Οι αγαπημένοι μας NOIZ posters

Evilnye είπε:
Θα πω κατ' αρχάς πως διαφωνώ καθέτως με αυτό το θέμα.
+1. Παρόλα αυτά, ομολογώ ότι όταν ξυπνώ το πρωί προτιμώ να διαβάζω kwstas79. Αυτό μόνο. Τέλος.

Αν θες, και μόνο για σένα, μπορώ να τυπώνω τα πόστς μου σε φτηνό ανακυκλωμένο χαρτί για να με παίρνεις μαζί σου και στην τουαλέτα.

Σίγουρα πολλοί θα εκπλαγούμε από τις προτιμήσεις των μελών. Πολυγραφότητα δεν σημαίνει ντε και καλά περιεχόμενο. Είναι αρκετός κόσμος που με τις λεπτές πινελιές του προσθέτει ατμόσφαιρα. Κάποιοι είναι shredders, καποιοι μπλουζίστες και κάποιοι παίζουν απλά ντέφι... αλλά πως; Το σύνολο μπορεί να ρίχνει πράσινες που και που... αλλά σπέρνει άμα λάχει.

Πέρα από τους usual suspects (γνωστούς - αγνώστους κουκουλοφόρους) εγώ παρακολουθώ τους "κανιμόθριους" για να μη χαθούν στη ταμπέλα του Newbie καθώς κατα καιρούς προκύπτουν μαργαριτάρια. Και δεν εννοώ ορθογραφικά.

Ωραίο θέμα! ;)

Alchemist, blue, menelaos, elavd, nikodemos, superfunk, gerasimos (...), fleamail, harilatron, αλλά θα μου επιτρέψετε να δώσω τη VIP θέση στον

Antouan_z

που είδα και το ξεκάρφωτο ποστ του τις προάλλες και χάρηκα!

;D

audiokostas είπε:
Γιατί;

Τι προσφέρει;
Δείχνουμε λίγη αγάπη στους συνανθρώπους μας μέρες που 'ρχονται.

Δεν αρκεί αυτό? Δεν αρκεί για να ζεστάνει τις καρδιές τους?

Κάθε φορά που η λέξη "blue" αναφέρεται σε αυτό το θρεντ, ενα άστεγο γατάκι βρίσκει σπίτι και γιατρεύεται. ;D

Για λογους, που οποιος παρακολουθεί καταλαβαίνει, δεν χανω περισπωμενη των :

TGL, yameth, spy, matawan, harilatron, Silot, Vartanis, Κουφή Λεοπάρδαλη, Earendil, fenderiarhs, elavd, neeq κ.α.

Προφανως και εχω διαβασει πολύ Wow!, Superfunk, evris, meneleos, marathon και αλλους της κλασικης λογοτεχνίας, αλλα μερικα ποστς θελουν να αναψεις τσιγαρο (και φοβαμαι τις καταγγελιες τωρα που δωσατε το νουμερο), μερικα εχουν ειπωθει ηδη πολλες φορες και με μια γρηγορη ματια βλεπω τι λεγεται, ενω αλλα τα αποθηκευω για να τα διαβασω οταν θα εχω τη διαθεση για μελετη (οπως πχ τα posts του nikodemos).

@audiokostas : εχω την εντυπωση οτι το θεμα ειναι ποια ποστς διαβαζουμε με πορωση λογω headstock και οχι ποιους συμπαθουμε ή ποιοι καθοριζουν με τη συμμετοχη τους το νοιζ. Ισως υπαρχει παρεξηγηση, ειναι σαφες απο ολους νομιζω οτι το συνολο των μελων καθοριζει την ποιοτητα του περιεχομενου του φορουμ.

Κανεναν δεν γουσταρω............μονο τον εαυτο μου !!!!!!!  ειμαι και ο πρωτος οτι εχω γραψει πρεπει να γραφτεί στην ιστορια ειμαι βασιλιας του ΝΟΙΖ ειμαι ο βασιλιας του ιντερνετ ειμαι  γτπ !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D      Παιδια σας παω όλους !!!! καλου ,κακους ,μπασιστες  !!!! ντραμερ πληκτραδες !!!!  Και ναι ειμαι ανωρθωγραφως !!!! ;D ;D ;D ;D

Ετσι και λιγο για να χαλαροσουμε ρε δικε μου !!!! Πλακα κανω παιδια!

