Ό,τι πάρεις 3€. Νέο "κόλπο" & η γενια του Πολυτεχνιου!

Superfunk είπε:
Ασε που το εχει κλεισει και το μαγαζι η Express Mail Service (Ταχυμεταφορες Ελτα) 30 ΜΕΡΕΣ εχουν καθυστερησει δυο δεματα μου λογω...απογραφης.... ::)

Το δικο μου εχει φτασει απο 27 Δεκεμβριου και απ οτι μου ειπε γνωστος χτες γινονταν ακομα διεκπεραιωσεις δεματων που ειχαν αφιχθει πριν την 24η Δεκεμβριου
Ομοιποπαθής παιδες...μου εχουν στειλει δεμα με USPS Epxress Mail απο τις 23/12 και απο τις 28/12 εως και σημερα ειναι τελωνειο...την προηγουμενη βδομαδα πηρα τηλ και μου ειπαν οτι την συγκεκριμενη μερα (προηγουμενη Παρασκευή) εκτελωνιζαν τα πραγματα που ηρθαν ελλαδα στις 14/12...σημερα ξαναπηρα τηλεφωνο...ενταξει παιδες καλα παμε...σημερα εκτελωνιζαν τα πακετα που ηρθαν ελλαδα στις 21/12...η πλακα ειναι οτι μολις μου ηρθε πακετο με USPS Priority που μου ειχαν στείλει στις 27/12...   ::)

7 μερες το ομορφο line 6 dl4 μου εκανε να ερθει και πληρωσα και εγω 6 ευρω παντα με express mail international usps-ταχυμεταφορες ελτα

Τώρα να σας πώ τι νομίζω? Πάντα μιλώντας για USPS. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος. Δηλ πρίν λίγο καιρό μου ήρθαν στο γραφείο 2 κουτάκια με Fishman Bridge kai Preamp. Κόστος περίπου 300$. Προσοχή, μου ήρθαν στο γραφείο και δεν πλήρωσα μία. Περιμένω μέσα στη βδομάδα ένα μπράτσο μικρότερης αξίας, αλλά επειδή είναι μακρόστενο, λογικά, δεν θα μου το φέρουν, αλλά θα μου έρθει χαρτάκι παραλαβής και εκεί είμαι σίγουρος ότι θα γράφει 6 ευρώ...δεν είναι παλαβό? με λίγα λόγια ότι μπορούν και φέρνουν, το δίνουν δωρεάν, ότι καλείσαι να παραλάβεις...τα ακουμπάς!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα