Ο μεγαλος Terry Bozzio στο drum night 2011

Terry RoscoeBeck5 , απο τις πολλές χαμηλές του μπάσσου, έχασες τις ψηλές της αντίληψης? ;D

pericles είπε:
Το ταιρι σου ; (οπως λεει και το τραγουδακι :εισαι το ταιρι μου (Πασχαλης ολε!!)  ;D ;D
Solo Pericles! Yeeeaaa!!!

Melodic drummer είπε:
Terry RoscoeBeck5 , απο τις πολλές χαμηλές του μπάσσου, έχασες τις ψηλές της αντίληψης? ;D
Δεν θα το έλεγα, γιατί μου αρέσουν τα μεσαία στον ήχο μου, για να «κόβει» το όργανο μέσα στο μιξ.

Τι ακριβώς άκουσες στο σόλο του Peart που δεν πληρεί τις «προδιαγραφές» που έθεσες;

Το όργανο από συνοδευτικό σε όλο το gig, το ακούς σε σολιστικό ρόλο που εξελίσσεται σε μελωδικό με την βοήθεια των τριγκαρισμένων πιάτων κλπ.

Αυτό δεν σε καλύπτει; 

Πρώτον δεν έθεσα "προδιαγραφές" και δεύτερον αν είχε λύσει την εξίσωση ο Peart, θα το ξέραμε ...

Λες: «Ωστόσο η εξίσωση που ανέλαβε να λύσει ο Τέρρυ, είναι εξαιρετικά δύσκολη και είναι η μετατροπή ενός κατα κύριο λόγο ( σύμφωνα με τα εως σήμερα μουσικά δεδομένα)συνοδευτικού οργάνου σε απόλυτα σολιστικό και ακόμα δυσκολότερα την μετατροπή ενός ρυθμικού οργάνου και σε μελωδικό.»

Σαφέστατα και ο Peart στην συναυλία παίζει συνοδευτικά για τα κομμάτια. Μετά κάνει σόλο- οπότε έχουμε το σολιστικό μέρος που θέτεις- με μόνη μου «ένσταση» το «απόλυτα σολιστικό» που αναφέρεις. ΟΚ δεν νομίζω ότι κανείς μας θα ήθελε να ακούει τα τύμπανα σε απόλυτα σολιστικό ρόλο- σαφέστατα και πρωτίστως τα θέλουμε σε ρυθμικό ρόλο.

Στην εξέλιξη του σόλο παρεισφρέει- έστω και με την βοήθεια της τεχνολογίας- το μελωδικό κομμάτι.

Τώρα αν εννοείς «μελωδικό» από το αμιγώς ακουστικό τύμπανο, πάω πάσο. Έχουμε ακούσει διάφορα- βλέπε τον Bozzio- αλλά αν οι θεοί της μουσικής ήθελαν να βγάζουν μελωδία τα τύμπανα, θα τους έδιναν χορδές  ;D   

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΟΚ δεν νομίζω ότι κανείς μας θα ήθελε να ακούει τα τύμπανα σε απόλυτα σολιστικό ρόλο- σαφέστατα και πρωτίστως τα θέλουμε σε ρυθμικό ρόλο.
Συμφωνούμε
Στην εξέλιξη του σόλο παρεισφρέει- έστω και με την βοήθεια της τεχνολογίας- το μελωδικό κομμάτι.
Ανούσιες  αλχημείες που γίνονται εδω και πάρα πολλά χρόνια
Τώρα αν εννοείς «μελωδικό» από το αμιγώς ακουστικό τύμπανο, πάω πάσο. Έχουμε ακούσει διάφορα- βλέπε τον Bozzio-
Ακριβώς, στο ακουστικό αναφέρομαι και στο "φτωχό" ακόμα αποτέλεσμα που παράγει ο Bozzio
αλλά αν οι θεοί της μουσικής ήθελαν να βγάζουν μελωδία τα τύμπανα, θα τους έδιναν χορδές  ;D 
  Εδώ κάνεις λάθος ( και μάλιστα σαρκάζοντας). Τα Τύμπανι είναι καθαρά μελωδικό όργανο και είναι μεμβρανόφωνα

Melodic drummer είπε:
Εδώ κάνεις λάθος ( και μάλιστα σαρκάζοντας). Τα Τύμπανι είναι καθαρά μελωδικό όργανο και είναι μεμβρανόφωνα
Υποθέτω ότι ο Τέρυ μιλάει για το drumset. Επίσης, μπερδεύεις το σαρκασμό με την πλάκα.  

