O Μεταλλάς, η Πριγκίπισσα και ο Δράκος

marathon είπε:
Άσε που μου έχουν ζητήσει αυτό το καιρό να φτιάξουμε μία Ibanez με δράκους και πριγκίπισσες....τυχαίο? ;D ;D
Το τοπίο πρέπει να είναι κοντά σε χωματερή........ Γλάροι δεν είναι αυτοί εκεί πάνω ;

Evilnye είπε:
Κάντην σε flying v να μην νιώσουν απ έξω οι μεταλάδες.
Να κόψω δηλ τη κιθάρα του παιδιόυ? ωραίο θα ήταν...Ιbanez έδωκες, flying V θα πάρεις! ;D

Το τοπίο πρέπει να είναι κοντά σε χωματερή......
Δεν είναι χωματερή...είναι από τους χαζούς που έχει φάει ο δράκος...οι περισσότεροι έπαιζαν blues...

marathon είπε:
Άσε που μου έχουν ζητήσει αυτό το καιρό να φτιάξουμε μία Ibanez με δράκους και πριγκίπισσες....τυχαίο? ;D ;D
Αχ βρε... Σατανά ;D ;D ;D ;D ;D Πρώτα απ' όλα τα πρόσωπα και τα όργανα είναι αποτέλεσμα μυθοπλασίας- άρα και συμπτωματικά- οπότε προς τι το... Carrefour;  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
οπότε προς τι το... Carrefour;  ;D ;D ;D
Nα μην βλέπουμε και πως κινείται η αγορά?...25% κάτω είναι τα Supermarkets...να μην σου πώ τα αυτοκίνητα...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τι είναι το ΔτΠΧ  ?? ::) Κάτι σαν το ΔΝΤ;
Μπααα. Ισα-ίσα. Αυτοί και οι πισίνες τους φέραν το ΔΝΤ εδώ.

Δράκος της Παιδικής Χαράς

audiokostas είπε:
Αυτοί και οι πισίνες τους φέραν το ΔΝΤ εδώ.
Οι τραπεζικοί αναμάρτητοι...πρώτοι τον λίθον βαλλέτω ::) :P

audiokostas είπε:
Δράκος της Παιδικής Χαράς
Αααα.... Γιατί νόμιζα ότι υπονοούσες ότι Δεν του ΠέτυΧε το σχέδιο  ;D

harilatron είπε:
Πωωωω βαρέθηκα και να τα διαβάσω.

Noiz Metal: Ο πρωταγωνιστής φτάνει με μια suhr και καλώδιο evidence ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΟΔΙΑ, ο δράκος του σπάει τα @@ με μια τέλε και η Πριγκίπισσα του φωνάζει: "Σήκω από τον υπολογιστή και έλα να φάμε"
;D

Greek Viking Epic Death : Ο ήρωας είναι από τη Μάνη και λέγεται Anund Aeklypsakos. Εκεί που καθάριζε από πέτρες το χωράφι του, θυμήθηκε ότι τον Μάιο του 1935 δεν του είπε καλημέρα ένας δράκος. Παίρνει το χασαπομάχαιρο φωνάζει τα ξαδέρφια του Eldgrim Verethronako και Valgard VivaldiNeako και πάνε να κάνουν κοκορέτσι τον δράκο. Όμως είχαν απεργία τα ΜΜΜ  και το άφησαν για αργότερα. Η πριγκίπισσα απογοητευμένη που τελικά δεν είδε φωτογραφίες του σφαγμένου δράκου στο facebook έβαλε να ακούσει Thanatos Inc.

Μια μικρή συνεισφορά από εμένα στην παγκόσμια μέταλ σκηνή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back