- Πόντοι
- 38
Καλά στο παρελθόν είχα πετύχει τεύχος 1 περιοδικού που ασχολείται με αυτοκίνητα' date=' να "δείχνει" τα σημεία στην εθνική που στήνεται η τροχαία. Στο site κόλλησες;[/quote']
τωρα με τα GPS Navigator σoυ δειχνει ακριβως τα σημεια που ειναι στημενες καμερες ρανταρ μπλοκα κτλ κτλ οποτε αφηστε τα site και πιαστε δορυφορους!!![]()
Ε άμα οδηγούμε σωστά και υπεύθυνα ποιός νοιάζεται να ξέρει που τη στήνει η τροχαία; Τραγικό είναι. Τέλος πάντων' date=' μην αρχίσω πάλι την κλάψα.[/quote']
Καλα, αυτό είναι σίγουρο.
Αλλά έχει και την πλάκα του 8)
Σκέψου τον άλλον το μαλακ@ να μετράει χιλιόμετρα για να κόβει ταχύτητα..
Τρέλλλα σε μιλλλάω.
Δεν είναι να τα παίρνει κανείς σοβαρα αυτά*
(*αυτά=έλληνες οδηγοί και έλληνες τροχονόμοι)
Πάντως είναι φοβερό site το bloka.gr. Πέρα από το που την στήνουνε οι ασπρούλες' date=' σου δείχνει και πως να αποφεύγεις διόδια κλπ. Ωραία πράματα.[/quote']
Kώστα σε παρακαλώ.....bloka.com λέγεται....
Ε άμα οδηγούμε σωστά και υπεύθυνα ποιός νοιάζεται να ξέρει που τη στήνει η τροχαία; Τραγικό είναι. Τέλος πάντων' date=' μην αρχίσω πάλι την κλάψα.[/quote']
¶σχετο αλλά αν τα όρια ταχύτητας συμβαδίσουν με τα δεδομένα του 2010 (πλέον) και όχι με την δεκαετία 60 που πρωτομπήκαν και έμειναν στάσιμα, θα το συζητούσα.
(Αχ.... Γερμανία αγάπη μου)
+1Ε άμα οδηγούμε σωστά και υπεύθυνα ποιός νοιάζεται να ξέρει που τη στήνει η τροχαία; Τραγικό είναι. Τέλος πάντων' date=' μην αρχίσω πάλι την κλάψα.[/quote']
¶σχετο αλλά αν τα όρια ταχύτητας συμβαδίσουν με τα δεδομένα του 2010 (πλέον) και όχι με την δεκαετία 60 που πρωτομπήκαν και έμειναν στάσιμα, θα το συζητούσα.
Απλά τα πολλαπλασιάζω επί 2 σαν ένα rule of thumb για το ποιά είναι η κατάλληλη ταχύτητα για το σημείο. Και μετά πάω λίγο πιο γρήγορα από αυτό.
Με εξαίρεση βέβαια τις κατοικημένες περιοχές... εκεί τα πολύ χαμηλά όρια έχουν μία λογική την οποία πρέπει όλοι να σεβόμαστε.
EDIT: Και για να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενά μου.... δεν πάω σαν μανιακός..... απλά βρίσκω τον εαυτό μου να πηγαίνει με τη διπλάσια ταχύτητα από αυτήν του ορίου απλά ακολουθώντας τον προπορευόμενο.
όταν το σύστημα για την εκμάθηση οδήγησης δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το αν ο υποψήφιος οδηγός ξέρει πραγματικά να οδηγά πολιτισμένα' date=' παρά μόνο ζητά μερικές τυποποιημένες μανούβρες που θα του ζητηθούν στην εξέταση (εκ των οποίων η μία είναι παράνομη σύμφωνα με τον κοκ, μιλάω για την στροφή με όπισθεν) και παράλληλα προωθεί τη μίζα και το λάδωμα, ούτε καλύτεροι δρόμοι ούτε καλύτερη σήμανση δε μας σώζουν...[/quote']
Απλα στα 1000 στραβα αυτα να προσθεσω τη μιζα που συνδεεται με την καταλληλοτητα ενος οχηματος για κυκλοφορια (ΚΤΕΟ).
Δε φτανουν οι δρομοι και η μηδενικη κυκλοφοριακη αγωγη,κυκλοφορουν ταυτοχρονα και ενα σωρο σαραβαλα που δεν στριβουν,δε φρεναρουν ΚΑΙ μολυνουν.
panagiotis έχω παρατηρήσει οτι γουστάρεις να την λές συνέχεια στους άλλους για ανούσιο λόγο, ίσως απλά για να δίνεις την εντύπωση του γνώστη των πραγμάτων.Δεν το λέω για το συγκεκριμένο post αλλά το παρατηρώ συνεχώς στα post σου γι'αυτό και το αναφέρω...Kώστα σε παρακαλώ.....bloka.com λέγεται....