Όχι δεν ανέλαβα ...spokesman του Τέρυ αλλά είδα το ποστ σου και είπα να πεταχτώ σαν τσουτσού. ;D

Λαν οι θεοί της μουσικής ήθελαν να βγάζουν μελωδία τα τύμπανα, θα τους έδιναν χορδές  ;D    
Φίλος, do your homework. Tο ταμπούρο έχει χορδές, και δεν χρειάζονται και βράσιμο! ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
αλλά αν οι θεοί της μουσικής ήθελαν να βγάζουν μελωδία τα τύμπανα, θα τους έδιναν χορδές  ;D 
Και αν ήθελαν χαστούκια τα μπάσα, θα τους δίναν μάγουλα;

Haris είπε:
Υποθέτω ότι ο Τέρυ μιλάει για το drumset.
Χάρη, απλά επισημαίνω οτι και οι μεμβράνες παραγουν νότες και όχι μόνο οι χορδές, όπως αναφέρει ο Τέρυ. Ενίοτε και οι πορδές ...  ;D  (Grin--> γελάω δείχνοντας τα δόντια μου, ήτοι στην γλώσσα του σώματος σαρκάζω)

Τι θα γίνει τελικά ,θα βγάλετε μια απόφαση αν είναι καλός ή όχι ο Τέρυ?  Άντε γιατί στο τέλος θα πάρω στη μπάντα μου το πρώτο τυχόντα  ;D

Waterfall-K είπε:
Μη τον παρεις, ειναι πολυ "φιγουρας". :P
Έχει και τεράστιο κιτ. Δεν θα χωράμε πουθενά με τον καλαμπόρτζο που θες να φέρεις  ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Έχει και τεράστιο κιτ. Δεν θα χωράμε πουθενά με τον καλαμπόρτζο που θες να φέρεις  ;D 
Αν του έδινα ένα σετάκι τύπου Charlie Watts δε θα τα κατάφερνε ε? Για να χωράμε δηλαδής το λέω  ;D

samy paraga είπε:
Τι θα γίνει τελικά ,θα βγάλετε μια απόφαση αν είναι καλός ή όχι ο Τέρυ?   Άντε γιατί στο τέλος θα πάρω στη μπάντα μου το πρώτο τυχόντα  ;D
Όχι, όχι! Τον Τέρρυ πάρε ... είναι τέλειος. Η μόνη απαίτηση που έχει ...  είναι να βοηθούν όλοι στο κουβάλημα! ... ... Α!Χαχα Α!χαχα

Σαφέστατα και ο Peart στην συναυλία παίζει συνοδευτικά για τα κομμάτια.
Εχει και ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ο ανθρωπος....δεν μπορει να κανει και αλλοιως.... ;D

Melodic drummer είπε:
Όχι, όχι! Τον Τέρρυ πάρε ...
Όχι...μην πάρεις τον Τέρρυ...θα φωνάζεις Τέρρυ και θα γυρνάνε και οι 2!!! 8)

marathon είπε:
Όχι...μην πάρεις τον Τέρρυ...θα φωνάζεις Τέρρυ και θα γυρνάνε και οι 2!!! 8)
Φίλος άσε... μας έχει συμβεί και με Πέρι  ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος άσε... μας έχει συμβεί και με Πέρι  ;D ;D ;D ;D
Απολύεστε όλοι ,α μα πια Τέρυ-Πέρυ μας μπλέξατε ,είστε και άμπαλλοι συνάμα  ;D ;D

samy paraga είπε:
Απολύεστε όλοι
Μα ρε φίλος...είσαι τρελλός...Απολύεις κάποιον που λέγεται Τέρρης ΚαλαΜπό(ρ)τζιο? ??? ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα