Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι πειρατικά σε θάλασσες και Noiz.VietMan είπε:Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω το live του satch στο montreux? Πρέπει να σπάει απ' ό,τι φαίνεται. Και απο ιδέες πρέπει να δίνει απλόχερα...![]()
ενα δεν εχεις το live του dreaming #11 παρτο παιζει πανω κατω σχεδον τα ιδια με αυτο που ζητας....και ναι θα παθεις πλακα.......παιζει τα απιστευτα μεσαVietMan είπε:Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω το live του satch στο montreux? Πρέπει να σπάει απ' ό,τι φαίνεται. Και απο ιδέες πρέπει να δίνει απλόχερα...![]()
δες π.μ ;DVietMan είπε:Απο το dreaming έχω αποσπάσματα, όχι ολόκληρο! Και ναι είναι σοκ και δέος ο satriγιάννης! Και το πιο πρόσφατο μου άρεσε που έκανε στην Ινδία, 2005 νομίζω. Αλλά αυτό που δεν έχω είναι ένα ολοκληρωμένο live του της περιόδου '86-'95
κοματαρα κ σολαρα αλλα θα πρεπε ο Uli Jon Roth να του κανει μηνυση ;Dmunchkin είπε:
τα παντα στο συγκεκριμενο κοματι κ βιντεο κλιπ ειναι απο Uliplayloud είπε:ΕΤΣΙ ΡΕ, ULIIIIIIIIII