- Πόντοι
- 303
Πες μας και ποιά θα ναι η τελική τιμή μέχρι να φτάσει στα χέρια σουAliexpress μόνο.Βρισκεις fender usa ?? με 150 ευρώ.
Πες μας και ποιά θα ναι η τελική τιμή μέχρι να φτάσει στα χέρια σουAliexpress μόνο.Βρισκεις fender usa ?? με 150 ευρώ.
Fender USA από AliExpress ΔΕΝ πήρες όμως ?Αγοράζω μόνο κορυφαία κινέζικη ή γενικά ασιατική ποιότητα και αποφεύγω τα ευρωπαϊκά σκουπίδια. Καλά για αμερικάνικα δεν το συζητάω καν.
Εξεπλάγην.Την μια φορά που αγόρασα καινούργια κιθάρα στη ζωή μου από μαγαζί,το 2021,
Και εγώ από τα '90s έχω να αγοράσω καινούργιο κούτσουρο. Έκτοτε όλα ήταν second hand...Εξεπλάγην.
Λες δηλαδή ότι δεν είχες αγοράσει ποτές καινούργια κιθάρα, παίζοντας επί δεκαετίες και έχοντας τόσα όργανα στην κατοχή σου; Όλα ήταν trades και second hand;
Πλέον εκεί που έχουν πάει οι τιμές μοιάζει μονόδρομοςΚαι εγώ από τα '90s έχω να αγοράσω καινούργιο κούτσουρο. Έκτοτε όλα ήταν second hand...
Οι καλύτερες fender usa κατασκευαζονται στην Κίνα.Fender USA από AliExpress ΔΕΝ πήρες όμως ?
Καμία σχέση... Για εμένα ήταν θέμα αλλαγής «φιλοσοφίας» όσον αφορούσε τα κούτσουρα.Πλέον εκεί που έχουν πάει οι τιμές μοιάζει μονόδρομος
Το οποίο θέλεις φαντάζομαι να μην είναι reissue, γιατί μετά γεννιέται το δίλημμα: καινούριο custom shop με προδιαγραφές 60s, ή μεταχειρισμένο παλιό με όλα τα ρίσκα που αυτό συνεπάγεται;Πολύ καιρό τώρα, το μάτι μου (κατά κύριο λόγο) πέφτει μόνο σε κούτσουρα δεκαετίας '80 και κάτω.
Ο λόγος είναι οικονομικός νομίζω. Γλιτώνεις αρκετά ??? με τα μεταχειρισμένα και σου δημιουργείται η εντύπωση πως έκανες ένα deal φοβερό. Που όντως μπορεί να ισχύει. Αλλά αν το φυσούσαμε και δεν υπήρχε η vintageολαγνεία, δε θα κοιτούσαμε στα μεταχειρισμένα νομίζω...Κι εμένα μου αρέσει να αγοράζω μτχ για κάποιο λόγο. Τελευταία φορά που αγόρασα καινούριο όργανο δεν αισθάνθηκα και πολύ καλά ?
Την "κουρτίνα" Β'...καινούριο custom shop με προδιαγραφές 60s, ή μεταχειρισμένο παλιό με όλα τα ρίσκα που αυτό συνεπάγεται;
Εξεπλάγην.
Λες δηλαδή ότι δεν είχες αγοράσει ποτές καινούργια κιθάρα, παίζοντας επί δεκαετίες και έχοντας τόσα όργανα στην κατοχή σου; Όλα ήταν trades και second hand;
Κι εγω εκει κοντα.Και εγώ από τα '90s έχω να αγοράσω καινούργιο κούτσουρο. Έκτοτε όλα ήταν second hand...
Χμμ... αυτό ακούγεται ενδιαφέρον και career opportunity... Κάτι σαν "maturist" μουσικών οργάνων ή κάτι σχετικό ?Όσοι δε γουστάρετε καινούρια όργανα, να τα αγοράζετε και να τα δίνετε σε εμάς που δεν έχουμε πρόβλημα. Θα σας τα παλιώνουμε για καμιά 20αριά χρόνια και μετά θα σας τα επιστρέφουμε.