O Carlos καταρρέει στη σκηνή από αφυδάτωση....

1. Εδώ άλλοι ψένουν μελιτζάνες για βάση, τις έχουν ψυγείο έτοιμες και όταν πεινάσουν τις γεμίζουν ντομάτες, τυριά κ.τ.λ.   Προνοούν!

2. Γεύση πτωματίλας...;

1. Χαχαχαχα, σωστός. Τις βάζουν πάνω σε πίτες.

2. Όχι βρε, είναι σούπερ.

Το άλλο μισό τι έγινε;

Ε ρε κάτι πείνες ....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πλάκα πλάκα σκέφτομαι να κάνω κάτι πρόχειρο να φάω σε λίγο (καμιά ντοματούλα, αγγουράκι, καπνιστό κασέρι και λίγο μορταδελίτσα) αλλά χωρίς 1-2 τσιπουράκια πως θα κατέβουν ρε γαμώτο...;

Το άλλο μισό τι έγινε;
Ε, ήθελε να δοκιμάσει και άλλος και το μοιραστήκαμε. Μην με έλεγαν και... μονοφαγά ?

Πάντως, το περίμενα... ζουμερό, αλλά είχε γίνει σαν να τρως χαρτοπετσέτα (μάλλον το είχε κάνει έτσι η μεγάλη παραμονή στο αλκοόλ)

Πλάκα πλάκα σκέφτομαι να κάνω κάτι πρόχειρο να φάω σε λίγο (καμιά ντοματούλα, αγγουράκι, καπνιστό κασέρι και λίγο μορταδελίτσα) αλλά χωρίς 1-2 τσιπουράκια πως θα κατέβουν ρε γαμώτο...;

Κράσο δεν έχεις?

και όλους τους γιατρούς μαζί!
Σε καταλαβαίνω...

Σήμερα μπουμπούνισα το 4ο και μου λέει ο γιατρός: Πολύ καλή ενυδάτωση, να πιείτε τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό σήμερα (και τις άλλες δύο ημέρες) ☹️

10 ποτήρια μπορεί να πιω στο τριήμερο (ξέρω δεν είναι καλό, αλλά πίνω 10 καφέδες την ημέρα), αλλά για μια ημέρα με έχει ζορίσει πάρα πολύ. Έχω τουμπανίασει από το νερό λαίμαι... 

Και βέβαια μου είπε, καλύτερα όχι αλκοόλ...

Οπότε ακολουθώ τις οδηγίες ?

Σε καταλαβαίνω...

Σήμερα μπουμπούνισα το 4ο και μου λέει ο γιατρός: Πολύ καλή ενυδάτωση, να πιείτε τουλάχιστον 10 ποτήρια νερό σήμερα (και τις άλλες δύο ημέρες) ☹️

10 ποτήρια μπορεί να πιω στο τριήμερο (ξέρω δεν είναι καλό, αλλά πίνω 10 καφέδες την ημέρα), αλλά για μια ημέρα με έχει ζορίσει πάρα πολύ. Έχω τουμπανίασει από το νερό λαίμαι... 

Και βέβαια μου είπε, καλύτερα όχι αλκοόλ...

Οπότε ακολουθώ τις οδηγίες ?
Η μ@λ@κί@ βρε Τέρυ ξέρεις πια είναι και με πιάνει ένα κάποιο παράπονο.... Έχω κολλητό (57 ετών) που πίνει τον άμπακο, καπνίζει 3 πακέτα, τρώει ότι νά'ναι και όποτε νά'ναι και τα αποτελέσματα (όποτε κάνει...) των ιατρικών του εξετάσεων είναι σαν ενός 20χρονου.....      Άααα μην το ξεχάσω, λεπτομέρεια,  δεν παντρεύτηκε ποτές!

1. Έχω τουμπανίασει από το νερό λαίμαι... 

2. Και βέβαια μου είπε, καλύτερα όχι αλκοόλ...

1. Πρόσεχε το νερό μπορεί να σε σκουριάσει.

2. Έτσι λένε όλοι οι γιατροί, και μόλις πάνε σπίτι τους βάζουν κάτω τους κράσους και γίνεται της πόπης.

Άααα μην το ξεχάσω, λεπτομέρεια,  δεν παντρεύτηκε ποτές!

Καταλυτικός παράγων...

1. Πρόσεχε το νερό μπορεί να σε σκουριάσει.

2. Έτσι λένε όλοι οι γιατροί, και μόλις πάνε σπίτι τους βάζουν κάτω τους κράσους και γίνεται της πόπης.

Με τα τσιγάρα να δεις τι κάνουν. Το άχτι τους βγάζουν....

Δοκίμασε με ρεβανι

και λίγο σεβασμό για τον Καρλούκο, γιατί θυμίζω το 1969 πολλοί από σας ακόμα δεν είχατε δει το φως της δημοσιότητος.....

Άμα πίνεις πολλά υγρά το πολύ πολύ να ωφελήσεις λίγο τα νεφρά. 

Και ο καρδιολόγος μου που είμαστε κολλητοί από 13 χρόνων έπινε πολλά νερά γενικά και πρόσεχε και έπαθε τελικά έμφραγμα και του λέω τώρα. Ρε. Σου έχει αφήσει κουσούρι, στράβωσε λίγο το αριστερό σου ΧΕΙΛΟΣ και όταν μιλάς είναι σαν να πάει να σου βγει η γλώσσα . 

Χαχαχαχαχαχαχα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back