Εμ έτσι είναι τον Θωμάκο και τον Γιωργάκο τον ανακαλύψαμε κατόπιν....Θυμάμαι όταν ήμαν πιτσιρικάκι 16-17 ετών πριν 13-14 χρόνια ο ίδιος χλεύαζε (για να καταλάβεις για πόσο κάφρους μας περνάγανε τέτοιου είδους μαγαζιά) δεν σε άφηναν να αγγίξεις καν Fender (το όνειρο) και ας ήσουν τύπος προσεκτικός ΄(ούτε κουμπάκι δεν φορούσα στα σημεία που θα ακούμπαγε το όργανο που υποτίθεται ότι θα δοκίμαζα) και σου πέταγε μια τιμη ... USA standard 380 χιλιάδες αστην αυτή μη τη κοιτάς κάνει 420 χιλιάδες.... Γενικότερα ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ
Φίλε taq δικαιολογημένη η οργή σου και να είσαι σίγουρος ότι τον συγκεκριμένο "κύριο" που όλοι πια νομίζω έχουν καταλάβει ποιος είναι' date=' τον αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι με την περιφρόνηση που αρμόζει.
~~~~~~~~~~~~~~~
Θα ήθελα να πω για κάτι που έμαθα πριν από λίγο καιρό, και να με συγχωρεί που το αποκαλύπτω ο άνθρωπος που μου το είπε. Δεν μου το εμπιστεύτηκε σαν μυστικό πάντως, γι'αυτό και το μεταφέρω εδώ. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω ονόματα, όποιος καταλάβει κατάλαβε.
Ο φίλος μου είναι ιδιοκτήτης γνωστού μαγαζιού, που οι περισσότεροι το ξέρετε και αρκετοί είστε πελάτες. Κάποιος φίλος του λοιπόν του είπε ότι διέθετε ένα σημαντικό ποσό για να αγοράσει μια πολύ καλή ακουστική κιθάρα. Το ποσό ήταν αρκετό για να πάρει ένα από τα καλύτερα μοντέλα, ακόμα και με τιμές "ελληνικής αγοράς", όμως ο καταστηματάρχης, επειδή δεν είναι αλήτης σαν τον "κύριο" που περιέγραψε ο taq, τον ενημέρωσε ότι, ακόμα και αν του την πουλούσε χωρίς κέρδος, η τιμή αγοράς από τον Έλληνα αντιπρόσωπο θα ήταν υψηλότερη απ'αυτή του Θωμά! Και τον προέτρεψε να αγοράσει online.
Πράγματι ο άνθρωπος αγόρασε την κιθάρα που ήθελε, στο 60% της τιμής που θα έδινε στην Ελλάδα!
Με κάποιο τρόπο όμως, το έμαθε ο περίφημος Έλληνας αντιπρόσωπος και επισκέφτηκε το κατάστημα του φίλου μου, για να ζητήσει "εξηγήσεις". Εκείνος του εξήγησε με απλό τρόπο ότι κανείς δεν θα έδινε 3500¤ για μια ακουστική όταν θα μπορούσε να την αγοράσει με 2000¤ και ότι ο ίδιος "έστειλε" τον άνθρωπο στον thomann. Αυτό που του είπε ο αντιπρόσωπος, πιστεύω ότι θα σας αφήσει και εσάς όσο άναυδο άφησε εμένα:
"Έπρεπε να μου το πεις, θα του την έδινα στην ίδια τιμή με του Thomann!!"
8O 8O 8O 8O
Τι έγινε; Συνήλθατε ή ακόμα;
Δηλαδή ο τύπος μπορεί να πουλάει, και να βγάζει κάποιο κέρδος προφανώς, ακόμα και στις τιμές του Γερμανού! Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Η πλάκα είναι ότι, ενώ του τα έλεγε αυτά ("έπρεπε να με ενημερώσεις" κλπ), του πέταγε που και που και την ατάκα: "αλλά και 200¤ παραπάνω να την έβρισκε από μένα, πάλι δεν θα την έπαιρνε;" 8O 8) :lol:
Ο φίλος μου λέει ότι το είπε αυτό μέχρι και 10 φορές.
Η ελληνική κακομοιριά σε όλο της το μεγαλείο... Τι να πω...
Ναι ρε φίλε, θα την αγοράζαμε και 200 και 300 ευρώ παραπάνω από σένα, αρκεί να ήσουν τίμιος και σωστός μαζί μας. Τώρα ούτε έξω από το μαγαζί σου δεν θέλουμε να περάσουμε. :evil:
Αυτό που παίζει με τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο, ισχύει νομίζω για τους περισσότερους από τους μεγάλους. Απλώς δεν θέλουν να χάσουν τα υπερκέρδη τους. Αν είχα και την παραμικρή αμφιβολία επ'αυτού, μετά απ'αυτή τη συζήτηση μου έφυγε.
Όπως είχαμε πει και παλιότερα λοιπόν: πηγαίνουμε στο μαγαζί, απαιτούμε να δοκιμάσουμε αυτό που θα αγοράσουμε και όταν ακούσουμε την τιμή πετάμε [b']στεγνά[/b] την ατάκα: "ο Thomann το έχει ΧΧΧ Ευρώ, μπορείς να μου το δώσεις σ'αυτή ή ανάλογη τιμή, ναι ή όχι;".
Όταν θα το ακούνε 10-15 φορές την ημέρα θα στρώσουνε.
Να είσαστε σίγουροι.