Οι AEROSMITH στην Ελλαδα

Παίδες μου έχουν μείνει 4 tickets και για διάφορους λόγους δεν θα αξιοποιηθούν.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος p.m. thanks.

spiretos είπε:
Τα σπάσανε τα μπαρμπάδια. Πολύ καλό το setlist, ουσιαστικά best of.
πραγματι σε τρομερη φορμα.

και πολυ σταρ οι ατιμοι.

Τι να πρωτοπεί κανείς για την χτεσινή συναυλία?Ηχος?Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορα που πήγα σε συναυλία εδω στην Ελλάδα και ο ήχος να ήταν τόσο καλός και ζυγισμένος με τα όργανα να ακούγονται όπως πρέπει να ακούγονται.Για την άψογα επαγγελματικά στημένη παράσταση με την σωστή αναλογία rock-blues, γρήγορα κομμάτια-μπαλάντες, παλιά-νέα, το show του Steve με τα επικοινωνιακά του τερτίπια (σημαία κλπ, τον Perry που σε κάθε κομμάτι άλλαζε κιθάρα (μόνο telecaster δεν θυμάμαι να είδα), το υπόλοιπο γκρούπ που ήταν σε τρομερή φόρμα, τα άψογα εκτελεσμένα κομμάτια κλπ κλπ

Σίγουρα οι άνθρωποι δεν ήρθαν εδω για αρπαχτή.Το δούλεψαν το μεροκάματο και μπράβο τους.Δεν είναι τυχαίο οτι τους λατρεύουν στην Αμερική και όχι μόνο.Αποτέλεσμα:Είπαν οτι θα ξανάρθουν, αν το κάνουν θα ξαναπάω.Pure F@ckin rock'n'roll concert to the bone :) :) :)

qesh είπε:
τον Perry που σε κάθε κομμάτι άλλαζε κιθάρα (μόνο telecaster δεν θυμάμαι να είδα),
καλά καλά, κάτσε να το διαβάσει αυτό ο ακατανόμαστος...  ;D

βεβαια στο τελος μου την χαλασε που εριξε την κιθαρα κατω, την εσουρε και της εριχνε νερο.......!

ακομα, βαθια μεσα μου με ενοχλει λιγο που ξερω πως στην πραγματικοτητα ειναι χαλια οι μεταξυ τους σχεσεις αλλα στην σκηνη φαινονται τοσο δεμενοι και αγαπημενοι...! :-\

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ροκ ν ρολ ΤΕΛΟΣ  ;)

BigAlejandro είπε:
βεβαια στο τελος μου την χαλασε που εριξε την κιθαρα κατω, την εσουρε και της εριχνε νερο.......!
Μάλλον έμαθε πόσα πλήρωσαν οι θεατές για να δουν τη συναυλία και είπε να προσφέρει παραπάνω θέαμα  :D

gdevelek είπε:
καλά καλά, κάτσε να το διαβάσει αυτό ο ακατανόμαστος...  ;D

joeperry3.jpg

;D ;D

Jasemeister είπε:
Μάλλον έμαθε πόσα πλήρωσαν οι θεατές για να δουν τη συναυλία και είπε να προσφέρει παραπάνω θέαμα  :D
Αν σκεφτείς οτι σε σκυλάδικο Β κατηγορίας σε χρεώνουν μια μπουκάλα ουίσκι (επίσης Β κατηγοίας) 160 ευρώ για 4 άτομα, μάλλον τσάμπα ήταν το 60άρι ;)

qesh είπε:
Αν σκεφτείς οτι σε σκυλάδικο Β κατηγορίας σε χρεώνουν μια μπουκάλα ουίσκι (επίσης Β κατηγοίας) 160 ευρώ για 4 άτομα, μάλλον τσάμπα ήταν το 60άρι ;)
Το λεω απ'τη σκοπιά του Joe σε σχέση με άλλες χώρες + το οτι είμαστε σε απελπιστική οικονομική κατάσταση.

Σε σχέση με το τι πληρώναμε τόσα χρόνια σαφώς είναι jabaman  :)

Παιδιά η συναυλία ήταν όντως τρομερή!! Ήταν η καλύτερη που πήγα ποτέ στην ζωή μου και που πρόκειται να πάω!! Ο ήχος, η σκηνή, οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ, τα κομμάτια, ΌΛΑ!! Μόνο δύο μικρά παραπονάκια έχω: 1) Δεν παίξανε το αγαπημένο μου Dude (Looks Like a Lady) και 2) Τα εισιτήρια ήταν ΜΕΓΑΛΗ βλακεία (προσωπικά) γιατί ήταν ένα απλό χαρτάκι, χωρίς να διαφέρει καθόλου από οποιοδήποτε άλλο....... Και στο κάτω κάτω όταν μετά από 50 χρόνια θα δείχνω το εισιτήριο στα παιδιά μου και θα λέω "Ήμουν και εγώ εκεί" θέλω να υπάρχει κάτι πάνω σε αυτό το "μαγικό χαρτάκι" που να μου θυμίζει εκείνη τη βραδιά και όχι απλά να γράφει πάνω με μεσαίου μεγέθους γραμματοσειρά ένα ξερό Aerosmith.. Προσωπικά τώρα όλα αυτά και κρίνωντας από άλλα εισιτήρια ( Scorpions, Santana, AC/DC κλπ) αλλά OK είναι (σχεδόν) ασήμαντο... It was trully a Night to Remember..

