+1. Παρόλα αυτά, ομολογώ ότι όταν ξυπνώ το πρωί προτιμώ να διαβάζω kwstas79. Αυτό μόνο. Τέλος.Evilnye είπε:Θα πω κατ' αρχάς πως διαφωνώ καθέτως με αυτό το θέμα.
Δείχνουμε λίγη αγάπη στους συνανθρώπους μας μέρες που 'ρχονται.audiokostas είπε:Γιατί;
Τι προσφέρει;
ΑΚΡΙΒΩΣ!blue είπε:@audiokostas : εχω την εντυπωση οτι το θεμα ειναι ποια ποστς διαβαζουμε με πορωση λογω headstock και οχι ποιους συμπαθουμε ή ποιοι καθοριζουν με τη συμμετοχη τους το νοιζ.
ανωμαλιαρη..........εχεις ασχημα γουστα.......... ;Dmick77 είπε:Μερικαι Nick που θυμάμαι IGNANTIOS
Εισαι ο μονος που παιζει τοπλες ,γι αυτο μ αρεσεις Τελος!!!!!!! ;D ;D ;Dignantios είπε:ανωμαλιαρη..........εχεις ασχημα γουστα.......... ;D
Υπομονή, κάποια στιγμή θα δικαιωθεί και τα άπαντά του θα πωλούνται σε βιβλιοπωλεία.evris είπε:- kwstas79 γιατι ενω ξερω οτι πολλοι τον θεωρουν του ελαφρολαικου (καλαμπουρτζης) τον εχω μελετησει συστηματικα και σπανιως δεν βρηκα αυτα που ελεγε ως πληρως σοβαρα.
mick77 είπε:Εισαι ο μονος που παιζει τοπλες ,γι αυτο μ αρεσεις Τελος!!!!!!! ;D ;D ;D
Αποστομώνοντας εκνevrisτικά εύκολα τον εκάστοτε αμφισβητία ;Devris είπε:- wow! Οι ομολογουμενως πολλες γνωσεις του ειναι διαλεγμενες μια μια ωστε να μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως φονικα ειρωνικα οπλα στα posts του.
Πολύ επιτυχημένο!!!evris είπε:- harilatron στις πυροσβεσεις του. Γιατι νιωθω οτι ειναι σα καλοστρωμενο αμαξι μεγαλου κυβισμου. Ξερω οτι αν συνεχισουν να τον κοντραρουν απλα θα πατησει λιγο ακομα το γκαζι (ισως καμια φορα το πολυ να βαλει και δευτερα) και θα τους αφησει πισω στην Εθνικη. Εχει αποθεματα. Δουλευει στο ρελαντι. Η ηρεμη δυναμη.
earendil. Ο αγαθος γιγαντας.
;D ;D1) Εχω βγαλει τον elavd απο τους αγαπημενους μου απο τοτε που ειπε οτι με περιμενε μεγαλυτερο.
Κατά τον Φίλιππο Συρίγο, ο αγαθός γίγαντας ήταν ο Βλαντιμίρ Τκατσένκο.elavd είπε:ο αγαθός γίγαντας
I stand corrected!!! ;Dspy είπε:
Κατά τον Φίλιππο Συρίγο, ο αγαθός γίγαντας ήταν ο Βλαντιμίρ Τκατσένκο.
Ο Αργύρης Καμπούρης ήταν ο τίμιος γίγαντας.