Stoner Jackass είπε:Γεια χαρά φίλτατε.
Το mxr deluxe octave m288 έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι εκπληκτικό.
Το συγκεκριμένο δεν το έχω παίξει,αλλά έχοντας κάποια εμπειρία με αυτήν την σειρά μπασοπεταλιών έχω να πω ότι είναι απίστευτη.
Στα πλην πάει ότι το χέρι στην τσέπη πρέπει να μπει για τα καλά μέσα.
190 έουρος στου Θωμά το μαγαζί.
Αν βγει σε αγγελία κάνε γρήγορα γιατί μπορεί να σε προλάβω. 8)
+ 100Stoner Jackass είπε:Το mxr deluxe octave m288 έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι εκπληκτικό.
Terry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό που δεν θα συνιστούσα (όχι ότι δεν είναι καλό πετάλι όμως), είναι το EBS- μου ακούγεται πολύ «ουδέτερο», κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό.
Terry RoscoeBeck5 είπε:Διαφορετικά και ένα Boss OC 3 την κάνει μια χαρά την δουλειά και με λιγότερα λεφτά- στις αγγελίες πάντα παίζει κάποιο. Δεν είναι MXR, αλλά είναι Boss...
Όχι μόνο εδώ, αλλά και αλλού τα λένεStoner Jackass είπε:Ψαχουλεύοντας το search του φόρουμ είχα διαβάσει ότι το ebs δεν έχει κάλο tracking.Ειδικά στις χαμηλότερες συχνότητες. :-\
Μια χαρά αλλά 300 ευρώ το μεγάλο... βέβαια υπάρχει και το μικρό.funky_bassman είπε:Πέραν όμως πιο έχει/προτιμάει ο καθένας νομίζω ότι κοινή παραδοχή των απανταχού μπασιστών είναι ότι αυτό που τα κάνει όλα και συμφέρει είναι το POG...![]()
Ναι από θέμα τιμής είναι λίγο πολύ αλλά σκέψου ότι δεν θα χρειαστείς ΤΙΠΟΤΑ άλλο σε αυτό το θέμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!! Αν και δεν θα έλεγα σε κάποιον να δώσει τόσα λεφτά εκτός κι αν βασίζει τον ήχο του σε octaverTerry RoscoeBeck5 είπε:Μια χαρά αλλά 300 ευρώ το μεγάλο... βέβαια υπάρχει και το μικρό.
Αν κάποιος τα έχει ας τα δώσει. Βέβαια είναι ένα πετάλι που θα σου κάνει και άλλες δουλειές- για να πω την αλήθεια αυτό είναι να το πάρεις για όλες τις άλλες (modulation) δουλείες, παρά για octaver ;Dfunky_bassman είπε:Ναι από θέμα τιμής είναι λίγο πολύ αλλά σκέψου ότι δεν θα χρειαστείς ΤΙΠΟΤΑ άλλο σε αυτό το θέμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!! Αν και δεν θα έλεγα σε κάποιον να δώσει τόσα λεφτά εκτός κι αν βασίζει τον ήχο του σε octaver![]()
Ότι καλύτερο έχω ακούσει και σε λογική τιμήfleaman είπε:Ποιο Octaver για μπασο θα προτεινατε?Θα με ενδιεφερε κατι οχι ιδιαιτερα διακριτικο σαν ηχοχρωμα να ακουγεται αισθητα η διαφορα οταν το πεταλι ειναι on..Thanks
Δεν το έχω παίξει, αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτό- γενικότερα τα πετάλια της Ashdown έχουνε φάει πολύ... σότο ;D - βλέπε ο κομπρέσορας της.fleaman είπε:Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Το υφος που παιζουμε με τη μπαντα ειναι Hard Rock/Stoner οποτε δεν θα με χαλαγε και λιγη βρωμια οπως για παραδειγμα το ashdown οπως ανεφερε καποιος νωριτερα..Οσο για το pog το εχει ο κιθαριστας μας οποτε ειμαστε 'καλυμενοι' σαν μπαντα απο την χροια του!Με βλεπω μεταξυ ashdown και mxr..το mxr βρωμιζει σε ακραια settings?90 ευρω παντως ακουγεται πιο προσιτο σιγουρα
Το καινούριο είχα,το black label...Δράμα η κατάσταση...Πάμε για Pog2 όταν βρούμε τα λεφτά...Terry RoscoeBeck5 είπε:@Warwick: Η EBS έχει βγάλει δύο «εκδοχές» του Octaver. Την παλιότερη και την νεότερη. Μια από τις δύο (και δεν θυμάμαι ποια, μάλλον η πρώτη) είχε ζήτημα με το tracking, αλλά η άλλη έπαιζε καλύτερα.
;D ;D ;Dwarwickplayer είπε:Πάμε για Pog2 όταν βρούμε τα λεφτά...
Ε ναι..Εννοείτε...Η οκτάβα είναι απλά η μία λειτουργία του..Εγώ κυρίως για Pads το θέλω το συγκεκριμένο...Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D ;D
Εγώ πάντως την είπα την άποψη μου. Το POG είναι πολύ καλό (και κάνει τόσα πράγματα) για να το έχει κάποιος για... Octaver ;D ;D ;D