Μερικαι Nick που θυμάμαι MARATHON,SUPERFUNK.ΑUDIOKOSTAS,BLUE ,BIHLAS,NESTORAS,IGNANTIOS ,FREEDOM,EVILNEYE (Νομιζω ετσι είναι)  ενας που εχει το μπραν πιτ αλλα δεν δυμαμαι το νικ,NIKOLAS,και ολοι οι υπολοιποι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
blue είπε:
@audiokostas : εχω την εντυπωση οτι το θεμα ειναι ποια ποστς διαβαζουμε με πορωση λογω headstock και οχι ποιους συμπαθουμε ή ποιοι καθοριζουν με τη συμμετοχη τους το νοιζ.
ΑΚΡΙΒΩΣ! ;)

Εχω πολλους, τον καθενα για διαφορετικους λογους. Και επειδη θεωρω δεδομενο οτι οποιος εχει να προσφερει τεχνικες πληροφοριες η παικτικα skills ειναι ετσι και αλλιως χρησιμος και ουσιαστικος, τον εξαιρω. Γιαυτο ατομα οπως πχ ο nikodemos η ο longshadow η ο nikolas η ο yann κλπ δεν θα εμφανιστουν στη λιστα μου. Οποτε, θα αναφερω ονοματα (και λογους που τους κανουν προσωπικους μου αγαπημενους) κρινοντας το "υφος" γραφης τους και μονο:

- sf για την ανησυχητικη επιμονη του να απαντα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα στα ιδια θεματα σε διαφορετικους (η στους ιδιους ανθρωπους). Και για την απολυτοτητα του σε ορισμενα ζητηματα. Δεν αφηνει περιθωρια συζητησης. Πολυ καλη χρηση των κεφαλαιων. Μου αρεσει πολυ σε τρεις ρολους:  αντιεθνικιστης, ελληνες ακριβοι και πονηροι, συμπαθεια ιαπωνια και τουρκια.

- wow! για τις φορες που ξεχναει οτι το νοιζ πρεπει να ειναι ενας χωρος υψηλης διανοησης και αφηνει τα νιτρα του να αναπνευσουν και ασκει την υψηλη τεχνη της ειρωνιας (την οποια ανεβαζει σε νεα υψη). Οι ομολογουμενως πολλες γνωσεις του ειναι διαλεγμενες μια μια ωστε να μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως φονικα ειρωνικα οπλα στα posts του.

- spy γιατι ειναι παρα μα παρα πολυ μουλωχτος. Το ξερω οτι γελαει μεσα απο τα μουστακια του οταν γραφει τα one or two liners του. Παρα πολυ περιεκτικος !

- harilatron στις πυροσβεσεις του. Γιατι νιωθω οτι ειναι σα καλοστρωμενο αμαξι μεγαλου κυβισμου. Ξερω οτι αν συνεχισουν να τον κοντραρουν απλα θα πατησει λιγο ακομα το γκαζι (ισως καμια φορα το πολυ να βαλει και δευτερα) και θα τους αφησει πισω στην Εθνικη. Εχει αποθεματα. Δουλευει στο ρελαντι. Η ηρεμη δυναμη.

- blue γιατι ειμαι πληρως συμβατος με το χιουμορ του και εχει αυτη την κυνικη ουσιαστικη ματια και γιατι ενω κατεχει ενα σωρο πραγματα κανει οτι μπορει να υποβιβαζει συνεχως τον εαυτο του, πραγμα ανεκτιμητο.

