Ο φθηνότερος τρόπος αποστολής απο Αγγλία??

ReCoC

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω κάτι απο Αγγλία και για διάφορους λόγους τέλος πάντων το κατάστημα δε μπορεί να στείλει Ελλάδα και μου λέει να κανονίσω εγώ να πάει κουριερ να το παραλάβει και να μου το στείλει. Είναι 2 δέματα 10kg το καθένα και διαστάσεων 100 x 60 x 60 cm. Πράγμα πολύ ογκώδες δηλαδή. Οπότε 3 εταιρείες κούριερ που ρώτησα θέλουν 500-600€. Το κάθε δέμα κοστίζει 300€ οπότε δεν αξίζει!

Ξέρετε κάποιον άλλο τρόπο για να έρθει το δέμα με λιγότερα μεταφορικά?

Δύστυχος τα μεταφορικά από Αγγλία είναι φωτιά. Απ'ότι βλέπω και τα δέματα σου ξεπερνάνε το όριο για Parcel force οπότε πολύ δύσκολα. Courier φθηνό δεν βρίσκεις, μόνο όταν το κατάστημα συνεργάζεται με κάποιο courier και παίρνει ιδικές τιμές.

Μια καλή λύση είναι να κανονίσεις με εταιρία μεταφορών να τα παραλάβει, από τις Ελληνικές που κάνουν μεταφορές για φοιτητές.

Γιατί πρόκειται αν επιτρέπετε?

Κάτι εντελώς άσχετο με μουσική.

;D ;D ;D

Με μεταφορική πως μπορώ να το κανονίσω? Να ρωτήσω δηλαδή αν θα πάνε προς Αγγλία (για άλλη μεταφορά) και αν μπορούνε να μου φέρουνε τα δέματα?

@ ReCoC

Θα σκοτωθεις παιδακι μου με αυτους τους διαολους! Ασε που θα σε κοιτανε σαν UFO! E ρε μονο που το σκεφτομαι να περνας μεα αυτα μπροστα απο ανυποψιαστους!!!

@ZombieTone

Μην ανησυχείς καλέ! Θα φοράω προφυλακτικά! (και δεν εννοώ τα latex)

Όσο για τον κόσμο που θα με βλέπει, όπως λέει και μια φίλη μου...

"Φαντάζομαι το βλέμμα του κάθε μ@λ@κ@ που θα σταματάει με το κ_λ_άμαξο του πάνω στη διάβαση και εγώ θα πηδάω απο πάνω του!!!"

@kultura

Και εγώ έχω φάει τρελό κόλλημα με αυτά τα μαραφέτια και έχω ψηθεί άσχημα. Τα παρήγγειλα αλλά λόγω κάποιου νομικού προβλήματος δε μπορεί να τα στείλει. Εξ ου και το παρών thread.

@fleamail

Σ'ευχαριστώ φιλαράκι για όλες τις πληρορίες.  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα είχα δει παλιότερα στο ouaou.gr, νομίζω γύρω στα 250 Έουρα αλλά τώρα δεν τα βρήκα, έχεις ψάξει για Ελλάδα;Αν τους τηλεφωνούσες;(Θάνατος η φωνή σου...)

Τα original είναι Γερμανικά, κάνε ένα καλό search να τα πάρεις από αλλού αν το νομικό πρόβλημα είναι από Αγγλία ή από το συγκεκριμένο πωλητή.

Ψάξε για poweriser, power rider, powerizer...

Και πες μας σε ποιες περιοχές θα κυκλοφορείς, να το ξέρουν οι νοιζάδες τουλάστιχον... :D

fleamail είπε:
http://www.lkw-walter.gr/greek/transport_greece.htm

Τους είχα χρισημοποιήσει πριν 1 χρόνο για ένα δέμα 30 κιλών και μου είχαν πάρει γύρω στα 90 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Κάνε μια ζήτηση προσφοράς από το σχετικό link
fleamail θεικο λινκ. ... θενκς!

@gamanos

Τα έχω ψάξει όλα αυτά. 3 μήνες κάνω έρευνα για τιμές, μοντέλα, copyrights, κλπ κλπ. Υπάρχουν πολλές μάρκες και μοντέλα. Κάποια καλύτερα και κάποια όχι τόσο καλά. Το μοντέλο που βρήκα στο συγκεκριμένο κατάστημα το βρήκα με 265€ ενώ οπουδήποτε αλλού (πχ Γερμανία) κάνει περίπου 415€ και είναι απο τα πολύ καλά. Και επειδή όταν τον ρώτησα με email μου είπε οτι τα στέλνει Ελλάδα με περίπου 18€ το είδα σαν μια ΠΑΡΑ πολύ καλή προσφορά! Αλλά αφού έκανα την παραγγελία και μετα απο 4 μέρες μου είπε οτι δε μπορούσε να τα στείλει Ελλάδα λόγω copyrights και όταν του ζήτησα τον λόγο για την απάντηση του στο email μου ζήτησε συγνώμη και ότι δε πρόσεξε για ποιο πράγμα ακριβώς τον ρωτούσα. Για αυτό τώρα ψάχνω φθηνό τρόπο να τα φέρω. Αλλιώς θα πάρω απο αλλού.

@zombie tone

Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα καταφέρει να τα εντοπίσω σε ελληνικό κατάστημα. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο μοντέλο κατατάσσεται στην low budget κατηγορία ενώ εγώ θέλω κάτι λίγο καλύτερο ποιοτικά. Σ'ευχαριστώ πάντως ;)

Και γενικότερα επειδή ξεφύγαμε λίγο απο το θέμα του thread και για να μην το κάνουμε πολύ μπάχαλο εδώ, όποιος ενδιαφέρεται να την ψάξει λίγο παραπάνω, το άθλημα λέγεται powerbocking και μια καλή αρχή είναι τα παρακάτω:

http://en.wikipedia.org/wiki/Powerbocking

http://www.poweriserpages.com/forum/

Όποιος θέλει επίσης μπορεί να μου στείλει pm να του πω ότι πληροφορίες έχω συλλέξει σχετικά.

Τώρα. Όποιος άλλος μπορεί να σκεφτεί άλλο φθηνό τρόπο αποστολής απο Αγγλία... Be my guest :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ανεστησες ενα θεμα 7 χρονια μετα για να διαφημισεις μια εταιρια που κανει μεταφορες Πολωνια-Ελλαδα ενω ο τιτλος μιλαει ξεκαθαρα για Αγγλια? Μαλιστα  ::)

VangelisV είπε:
Ανεστησες ενα θεμα 7 χρονια μετα...
Tι ειναι 7 χρονια? O χρονος ειναι σχετικος.
meditate.gif
7 χρονια ειναι μια ολοκληρη ζωη για τα σκυλια. Για μια πεταλουδα τα 7 χρονια φανταζουν αιωνιοτητα, ενω για τον Connor MacLeod ειναι ενα τιποτα....
meditation.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back