σιγά μην τους δώσω και τα λεφτά μου. Να 'πάνε να.....Στο τελευταίο,ο "άμαχος" πληθυσμός δεν έφταιγε σε τίποτα,έχασε και λεφτά γιατί δεν είδε ότι πλήρωσε..
To έλλειμα παιδείας φυσικά δεν είναι ελληνική αποκλειστικότητα ούτε στο DNA ενός λαού.ndnikola είπε:Το σχόλιο μου αφορούσε τον συσχετισμό του Κανιμωθριου περι τζαμπατζηδων σε εγκαίνια κλπ.
φιλε wyndorf οι πολιτικοι που αναφερεσαι με το ''φτιαξανε'', δεν θα επαιρναν ποτε το αξιωμα αν δεν υποσχονταν βολεματα και αν δεν τα πραγματοποιουσαν. επισης οι οικογενειες τους δεν θα κυβερνουσαν 40 χρονια την χωρα, αν δεν διατηρουσαν αυτην την κατασταση. Οι ανθρωποι αυτης της χωρας εχουν ολη την ευθυνη, και οι βολεμενοι αχρηστοι του δημοσιου (των οποιων το ιερο μεροκαματο ειναι ο βασικος λογος που χρεωνομαστε τωρα, και θα χρωσταμε για οσο θα γυριζει η γη) αλλα και οι υπολοιποι που ανεχονται, φοβουνται, τρωναι τις μπουρδες των δημοσιογραφων, βολευονται και αυτοι, ψηφιζουν…wyndorf είπε:φτιάξανε
φιλε cyclops ωραιο αυτο που γραφεις αλλα τι εννοεις? πιστευω οτι θελεις να παλεψεις αλλα δεν ξερεις πως, θεωρητικα μονο, ασε που αν ηξερες τι χρειαζεται εδω θα αλλαζες γνωμη και δεν θα ηθελες να παλεψειςπαλέψω.![]()
Μια χαρά ξέρω. Δόξα τω Θεώ δουλειά έχω, απλά θα αρκεστώ σε λιγότερα. Δεν παρατάω έτσι τον τρόπο ζωής μου, το σπίτι μου, την πόλη μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, και γενικά ό,τι με προσδιορίζει σαν άνθρωπο, προκειμένου να αφήσω περισσότερες ευκαιρίες και ζωτικό χώρο στα λαμόγια και στους βολεμένους κοπρίτες των κομματικών στρατών. Εγώ μπορώ να μείνω εδώ και να ζήσω με λιγότερα. Όσοι δε μπορούν, έχουν την ευχέρεια να πάνε στη Ν. Ζηλανδία που προτείνει ο φίλος, στη Γουαδελούπη, στη Γη του Πυρός και εγώ δεν ξέρω πού αλλού ακόμα.blue monk είπε:φιλε cyclops ωραιο αυτο που γραφεις αλλα τι εννοεις? πιστευω οτι θελεις να παλεψεις αλλα δεν ξερεις πως, θεωρητικα μονο, ασε που αν ηξερες τι χρειαζεται εδω θα αλλαζες γνωμη και δεν θα ηθελες να παλεψεις![]()
Δεν εννοώ τον πολιτικό....εννοω ολόκληρο τον λαό.....γονείς , παππούδες και λοιπά , που μεγάλωσαν τα παιδια τους με τέτοια νοοτροπία και κατα συνέπεια ψήφισαν και όλους αυτούς....μαζι σου ειμαι...φιλε wyndorf οι πολιτικοι που αναφερεσαι με το ''φτιαξανε'', δεν θα επαιρναν ποτε το αξιωμα αν δεν υποσχονταν βολεματα και αν δεν τα πραγματοποιουσαν. επισης οι οικογενειες τους δεν θα κυβερνουσαν 40 χρονια την χωρα, αν δεν διατηρουσαν αυτην την κατασταση. Οι ανθρωποι αυτης της χωρας εχουν ολη την ευθυνη, και οι βολεμενοι αχρηστοι του δημοσιου (των οποιων το ιερο μεροκαματο ειναι ο βασικος λογος που χρεωνομαστε τωρα, και θα χρωσταμε για οσο θα γυριζει η γη) αλλα και οι υπολοιποι που ανεχονται, φοβουνται, τρωναι τις μπουρδες των δημοσιογραφων, βολευονται και αυτοι, ψηφιζουν…
Και κλείνει οριστικά η παρένθεση περί πολιτικής. Ούτε χρειαζόταν φίλε blue monk.blue monk είπε:Συγγνωμη για το εκτος θεματος! φιλε wyndorf οι πολιτικοι που αναφερεσαι με το ''φτιαξανε'', δεν θα επαιρναν ποτε το αξιωμα αν δεν υποσχονταν βολεματα και αν δεν τα πραγματοποιουσαν. επισης οι οικογενειες τους δεν θα κυβερνουσαν 40 χρονια την χωρα, αν δεν διατηρουσαν αυτην την κατασταση. Οι ανθρωποι αυτης της χωρας εχουν ολη την ευθυνη, και οι βολεμενοι αχρηστοι του δημοσιου (των οποιων το ιερο μεροκαματο ειναι ο βασικος λογος που χρεωνομαστε τωρα, και θα χρωσταμε για οσο θα γυριζει η γη) αλλα και οι υπολοιποι που ανεχονται, φοβουνται, τρωναι τις μπουρδες των δημοσιογραφων, βολευονται και αυτοι, ψηφιζουν…
χαχαχα στην τυχη το ειχα βαλει το νικ γιατι ειχα κατι νταβιντοφ μπροστα μου οταν το εβαζα τα οποια ηταν και της κοπελας μου , καλο παντως ωραιοςtrolley είπε:Τα Νταβίντοφ που τα έμαθες ;
Στο Γεντή Κουλέ;
Και 'σένα για ευκατάστατο σε κόβω, φίλος...
;D ;D ;D ;D