- Πόντοι
- 1,848
Published on Jan 28, 2014
Waterfall-K είπε:
σιγουρα. οι μονοι που λενε τιποτα καλο για αυτο ειναι αυτοι που θελουν να το ξεφορτωθουν (ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑΑ) και τοτε ολως τυχαιως... το αναφερουν το OBERHEIM ονομα...Waterfall-K είπε:Ε καλα αν ειναι ετσι να μη το παρεις. Ακομα και να στο χαρισουν εσυ να πεις οχι.![]()
thanx neeq για την hands-on περιγραφη...neeq είπε:Εγω είμαι στη μεση. Το είχα αρκετα χρονια και μου φανηκε αξιοπρεπες σαν οργανο, αλλα ειχε ορισμένα αρνητικά που δε μου επετρεψαν να το κρατήσω αλλο.
1) Oscillators: Δεν έπειθαν με τίποτα. Θα έλεγα πως ήταν το χειρότερο section στο οργανο (αν δεν υπήρχε το overdrive ;D )
2) Overdrive: Ή καλύτερα, OhGodWhy. Χωρις λόγο υπαρξης...
3) Βαρος...πολύ βαρος...πααααρα πολύ βαρος....
4) Φιλτ...όχι νταξει...δε θα το βάλω στα αρνητικά. Οχι και ότι καλύτερο, αλλα για έναν περίεργο λόγο, σε συνδυασμό με τους κακους ταλαντωτες, μου ειχε βγαλει τα καλύτερα pads που ειχα ακουσει τοτε (μετα πηρα το V-synth βεβαια). Μπορει να γίνει πολύ καλό σε αυτό τον τομέα. Για τρελά leads και μπασα, θα έλεγα ότι ειναι αποτυχημένη επιλογή.
Το όργανο το ειχα αγαπησει, και δεν το έδωσα με πολλη ευκολία. Καταρχήν ήταν το απολυτο hands on οργανο, με κοστος το βαρος βεβαια.
Είναι κουκλί ζωγραφιστό...
Στις αγγελίες προσφατα καποιος το ειχε βαλει σε μια εξωφρενική τιμή. 1800 ή 2300, κάπου εκει...οποτε ειχα τις μαυρες μου έμπαινα και εβλεπα την αγγελια και γελουσα.
Η οθονη φτιαχνόταν πολύ εύκολα, αλλα η viscount πουλουσε τα ανταλλακτικά λες και ήταν νεφρά για μεταμοσχευση...παιζει να εσκαγες 200+ στο νερό...