Ο Johnny Winter Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,018
Από το site του:

9/3/12 Θεσσαλονίκη στο Principle

10/3/12 Αθήνα στο Gagarin

Προσωπικά, το βάζω στο πρόγραμμα από τώρα.

πλακα κανεις ! αυτα ειναι νεα! παω να κοιμηθω με χαμογελο!

Ναι μωρη ναι! Ναι! Ναι! Μωρη! Ναι!

Σταματαω.

(μηπως μπορεις να παραθεσεις την πηγη?)

Δεν θέλω να σας την χαλάσω αλλα στο site του Gagarin έχει τα Κίτρινα Ποδήλατα για εκείνη την μέρα και όχι τον αυταρά...

???

Sinner είπε:
Δεν θέλω να σας την χαλάσω αλλα στο site του Gagarin έχει τα Κίτρινα Ποδήλατα για εκείνη την μέρα και όχι τον αυταρά...

???
Ναι το είδα κι εγώ. Πάντως είναι προφανές ότι στην τουρ του 12 έχει συμπεριλάβει την Ελλάδα οπότε κάπου θα τον δούμε. Ελπίζω μόνο το εισητήριο να είναι σε λογικά πλαίσια.

τον ειχα δει στο gagarin τιμης ενεκεν πριν 3-4 χρονια αν θυμαμαι καλα, με πολλα προβληματα υγειας, ηταν αποριας αξιο πως εκανε τουρ σε αυτην την κατασταση, ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα (αν και δεν το βλεπω).

Ο το site του Winter καλα τα λεει αλλα εδω δυστηχος ακομα ο διοργανωτης δεν εχει ανακοινωσει τιποτα.....

παντως οποιος δεν τον εχει δει ΠΡΕΠΕΙ να παει!

σιγουρα δεν εχει σχεδων καμια σχεση με αυτα που εχουμε ακουσει και δει(youtube)

αλλα παιδια ο ανθρωπος περα του ειναι ενας θρυλος καταφερνει και κανει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ Live παρα τα προβληματα υγειας που εχει.

Παιδιά ο Johnny δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον καλό του εαυτό πια. Αν θέλετε να πάτε ως φόρο τιμής, οκ, αλλιώς θα στεναχωρηθείτε πολύ....

Την προηγούμενη φορά πάντως που τον είδα στο Gagarin το live ήταν αξιοπρεπέστατο όσον αφορά τις "επιδόσεις" του Winter. Το άσχημο ήταν ότι είχε απίστευτα πολύ κόσμο σε σημείο που εμένα προσωπικά με ενοχλούσε.

INFO

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 25 ευρώ, στοwww.ticketservices.gr (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου) και στο www.ticketarena.gr.

Από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η προπώληση θα γίνεται και στα Ticket House (Πανεπιστημίου 42, αντός στοάς, τηλ. 210 3608366) και Public (Πλ. Συντάγματος).

Η τιμή στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, θα είναι 28 ευρώ.

http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=9147

Ρε παιδια τι γινεται τελικα? Διαβαζω αυτο εδω:http://www.rocking.gr/news/Anaballontai_oi_duo_emfaniseis_tou_Johnny_Winter_stin_Ellada/12010/

Στο σαητ του Johnny λεει για 3 Μαρτη Αθηνα. Ξερει κανεις τιποτα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back