- Πόντοι
- 18
Βρηκα αυτο το βιντεακι του πετρουκι στο γιουτουμπι κ ειπα να το ποσταρω, αν ξαναεχει μπει συγχωρνατε με (που λεγε κ ο καζαντζιδης)... Τελικα, καποτες επαιζε ωραια πραματα..(αξιζει να το δειτε ολο)
+1Enoxos_Boody είπε:ΥΓ: Θα παρακαλούσα να μην γίνει ξανά ανάλυση για το πόσο "χαλάσαν" οι Theater, πόσο χρηματίζονται, πόσο χάλια snare έχει ο Portnoy κτλ.![]()
Άν γίνει αυτό, φοβάμαι ότι το παίξιμό του θα του φαίνεται ειδυλλιακό οπότε βλέπω να συνεχίζεται το πέτσιασμα... Οπότε θα προτιμούσα να μείνει νηφάλιος μπας και θυμηθεί πως έπαιζε κάποτε...darshan είπε:θα πέσει στα ναρκωτικά στα 50 επειδή θα βαριέται και ο ίδιος αυτά που παίζει.
Εσυ Ιγνα εχεις να προτεινεις κατι του Gilmour που να παιζει arpeggios 16α στο 180?ignantios είπε:εμενα παντως με αφηνουν και οι 2 αδιαφορο.....αν και τεχνικα τους παραδεχομαι ιδιως τον gilbert αυτα που παιζουν δεν μου λενε τιποτα.....αληθεια εχει κανεις να προτεινει 1-2 κομματια του gilbert αργα με ωραια σολα και φρασεις γιατι εγω δεν εχω βρει κατι ...... :![]()
Ι cannot tell a lie.ignantios είπε:αληθεια εχει κανεις να προτεινει 1-2 κομματια του gilbert αργα με ωραια σολα και φρασεις γιατι εγω δεν εχω βρει κατι ...... :![]()
Its a matter of taste... :Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:ΥΓ: Πολυ μπασος τονος ομως ρε παιδια. Καλος για riffing, αλλα για σολο?
Ειναι θεμα γουστου ομως θα μπορουσε να εχει λιγο παραπανω treble/presence, ακουγα προσφατα το suspended animation και ο ηχος του ηταν πολυ συγκρατημενος, μπορει ομως εν τελει να μην με πειραζει στην ουσια που ο ηχος του δεν ειναι αρκετα λαμπρος για το στυλ μου αλλα τα τραγουδια δεν ειχαν καποιο οργανο που να γεμιζει την πριμα περιοχη, εκτος ισως του crash, και κατα τη γνωμη μου αμα θες ο ηχος του κομματιου σου να εχει ογκο, πραγματικα πριμαριστα tracks(πχ keys, κιθαρες κτλ) με μειωμενο volume θα λειτουργησουν σαν αντιβαρο στο μπασο και στη σολο κιθαρα και εν τελη θα τα αναδεικνυουν.astraxan19 είπε:Ισα ισα, ο πετρουτσι εχει πολυ μεσαιο ηχο