- Πόντοι
- 16
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Solo Pericles! Yeeeaaa!!!pericles είπε:Το ταιρι σου ; (οπως λεει και το τραγουδακι :εισαι το ταιρι μου (Πασχαλης ολε!!) ;D ;D
Δεν θα το έλεγα, γιατί μου αρέσουν τα μεσαία στον ήχο μου, για να «κόβει» το όργανο μέσα στο μιξ.Melodic drummer είπε:Terry RoscoeBeck5 , απο τις πολλές χαμηλές του μπάσσου, έχασες τις ψηλές της αντίληψης? ;D
ΣυμφωνούμεTerry RoscoeBeck5 είπε:ΟΚ δεν νομίζω ότι κανείς μας θα ήθελε να ακούει τα τύμπανα σε απόλυτα σολιστικό ρόλο- σαφέστατα και πρωτίστως τα θέλουμε σε ρυθμικό ρόλο.
Ανούσιες αλχημείες που γίνονται εδω και πάρα πολλά χρόνιαΣτην εξέλιξη του σόλο παρεισφρέει- έστω και με την βοήθεια της τεχνολογίας- το μελωδικό κομμάτι.
Ακριβώς, στο ακουστικό αναφέρομαι και στο "φτωχό" ακόμα αποτέλεσμα που παράγει ο BozzioΤώρα αν εννοείς «μελωδικό» από το αμιγώς ακουστικό τύμπανο, πάω πάσο. Έχουμε ακούσει διάφορα- βλέπε τον Bozzio-
Εδώ κάνεις λάθος ( και μάλιστα σαρκάζοντας). Τα Τύμπανι είναι καθαρά μελωδικό όργανο και είναι μεμβρανόφωνααλλά αν οι θεοί της μουσικής ήθελαν να βγάζουν μελωδία τα τύμπανα, θα τους έδιναν χορδές ;D
Υποθέτω ότι ο Τέρυ μιλάει για το drumset. Επίσης, μπερδεύεις το σαρκασμό με την πλάκα.Melodic drummer είπε:Εδώ κάνεις λάθος ( και μάλιστα σαρκάζοντας). Τα Τύμπανι είναι καθαρά μελωδικό όργανο και είναι μεμβρανόφωνα
Φίλος, do your homework. Tο ταμπούρο έχει χορδές, και δεν χρειάζονται και βράσιμο! ;DΛαν οι θεοί της μουσικής ήθελαν να βγάζουν μελωδία τα τύμπανα, θα τους έδιναν χορδές ;D
Και αν ήθελαν χαστούκια τα μπάσα, θα τους δίναν μάγουλα;Terry RoscoeBeck5 είπε:αλλά αν οι θεοί της μουσικής ήθελαν να βγάζουν μελωδία τα τύμπανα, θα τους έδιναν χορδές ;D
Χάρη, απλά επισημαίνω οτι και οι μεμβράνες παραγουν νότες και όχι μόνο οι χορδές, όπως αναφέρει ο Τέρυ. Ενίοτε και οι πορδές ... ;D (Grin--> γελάω δείχνοντας τα δόντια μου, ήτοι στην γλώσσα του σώματος σαρκάζω)Haris είπε:Υποθέτω ότι ο Τέρυ μιλάει για το drumset.
Έχει και τεράστιο κιτ. Δεν θα χωράμε πουθενά με τον καλαμπόρτζο που θες να φέρεις ;DWaterfall-K είπε:Μη τον παρεις, ειναι πολυ "φιγουρας".
Αν του έδινα ένα σετάκι τύπου Charlie Watts δε θα τα κατάφερνε ε? Για να χωράμε δηλαδής το λέω ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Έχει και τεράστιο κιτ. Δεν θα χωράμε πουθενά με τον καλαμπόρτζο που θες να φέρεις ;D
Όχι, όχι! Τον Τέρρυ πάρε ... είναι τέλειος. Η μόνη απαίτηση που έχει ... είναι να βοηθούν όλοι στο κουβάλημα! ... ... Α!Χαχα Α!χαχαsamy paraga είπε:Τι θα γίνει τελικά ,θα βγάλετε μια απόφαση αν είναι καλός ή όχι ο Τέρυ? Άντε γιατί στο τέλος θα πάρω στη μπάντα μου το πρώτο τυχόντα ;D
Εχει και ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ο ανθρωπος....δεν μπορει να κανει και αλλοιως.... ;DΣαφέστατα και ο Peart στην συναυλία παίζει συνοδευτικά για τα κομμάτια.
Όχι...μην πάρεις τον Τέρρυ...θα φωνάζεις Τέρρυ και θα γυρνάνε και οι 2!!! 8)Melodic drummer είπε:Όχι, όχι! Τον Τέρρυ πάρε ...
Λες να πάρω το Πέρι?marathon είπε:Όχι...μην πάρεις τον Τέρρυ...θα φωνάζεις Τέρρυ και θα γυρνάνε και οι 2!!! 8)
Φίλος άσε... μας έχει συμβεί και με Πέρι ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Όχι...μην πάρεις τον Τέρρυ...θα φωνάζεις Τέρρυ και θα γυρνάνε και οι 2!!! 8)
Απολύεστε όλοι ,α μα πια Τέρυ-Πέρυ μας μπλέξατε ,είστε και άμπαλλοι συνάμα ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος άσε... μας έχει συμβεί και με Πέρι ;D ;D ;D ;D
Μα ρε φίλος...είσαι τρελλός...Απολύεις κάποιον που λέγεται Τέρρης ΚαλαΜπό(ρ)τζιο? ??? ;Dsamy paraga είπε:Απολύεστε όλοι