Ο Μικρός μου ο λαμπάτος είναι τσίφτης και γα..τος

Λοιπον Κωστη η επιχειρηση ξεκινησε!!!! Ειχα κατι Mallory κ κατι TAD Mustard για να βγαλω τους βιομηχανικους πορτοκαλι πυκνωτες. Επισης οι κεραμικοι εφυγαν κ μπηκαν silver mica κ τα pots αλλαχθηκαν με Audio(ηταν γραμμικα αυτα που ειχες πανω). Φυσικα  εφυγαν τα κλιπακια σε μεγαφωνο κ pots κ επεσε κολλητηρι  καργα!! Εχεις βαλει το tonestack  κ το volume του Princeton αποτι ειδα , μια χαρα μου ακουγεται. Αυτο που δεν καταφερα ακομα να βρω ειναι το χασιμο του ηχου που κ που (κυριως σε δυνατες ατακες) στο ενα καναλι!!  Εχει πολυ ψωμι ακομα η ιστορια αλλα για μια μερα που τον εχω καλα ειναι ε??

Απο solidstate λυσεις εγω θα επιμεινω Tech21  χαλαρα!!!

( αν κ σε βλεπω με το κολλητηρι στο χερι σε λιγο καιρο για κανα single ended!!!)

Είσαι παλαβός και το ξέρεις και μ' αρέσει.  ;D

Marillion είπε:

( αν κ σε βλεπω με το κολλητηρι στο χερι σε λιγο καιρο για κανα single ended!!!)
;D

O ΑΧ84 P1 extreme ή ο SET αλλά και ο 5F1 παίζουν.

Εκτός και πάρω SS μπας και παίξω κιθάρα............ ;)

Marillion είπε:
Λοιπον Κωστη η επιχειρηση ξεκινησε!!!! Ειχα κατι Mallory κ κατι TAD Mustard για να βγαλω τους βιομηχανικους πορτοκαλι πυκνωτες. Επισης οι κεραμικοι εφυγαν κ μπηκαν silver mica κ τα pots αλλαχθηκαν με Audio(ηταν γραμμικα αυτα που ειχες πανω). Φυσικα  εφυγαν τα κλιπακια σε μεγαφωνο κ pots κ επεσε κολλητηρι  καργα!! Εχεις βαλει το tonestack  κ το volume του Princeton αποτι ειδα , μια χαρα μου ακουγεται. Αυτο που δεν καταφερα ακομα να βρω ειναι το χασιμο του ηχου που κ που (κυριως σε δυνατες ατακες) στο ενα καναλι!!  Εχει πολυ ψωμι ακομα η ιστορια αλλα για μια μερα που τον εχω καλα ειναι ε??

σε ζηλευω...  εχω ηδη συνδρομο στερησης απο τη ...σολντερινη  ;D

δοκιμασε και λαδοχαρτους του TAD. αξιζουν.

Οπου τους εβαλα μου "ανοιξαν" αρκετα το bandwidth. Οι μουσταρδες του ειναι πολυ καλοι επισης, αλλα πιο μεσαιοι.

Καλος ο TAD, αλλα τελευατια αυνανιστηκε λιγο με το shipping του. Εχει μονο UPS και πληρωνεις 22 ευρω για Ελλαδα και περιμενεις 10++ μερες για να ερθουν.  :o

Ειναι το πιο αργο που εχουν... Αξιζει πλεον πιο πολυ για μεγαλες παραγγελιες. Τους εστειλα καποτε μειλ να κανουν κατι γι αυτο, αλλα... ακομα δεν απαντησε η Κα Anita.  ::)

Αλλα εχει κι Banzai ΤΑΔ...  ;)  (οχι yameth, ΔΕΝ εχω μετοχες...)  ;D

alderbody είπε:
σε ζηλευω...  εχω ηδη συνδρομο στερησης απο τη ...σολντερινη   ;D

δοκιμασε και λαδοχαρτους του TAD. αξιζουν.

Οπου τους εβαλα μου "ανοιξαν" αρκετα το bandwidth. Οι μουσταρδες του ειναι πολυ καλοι επισης, αλλα πιο μεσαιοι.

Καλος ο TAD, αλλα τελευατια αυνανιστηκε λιγο με το shipping του.

Άντε τώρα να εξηγήσεις σε κάποιον άσχετο τι εννοείς!!!  ;D  ;D  ;D

Ειδικά αυτό με το "άνοιγμα του bandwidth" είναι πολύ "inside" ατάκα.  :)

alderbody ετσι να ζηλεψεις λιγακι!!!!!!!!!!

tsiftis.jpg

Τους λαδοχαρτους του TAD τους εχω βαλει σε ενα bassman κ ''γραφουν'' πραγματι!

Εχω κ κατι μουσταρδες παλιες οπως βλεπεις κ στην φωτο αν θες σου στελνω μερικες να πειραματιστεις ( εχω βρει μια καλη πηγη!!)

Τωρα τελευταια φερνω απο το  http://www.tubesandmore.com/

ο TAD το εχει παρακανει!!!

Audioκωστη το ενα input εφυγε κ μπηκε διακοπτακι για να κανει on/off τον bypass cap στο δευτερο σταδιο!!

+ 1 για τους TAD.

Βέβαια εγώ έβαλα ότι βρήκα με σκοπό την ολοκλήρωση και την μετέπειτα εξέλιξη.

At the next project  ;)

Marillion είπε:
Audioκωστη το ενα input εφυγε κ μπηκε διακοπτακι για να κανει on/off τον bypass cap στο δευτερο σταδιο!!
Απόλυτα σωστή κίνηση. Τι να τα κάνεις τα δύο (χ2)  κανάλια ;

Πρόσεχε τον καφέ εκεί πάνω  ;D .

Κύριοι παρακαλώ την προσοχή σας στα γαιδούρια του ρεύματος. Χαίρεσαι να τα βλέπεις (αλλά όχι να τα σηκώνεις). Για αυτό σου λέω Γιώργο. Και 6L6 "σηκώνουν".

bloody_sunday είπε:
Άντε τώρα να εξηγήσεις σε κάποιον άσχετο τι εννοείς!!!  ;D  ;D  ;D
φανταζομαι εννοεις τον αναγραμματισμο του "τελευταια" σε "τελευατια", ετσι?

... ο TAD, αλλα τελευατια.... 
;D

Marillion είπε:
... το ενα input εφυγε κ μπηκε διακοπτακι για να κανει on/off τον bypass cap στο δευτερο σταδιο!!
α τον boostη τι εκανεεεε.....   ;D ;D ;D

harilatron είπε:
Ειδικά αυτό με το "άνοιγμα του bandwidth" είναι πολύ "inside" ατάκα.  :)
εσυ θεωρεις οτι μπορει να "σταθει" ως ορος (οχι Ολυμπος), ή οχι?  :)

audiokostas είπε:
Απόλυτα σωστή κίνηση. Τι να τα κάνεις τα δύο (χ2)  κανάλια ;

Πρόσεχε τον καφέ εκεί πάνω  ;D .
Βασικα κρατησα το Low drive input απο το πρωτο καναλι κ αφησα κ τα 2 input απο το δευτερο.

Περιεργως με την αλλαγη του jack σε μεταλλικο μεχρι στιγμης δεν εχει κανει γονατισμα το καναλι ενα! Λες.........??????

Ο καφες κρατιεται μια χαρα ζεστος εκει πανω!!! Οικολογικη συνειδηση γαρ ;) ;)

alderbody είπε:
α τον boostη τι εκανεεεε.....   ;D ;D ;D
Γενικά ο Γιώργης αρέσκεται στις boostιές (με απολύτως Αγγλική έννοια)

εσυ θεωρεις οτι μπορει να "σταθει" ως ορος (οχι Ολυμπος), ή οχι?  :)
Κατι σαν το άνοιγμα του soundstage (η παράσταση αρχίζει) που λένε οι highendάδες δηλαδή ;

Marillion είπε:
Περιεργως με την αλλαγη του jack σε μεταλλικο μεχρι στιγμης δεν εχει κανει γονατισμα το καναλι ενα! Λες.........??????
Μη με τρελλαίνεις. Μεταλλικά είχα στην αρχή και μετά (λες και θα παιρνα CE) τα άλλαξα σε πλαστικά. Λες κάποια κόλληση στα ποδαράκια; Μη λες μεγάλες κουβέντες όμως.

Ισως στη φέρει εκεί που δεν περιμένεις  ;D

Marillion είπε:
ΟΚ πολυ καλοι, αλλα δες και mojo.

Εχω την υποψια οτι TAD και mojo εχουν καποιας μορφης συνεργασια, ή κοινους προμηθευτες σε καποια ειδη.

Αν δεις τους dijon caps των mojo και τους mustard caps του TAD, ή τους λαδοχαρτους (Paper in Oil για να εξηγουμαστε) και των δυο διαπιστωνεις οτι ειναι ιδιοι με αλλη σταμπα.

...badge engineering και στους ...πυκνωτες?  ;D

alderbody είπε:
Αν δεις τους dijon caps των mojo και τους mustard caps του TAD
Eντάξει. Όποιος τους ονόμασε dijon caps πρέπει να πάρει Όσκαρ. Προσοχή μόνο γιατί είναι πολύ καυτεροί! :P

P7270705.jpg

ΑΠΟΧΟΡΙΟ.

alderbody είπε:
α τον boostη τι εκανεεεε.....  ;D ;D ;D
Ρε βρισιδι που τρωω πρωι πρωι!!! Ενα απλο διακοπτακι ειπα να βαλω!!!!! Δηλαδη αν εβαζα αλλο ενα switch για να ''μαλακωσει'' ο ηχος πως θα με χαρακτηριζατε? ;D ;D ;D ;D

Marillion είπε:
Δηλαδη αν εβαζα αλλο ενα switch για να ''μαλακωσει'' ο ηχος πως θα με χαρακτηριζατε? ;D ;D ;D ;D
...Leo  ;D

bloody_sunday είπε:
Eντάξει. Όποιος τους ονόμασε dijon caps πρέπει να πάρει Όσκαρ. Προσοχή μόνο γιατί είναι πολύ καυτεροί! :P
ε ναι... 

ειναι προφανης ο υπαινιγμος μιας και προκειται για κλωνο των γνωστων (μεταξυ ...γνωστών και μη) "Mustard" caps.

Οι original Mullard Mustard caps ονομαστηκαν ετσι λογω του χρωματος τους.

Εκαναν "λαμπρη καριερα" στα σωθικα διαφορων παλιων Marshall και Hiwatt και θεωρουνται πολυ sought after για τον ιδιαιτερο ηχο που εδιναν.

Top κλωνοι αυτη την εποχη θεωρουνται οι sozo.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back