- Πόντοι
- 1,158
Στα πλαίσια του Coachella 2025, ο John Mayer ένανε guest εμφάνιση για δύο τραγούδια του Zedd. Και τι πιο σύνηθες θα μου πείτε, pop κιθαρίστας συνοδεύει pop καλλιτέχνη. Όμως, φέτος (σε αντίθεση με πέρυσι που συνόδευσε τον Ed Sheeran χρησιμοποιώντας Fractal FM9), έπαιξε με το Quad Cortex της Neural DSP. Το θέμα μου δεν είναι τι modeller χρησιμοποίησε, αλλά ότι πλέον κιθαρίστες με το βεληνεκές του John Mayer, με τους ενισχυτές του John Mayer, με το βοηθητικό προσωπικό και τους gear-κουβαλητάδες του John Mayer, χρησιμοποιούν modellers και δεν τρέχει κάστανο.
Για του λόγου το αληθές:
Και δεν είχε ενισχυταδες από πίσω, καρφί κονσόλα ο τύπος:
Τα ερωτήματα πολλά και ποικίλα:
1) Μήπως να περιμένουμε Neural DSP - Archetype John Mayer; (Αν γίνει, το αγόρασα χθες).
2) Ρε να πάρει, μήπως είναι καλά τελικά αυτά τα μηχανήματα; Πάλι σύνδεσα ενισχυτή και κούμπωσα την κιθάρα μια στον ενισχυτή και μια στα pluginια και studio monitors. Γιγαντιαία η διαφορά στα αυτιά μου τουλάχιστον.
3) Μήπως παίζει ρόλο η αίθουσα; Άλλο τεράστιο stage με τέλειο PA, άλλο μικρά gigs που παίζουμε εμείς.
4) Μήπως παιζει ρόλο και η μουσική; Pop παίζουν οι κυριοι... Κλάιν μάιν και αν δεν "κόβει" η "ακούγεται" η κιθάρα στη μίξη...
Για του λόγου το αληθές:
Και δεν είχε ενισχυταδες από πίσω, καρφί κονσόλα ο τύπος:
Τα ερωτήματα πολλά και ποικίλα:
1) Μήπως να περιμένουμε Neural DSP - Archetype John Mayer; (Αν γίνει, το αγόρασα χθες).
2) Ρε να πάρει, μήπως είναι καλά τελικά αυτά τα μηχανήματα; Πάλι σύνδεσα ενισχυτή και κούμπωσα την κιθάρα μια στον ενισχυτή και μια στα pluginια και studio monitors. Γιγαντιαία η διαφορά στα αυτιά μου τουλάχιστον.
3) Μήπως παίζει ρόλο η αίθουσα; Άλλο τεράστιο stage με τέλειο PA, άλλο μικρά gigs που παίζουμε εμείς.
4) Μήπως παιζει ρόλο και η μουσική; Pop παίζουν οι κυριοι... Κλάιν μάιν και αν δεν "κόβει" η "ακούγεται" η κιθάρα στη μίξη...
Last edited: