- Πόντοι
- 16
Ολιγων ψηφιακο μου ακούστηκε.. Το παρατηρησε κανεις αλλος?ffmakis είπε:
Ολιγων ψηφιακο μου ακούστηκε.. Το παρατηρησε κανεις αλλος?ffmakis είπε:
Βινεάκι είναι αν το ακούσεις με μια καμπίνα 4/12 θα πάθεις την πλάκα σου.zampination είπε:Ολιγων ψηφιακο μου ακούστηκε.. Το παρατηρησε κανεις αλλος?
Πολύ καλός ο Egnater και με πολύ καλά γκάζια.IraklisZS είπε:έτσι για να ρίξοΩ (edit: μου ξέφυγε) λίγο λάδι στη φωτιά να αναφέρω έναν που χαλβάδιαζα πολύ καιρό στο ιντερνετ
http://www.egnateramps.com/Products/Rebel/Rebel30Head.html
υπάρχει και ο 20άρης επίσης
Δεν νομίζω ότι οι ENGL είναι στην ίδια κλάση με τους Bugera. Για την ακρίβεια δεν έχουν καμία σχέση. Ένας καλός ENGL είναι το ίδιο ποιοτικός με έναν Koch. Άλλο βέβαια αν δεν σου αρέσει ο ήχος.Όσον αφορά στο γκάζι του Koch δεν πρέπει να προβληματίζεσαι καθόλου, μέχρι και για death metal κάνει! Δεν αστειεύομαι.
Εγώ στην θέση σου αυτόν θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια (καμία σχέση με engl, bugera κτλ. είναι άλλη κλάση).
Πήρα τον combo για το σπίτι και σκέφτομαι το επόμενο album να το γράψω μ' αυτόν.
Την αγορά θα την κάνεις από Ελλάδα για να σου βγει και πιο φτηνός. Θεσσαλονίκη (σε περίπτωση που είσαι από εδώ) τους φέρνει ο Ζάχος όπου μπορείς και να τους δοκιμάσεις.
Eγώ έχω τον studiotone. Βγαίνει σε έκδοση 20 και 40 watt. Προσωπικά για την χρήση που το θέλω (practice & homerecording) ο 20άρης μου είναι υπέρ-αρκετός!chris gti είπε:φιλε, ευχαριστω για την πληροφορηση!
Ξαναπες μου το μοντελο με το περισσοτερο gain για να το τσεκαρω...Σαλονικα υπηρξα φοιτητης για 5 χρονια και ειναι η δευτερη πολη μου....χαιρετισμους!!!!! Ο ζαχος κατα που πεφτει? αν δεν θελεις να κανουμε διαφημηση στειλε μου πμ...
thx!!
Αυτή ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ η λογική μου όταν επέλεξα τον Koch!chris gti είπε:Παιδια, δικο μου λαθος...
Ξεχασα να αναφερω οτι εχω ηδη soldano astroverb κεφαλη με marshall 4/12 cab και μπροστα tube overdrive....κολαση, δεν λεω, αλλα κατι μου λειπει....ειναι αλλιως να ζοριζεις εναν ενσχυτη να κανει κατι που δεν του αρεσει και πολυ (νομιζω με καταλαβαινετε) και αλλιως να το κανει απο μονος του επειδη γιαυτο εχει σχεδιαστει...