- kwstas79 γιατι ενω ξερω οτι πολλοι τον θεωρουν του ελαφρολαικου (καλαμπουρτζης) τον εχω μελετησει συστηματικα και σπανιως δεν βρηκα αυτα που ελεγε ως πληρως σοβαρα.

earendil. Ο αγαθος γιγαντας. To Ζεν προσωποποιημενο. Μονο διαβαστε τι λεει και πως το λεει. Ειναι το βουνο και ηταν παντα εκει. Το βουνο δεν εχει να αποδειξει τιποτα και σε κανεναν. Εχω εξαρτηση απο αυτον. Αν ημουν γκομενα και μου ελεγε τετοια απο κοντα θα κακαριζα.

disclaimers:

1) Εχω βγαλει τον elavd απο τους αγαπημενους μου απο τοτε που ειπε οτι με περιμενε μεγαλυτερο.

2) Καποιοι αλλοι, ενδεικτικα: evilnye, bloody, alchemist... δεν τους αναφερω γιατι δεν εχω εντοπισει γιατι και ποτε μου αρεσουν...

3) Επειδη ειναι 10 και λιγο πριν μπηκα, εχω ενα αγχος οτι καποιους θα ξεχναω ισως επανελθω πιο μετα.

ignantios είπε:
ανωμαλιαρη..........εχεις ασχημα γουστα.......... ;D
Εισαι ο μονος που παιζει τοπλες ,γι αυτο μ αρεσεις Τελος!!!!!!! ;D ;D ;D

evris είπε:
- kwstas79 γιατι ενω ξερω οτι πολλοι τον θεωρουν του ελαφρολαικου (καλαμπουρτζης) τον εχω μελετησει συστηματικα και σπανιως δεν βρηκα αυτα που ελεγε ως πληρως σοβαρα.
Υπομονή, κάποια στιγμή θα δικαιωθεί και τα άπαντά του θα πωλούνται σε βιβλιοπωλεία. :)

mick77 είπε:
Εισαι ο μονος που παιζει τοπλες ,γι αυτο μ αρεσεις Τελος!!!!!!! ;D ;D ;D

;D ;D και να φανταστεις οτι μερικοι με αναγνωρισανε στο noiz night παρολο που πηγα μεταμφιεσμενος......(φορουσα και μπλουζα....και συνοδευομουνα απο γυναικα πραγμα σπανιο για εμενα :P)

evris είπε:
- wow! Οι ομολογουμενως πολλες γνωσεις του ειναι διαλεγμενες μια μια ωστε να μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως φονικα ειρωνικα οπλα στα posts του.
Αποστομώνοντας εκνevrisτικά εύκολα τον εκάστοτε αμφισβητία ;D

evris είπε:
- harilatron στις πυροσβεσεις του. Γιατι νιωθω οτι ειναι σα καλοστρωμενο αμαξι μεγαλου κυβισμου. Ξερω οτι αν συνεχισουν να τον κοντραρουν απλα θα πατησει λιγο ακομα το γκαζι (ισως καμια φορα το πολυ να βαλει και δευτερα) και θα τους αφησει πισω στην Εθνικη. Εχει αποθεματα. Δουλευει στο ρελαντι. Η ηρεμη δυναμη.
Πολύ επιτυχημένο!!! :)

earendil. Ο αγαθος γιγαντας.
av-7802.jpg

Επίσης πολύ επιτυχημένο!!!

1) Εχω βγαλει τον elavd απο τους αγαπημενους μου απο τοτε που ειπε οτι με περιμενε μεγαλυτερο.
;D ;D

elavd είπε:
ο αγαθός γίγαντας
av-7802.jpg
Κατά τον Φίλιππο Συρίγο, ο αγαθός γίγαντας ήταν ο Βλαντιμίρ Τκατσένκο.

58f.jpg

Ο Αργύρης Καμπούρης ήταν ο τίμιος γίγαντας. Γνωρίζω άτομο που θεωρεί τον εαυτό του "Αργύρη Καμπούρη" του Νoiz. ;D

spy είπε:
av-7802.jpg

Κατά τον Φίλιππο Συρίγο, ο αγαθός γίγαντας ήταν ο Βλαντιμίρ Τκατσένκο.

58f.jpg

Ο Αργύρης Καμπούρης ήταν ο τίμιος γίγαντας.
I stand corrected!!! ;D

Ακόμη πρέπει να τον πονάει τον Γιαννάκη αυτό:

Trending...

Νέα θέματα

Back