και μεγάλος δάσκαλος, να συμπληρώσω (αν και η μουσική του δεν είναι του γούστου μου)geodimitri είπε:Λείπει βέβαια ο ακριβής χαρακτηρισμός που του αρμόζει: βιρτουόζος. Γι' αυτό ψήφισα σολίστ.
Συμφωνώ απόλυτα!mustafank είπε:και μεγάλος δάσκαλος, να συμπληρώσω (αν και η μουσική του δεν είναι του γούστου μου)
Και καλά κανείς και δεν συμμετεχεις όσο υπάρχει ο Jeff Beck ;DGrey είπε:Aν υπήρχε η επιλογή του μεγαλύτερου εν ζωή κιθαρίστα(καθαρά προσωπική άποψη),θα συμμετείχα στην ψηφοφορία.
Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτές οι αδυναμίες;marathon είπε:Και καλά κανείς και δεν συμμετεχεις όσο υπάρχει ο Jeff Beck ;D
Eμένα το λες...2 φορές παράτησα τα πάντα, πήρα το πρώτο αεροπλάνο και πήγα Λονδίνο να τον δώ να παίζει liveGrey είπε:Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτές οι αδυναμίες;
Γέροντα-άνοια είναι αφτή- ξέχασες πως πλην τουΜπεκ, ενώ έχουμε ιντζέξτιον λαίμαι επιπλαίων, ακούς και ρακαφλά, καθόσον είσαι καμπριολέ λαίμαι . Μάλλονε πήρες ντιίζελ ;D ;D ;Dmarathon είπε:Eμένα το λες...2 φορές παράτησα τα πάντα, πήρα το πρώτο αεροπλάνο και πήγα Λονδίνο να τον δώ να παίζει live
Κανεις δεν παιζει shred...αφου δεν υφισταται καν ως ειδος ;D.JohnGam είπε:Είναι, αλλά δεν παίζει shred.
Αν πάρει και αυτό το θέμα διαστάσεις με βλέπω να παραγγέλνω ποπκορν και να ακυρώνω τα ραντεβού μου για το βράδυ ;D ;D ;DDreamdancer είπε:Κανεις δεν παιζει shred...αφου δεν υφισταται καν ως ειδος ;D.
μήπως λες την εισαγωγή στο super savvato... είχε μια μουσική που σατριάνιζε αλλά δεν ήταν σατριάνι . Μετά από κάποια χρόνια την αλλάξανε και ως εκ τούτου σταμάτησε και η εκπομπή.Dreamdancer είπε:Ρε σεις ακομα και η παναρχαια Αθλητικη Κυριακη τον Satriani ειχε σαν μουσικο χαλι εναρξης(νομιζω το summer song).....θελετε και αλλη αποδειξη οτι το ατομο ειναι θρυλος ;D 8) ;D?