Ουάααααχ ουάααχχχχ ουάχχχχ ξεκαρδιστικό ;Djuggler είπε:Ολοι οι μεγαλοι παικται εχουν αυτο το ονομα..."Terry"
;D ;D ;D ;D ;D
;D
Ε απλο ειναι!βρε δεν ηταν βρε μπασιστας ο ανθρωπος βρεεεε!μηπως ηταν κατι αλλο?θα παρανοησες ισως τη μαρκα!ποιος ξερει?Terry RoscoeBeck5 είπε:Ουάααααχ ουάααχχχχ ουάχχχχ ξεκαρδιστικό ;D
ΥΓ:Πίναμε κάτι μπύρες με γνωστό μπασίστα και πως το φέρνει η κουβέντα, μου λέει: Υπάρχουν κάτι μπάσα που δεν τα γουστάρω καθόλου...
Κουίζ για εσένα:
Ποια είναι αυτά τα μπάσα;
Με τι μπάσο παίζει;
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αυτό σε πείραξε δηλαδή? Ο μπασίστας με το διαστημόπλοιο...δεν σε πείραξε να του την πείς;D ;D ;Dpericles είπε:Με τι όργανο ασχολείσθε αγαπητέ qesh ; Για να καταλαβουμε δηλαδη
Μπα...θα κάνω παρέα στον Τρόλεϊ... μαθαίνουμε ντέφιpericles είπε:Μαραθωνα μετην ευκαιρια θα ερθεις στην μπυροποσια ; ;D
Και γιατί δεν πας ... στην μπυροποσία, να γίνεις ο ίδιος ... ντέφι! ;Dmarathon είπε:Μπα...θα κάνω παρέα στον Τρόλεϊ... μαθαίνουμε ντέφι
Πεπέ μου μελετούσα το κιτ του Bozo, για αυτό.pericles είπε:Koκο μου αργησες 2 ολοκληρες ημερες να ποσταρεις:
Οκ. Να περάστε καλά.4 μερες κρατηση και με τον κηδεμονα σου στην μπυροποσια !! ;D ;D
(Ψιλο)Ασχολουμαι με κιθαρα, αλλα τι θα καταλαβετε απο αυτο?pericles είπε:Με τι όργανο ασχολείσθε αγαπητέ qesh ; Για να καταλαβουμε δηλαδη