keytarist είπε:
όταν μετά από 50 χρόνια θα δείχνω το εισιτήριο στα παιδιά μου και θα λέω "Ήμουν και εγώ εκεί" θέλω να υπάρχει κάτι πάνω σε αυτό το "μαγικό χαρτάκι" που να μου θυμίζει εκείνη τη βραδιά και όχι απλά να γράφει πάνω με μεσαίου μεγέθους γραμματοσειρά ένα ξερό Aerosmith.. Προσωπικά τώρα όλα αυτά και κρίνωντας από άλλα εισιτήρια ( Scorpions, Santana, AC/DC κλπ) αλλά OK είναι (σχεδόν) ασήμαντο... It was trully a Night to Remember..
παιδια συνέλθετε...ας περασω καλα στη συναυλία και ας λιώσει το εισητηριο απο τον ιδρωτα σε καμια τσέπη...δε λεω μαρεσουν κ εμενα τα εισητήρια κ εχω κανει και κολάζ αλλα έλεος...χεστηκα για το εισητήριο, καλύτερα να τους λεω τί εγινε στη συναυλία απο το να δείχνω ενα ''χαρτακι'' στο 50% των συναυλιων που εχω παει εχω μπει τζαμπέ και παντα ηταν καλα...στο κατω-κατω πιο γλυκό ειναι το τζάμπα...

η συναυλια δεν εγινε στο ολυμπιακο σταδιο φιλε μου αλλα στο καρα'ι'σκακη κ νιωθω παρα μα παααααρα πολυ τυχερη που πηγα κ τους ακουσα-ειδα  ;D  ;D

πραγματικα τρομερη εμπειρια κ θα εχω να το θυμαμαι...ηταν super..μακαρι να ξαναερθουν μιας κ ειμαι κ φαν των θεων Aero...

:) :)

Ναι περασμε καλα.Πραγματικα καλα.Δυστυχως δεν ειχα παει στους ac/dc για να κανω συγκριση.

Θα συμφωνησω για  το εισητηριο που ηταν το απολυτο ξενερωμα για οσους τα μαζευουν,αλλα και  αισθητικα μεγαλη ξεφτιλα για την αξια του.

Οσο για τον ηχο θα διαφωνησω .Ημουν πισω δεξια απο την κονσολα και αυτο που ακουγα ηταν εναν συνεχομενο αντιλαλο απο τα πισω τοιχωματα-στεγαστρα του σταδιου,πολλα μπασα, και τις κιθαρες χαμηλα.Ηταν το μονο που μου αφησε μια λιγο παραξενη γευση φευγοντας .

Κατα τα αλλα τι να πουμε οι ανθρωποι πεταγαν και εκαναν αυτο που ξερουν να κανουν με τον καλυτερο τροπο,αν και μου ελειψαν κι εμενα καποια που δεν ειπαν

ROCK N ROLL 8) ;)

σε συναυλια που πήγα την περασμένη εβδομάδα στο γκαγκάριν το εισιτήριο είχε το όνομα των καλλιτεχνών σε αυτοκόλλητο πάνω σε ένα "generic" εισιτήριο, προφανώς κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κόψουν τα όποια κόστη μπορούν να κόψουν

gdevelek είπε:
σε συναυλια που πήγα την περασμένη εβδομάδα στο γκαγκάριν το εισιτήριο είχε το όνομα των καλλιτεχνών σε αυτοκόλλητο πάνω σε ένα "generic" εισιτήριο, προφανώς κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να κόψουν τα όποια κόστη μπορούν να κόψουν
Συμφωνώ απολύτως αλλά από την στιγμή που είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που υπήρξαν ποτέ και δεν νομίζω να έχουν οικονομικά προβλήματα και που πλήρωσα 70 € για να τους παρακολουθήσω ενώ κάποιοι πλήρωσαν και 200 δεν πιστεύω πώς υπάρχει λόγος για τέτοιες "τσιγγουνιές".. Σοβαρά τώρα μπέρδεψα το εισιτήριο με ένα διαφημιστικό κουπόνι από super market........

την απόφαση για τη μορφή των εισιτηρίων λες να την πήραν οι ίδιοι οι γέροσμιθ;

Η συναυλία ήταν όντως φοβερή όσον αφορά το performance της μπάντας. O Tyler επαγγελματίας υψηλού επιπέδου, σε κίνηση, αλλά ειδικά στη φωνή έπιασε όλες τις απαιτούμενες ψηλές νότες, με αποκορύφωμα στο dream on στο τέλος.

Ο κόσμος σίγουρα έφυγε ευχαριστημένος. Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει το ότι 10.000 κόσμο τραγουδούσε μαζί στις μπαλλάντες.

Τα μείον της συναυλίας:

Το σόλο του ντραμίστα. Το ότι πρέπει και καλά ένας ντράμερ να κάνει σόλο για να χειροκροτήσουμε τι παιχτούρα είναι μου τη σπάει.

Οι μαιμουδιές του Perry στο σόλο του, ιδιαίτερα με εκείνο το παράξενο δεν-ξέρω-πως-το-λένε που κούναγε τα χέρια στον αέρα και ακουγόταν ακατάπαυστη φασαρία.

Η ελληνική σημαία. Χωρίς επεξήγηση.

Το support. Δεν κόλλαγε με τίποτα.

Ο ήχος. Τουλάχιστον εμείς οι καθ΄ότι κάποιας ηλικίας καθιστοί δεξιά του stage ακούγαμε μπουκωμένο μπάσο με αντίχηση που σκέπαζε κιθάρα και φωνή.

Αυτά.

Ένα ακόμα παιδικό απωθημένο έφυγε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back