και είναι και μέτριος , φαντάσουLK είπε:Μεταξύ μας πάντως.....με $70 million Net Worth...μπορεί να λέει , pretty much, ό,τι γουστάρει ;D ;D ;D ;D
Eμένα πάντως, έχει τύχει δις να μου πουν:Rebel_Of_South είπε:Κι εμείς στο νοιζ που είμαστε καλοί ούτε φράγκο :-[ :-\ ???;D
To ίδιο κι αυτός που κερδίζει το Τζόκερ.LK είπε:Μεταξύ μας πάντως.....με $70 million Net Worth...μπορεί να λέει , pretty much, ό,τι γουστάρει ;D ;D ;D ;D
Πάντως, for what it΄s worth , αυτό που έγραψα, δεν το έγραψα ως απάντηση σε εσένα, ούτε με αφορμή αυτό που έγραψες.JIMMYPAP είπε:To ίδιο κι αυτός που κερδίζει το Τζόκερ.
Σε μουσικό φόρουμ είμαστε πάντως, είναι συνηθισμένο να σκοτώνουμε το χρόνο μας σχολιάζοντας τύπους με μεγάλο...Net Worth. To λέω για όσους τυχόν θίχτηκαν από την κριτική του κάθε τυχάρπαστου στο ίνδαλμά τους![]()
Εγώ πάντως που δηλώνω θαυμαστής σου και το ξέρεις, αν πετύχαινα πουθενά αυτόν τον Gilmour, θα του έλεγα ότι έχει κάτι από Νέστορα.Nestoras είπε:Eμένα πάντως, έχει τύχει δις να μου πουν:
Νέστορα, άκουσα τον Gilmour στο παίξιμό σου.![]()
Δεν είμαστε πλέον μαζί. Βρήκα άλλη :-*Nestoras είπε:2) Ένα ζευγάρι όπου το κορίτσι ήταν πολύ όμορφο (άγνωστοι) ήρθαν και με χαιρέτισαν.
fusiongtr είπε:Εγώ πάντως που δηλώνω θαυμαστής σου και το ξέρεις, αν πετύχαινα πουθενά αυτόν τον Gilmour, θα του έλεγα ότι έχει κάτι από Νέστορα.
Μπέσα το λέω.
Μια φορά έγραψα κάτι σοβαρό και με πήρατε στο ψιλό. Δεν σας ξαναλέω τίποτε. :-[Δεν είμαστε πλέον μαζί. Βρήκα άλλη :-*
Ε όχι.Nestoras είπε:Μια φορά έγραψα κάτι σοβαρό και με πήρατε στο ψιλό. Δεν σας ξαναλέω τίποτε. :-[
Μη το παίρνεις προσωπικά. Σκοπός μου δεν ήταν να σε προσβάλλω. Δε θυμόμουν καν ποιος το εγραψε. Αν σε χάλασε σου ζητώ συγγνώμη. Αισθάνομαι ότι έχουμε την οικιότητα να τα λέμε αυτά αφού όντως με πολλούς γνωρίζομαι νοιζικά εδώ και χρόνια, αν όχι τότε πες μου να το διαγράψω.leon7pap είπε:Φιλε Otto επειδη εγω εγραψα οτι ειναι ΚΑΙ μετριος τεχνικα ΚΑΙ τα σολο του θα μεινουν στην ιστορια σε παρακαλω πες μου σε ποιο απο τα δυο διαφωνεις ετσι ωστε να συζητησουμε αν ειναι πραγματι fact η οχι...η αν πραγματι κατι πινουμε και δεν σου δινουμε ολοι εμεις που το υποστηριζουμε (οπως πολυ ευγενικα ανεφερες μιας που γνωριζομαστε και χρονια) .Μπορω να σου βρω 100 σολο που παιζει live sloppy η εντελως λαθος η που οοι τεχνικες που χρησιμοποιηθηκαν ειναι επιπεδου....PRE JUNIOR.Ειναι τα ιδια σολο που (παιγμενα καλα και οχι sloppy!!!) θα μεινουν(εχουν μεινει) στην ιστορια για την ομορφια και το "feeling" που βγαζουν.Το παραδειγμα που ανεφερες με τα μοντελα καταλαβαινεις και απο μονος σου οτι δεν μπορει να σταθει ουτε για αστειο.Θα μπορουσε αν ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτηριο γοητειας ηταν το ποσο γυμνασμενος ηταν καποιος.Τωρα αν καποιος μετριος εμφανισιακα τα ειχε καποτε με τη ΖΙΖΕΛ θα ειναι γιατι κατι αλλο την εκανε να τα χει μαζι του.(ΟΤΙ και αν ειναι αυτο).Ε...ετσι και με τον Hammett.Δεν ηταν η τεχνικη το ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτηριο με το οποιο κριθηκε απο τον κοσμο.Ηταν ενα απο αυτα.Οπως και ενα αλλο ηταν το ΑΦΤΙ!!!Δεν ενδιαφερει ΚΑΝΕΝΑΝ (που δεν ειναι "κιθαριστας") αν παιζει με sweep η alternate το ταδε σολο...η αν εχει 16 νοτες αντι για 64.Δεν ηταν η τεχνικη του που τον εκανε να γραψει μερικα απο τα καλυτερα σολο της ιστοριας....η εμπνευση του ηταν.Απλα και ωραια...
Παίζει κιθάρα ο Μητσοτάκης;BlackCrow81 είπε:Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες. Πόσοι από δω μέσα μπορείτε να παίξετε τα σόλο του Κυριάκου?
Ναι 7χορδη. Για τον Κυριάκο Χαμμετόπουλο μιλάωRayDTutto είπε:Παίζει κιθάρα ο Μητσοτάκης;
Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται αυτός;BlackCrow81 είπε:Ναι 7χορδη. Για τον Κυριάκο Χαμμετόπουλο μιλάω
Ρώτησε ο δάσκαλος τους μαθητές στο John Coltrane Jazz Workshop. ;D ;D ;D ;DBlackCrow81 είπε:"Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες. Πόσοι από δω μέσα μπορείτε να παίξετε τα σόλο του Κυριάκου?"