Πρέπει να μου φάνηκε πιο αστείο και από το Τζακ Νόρις που διάβασα κάποτε αυτό.mick77 είπε:ενας που εχει το μπραν πιτ αλλα δεν δυμαμαι το νικ
Προσωπικά πιστεύω πως πολλοί έπεσαν ακριβώς σε αυτή την παγίδα, δηλαδή σημείωσαν αυτούς που συμπαθούν χωρίς να προσπαθήσουν ιδιαίτερα να κάνουν τη ματιά τους πιο αντικειμενική. Αυτό ίσχυσε ειδικά μάλιστα στις περιπτώσεις μερικών παιχταράδων - δεν ειρωνεύομαι καθόλου - που επιλέγουν να περνούν πολύ περισσότερο χρόνο παίζοντας μουσική αντί να μιλούν για αυτή (και εννοείται πως άριστα πράττουν). Επιπρόσθετα, η συμμετοχή στο Νόιζ πολλές φορές συνάδει και με την ποιότητα των γραπτών - το να πεις το αντίθετο σημαίνει πως βρίσκεις πολύ πιο ενδιαφέρον πχ. να κατεβάσεις τα σκουπίδια παρά να διαβάσεις τα γραπτά του TGL. Με εμένα δεν συμβαίνει αυτό σε καμία περίπτωση.blue είπε:@audiokostas : εχω την εντυπωση οτι το θεμα ειναι ποια ποστς διαβαζουμε με πορωση λογω headstock και οχι ποιους συμπαθουμε ή ποιοι καθοριζουν με τη συμμετοχη τους το νοιζ.
Μα εκεί ακριβώς είναι το λάθος. Δεν πρόκειται για ψηφοφορία ποιος είναι ο M.V.P του Noiz, ή ο "στυλοβάτης" του, γιατί πολύ απλά (όπως αναφέρθηκε από κάποιους) το ΝΟΙΖ είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.bloody_sunday είπε:εγώ προτιμώ χίλιες φορές να μην κακοκαρδίσω ή ακόμη και στενοχωρήσω κανένα, αφήνοντας ηθελημένα ή μη κάποιους απ'έξω, παρά να διαλέξω δημόσια τους καλυτερότερούς τους.![]()
Να δεις αμα ανοιξουμε θεμα με '' ποιους ποστερς μισητε'' τι θεαμα θα πεσει..!kwstas79 είπε:Θέαμα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!Earendil είπε:.
.
Wrtsxxxxx (πώς διάολο γράφεται, ο Μίλτος ντε)
.
.
.
Και μη ξεχνάτε...σας αγαπώ... 8)
Λοιπόν +1 από μένα και μόνο λόγω της ιδιότητας ντράμερ ;DWrTsXxx είπε:ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!
δεν περίμενα να με αναφέρει κάποιος, ένα μέλος με μέσο όρο 20ποστ/χρόνο, που ούτε το όνομα του δεν προφέρεται..
είχα συζητήσει κάποτε να το άλλαζα, σε Miltos.Evilnye είπε:Αλλά με τέτοιο όνομα ρε το ξεχνάμε. Ούτε πως γράφεται δε θυμόμαστε.