- Πόντοι
- 198
VangelisV είπε:... Ειμαι περιεργος με ποιους διασημους θα συνεργαστει
Και τη Βίκυ Λέανδρος.Μα είναι σαφές. Τον Gillan!!!!
VangelisV είπε:... Ειμαι περιεργος με ποιους διασημους θα συνεργαστει
Και τη Βίκυ Λέανδρος.Μα είναι σαφές. Τον Gillan!!!!
Εισιτηρια την Παρασκευη 6 Νοεμβριου. Δεν εχουν βγαλει τιμες, στη μια παντως απο τις 2 στη Γερμανια εχει 80 ευρωRayDTutto είπε:
+1Waterfall-K είπε:Θα ηταν καλυτερα να βγαλει τη λεξη Rainbow απο το ολο σκηνικο. Τι δουλεια εχουν οι παραπανω μουσικοι με τους Rainbow? Δεν μπορουσε να κανει live απλα με το ονομα του?
Ritchie Blackmore's Rainbow. Ειναι η δικη του μπαντα και ολοι οι υπολοιποι μουσικοι αλλαζουν κατα περιπτωση απο την αρχη της μπαντας μεχρι τωρα. Rainbow=BlackmoreWaterfall-K είπε:Θα ηταν καλυτερα να βγαλει τη λεξη Rainbow απο το ολο σκηνικο. Τι δουλεια εχουν οι παραπανω μουσικοι με τους Rainbow? Δεν μπορουσε να κανει live απλα με το ονομα του?
Οι Rainbow ήταν πάντα καθαρό project του Blackmore - στο οποίο έχουν παίξει δεκάδες μουσικοί οι οποίοι άλλαζαν σχεδόν σε κάθε δίσκο. Κανένας άλλος δεν είναι Rainbow. Μόνο ο Blackmore. Έτσι ήταν και ο τίτλος. Ritchie Blackmore's Rainbow.Waterfall-K είπε:Θα ηταν καλυτερα να βγαλει τη λεξη Rainbow απο το ολο σκηνικο. Τι δουλεια εχουν οι παραπανω μουσικοι με τους Rainbow? Δεν μπορουσε να κανει live απλα με το ονομα του?
Και βγήκαν αμέσως στη μαύρη με τιμές εως και 1000 λίρες.Απ' οτι διαβασα τα εισιτηρια για Birmingham εχουν εξαντληθει btw
Κι εγω θα περιμενα απο σενα να μη γραφεις κατι το οποιο δεν ισχυει και το οποιο ειναι επιστημονικη φαντασια.RayDTutto είπε:Πάντως Waterfall από εσένα που υποστηρίζεις μια cover μπάντα που το παίζει original και ασελγεί σε ένα ιστορικό όνομα, θα περίμενα να είσαι λίγο πιο χαλαρός σε τέτοιου ειδους παρατηρήσεις.
Α, οκ. Νόμιζα ότι τους υποστήριζες.Waterfall-K είπε:Κι εγω θα περιμενα απο σενα να μη γραφεις κατι το οποιο δεν ισχυει και το οποιο ειναι επιστημονικη φαντασια.
Όντως. Μου ακούγεται σαν Dio που όμως φτάνει ψηλότερα.Παντως ο τραγουδιστης μαμαει
Καλά αυτοί σε πείραξαν;;;mauromouris είπε:Από τα πρώτα ερασιτεχνικά βιντεάκια που είδα, μεγάλη απογοήτευση. Ο μπασίστας δεν κολλάει με τίποτα και ο ντράμερ παίζει σε ένα σετ ντραμς που θα μπορούσε να είχε πάρει δώρο ο Cozy στα 9α γενέθλιά του. Όπως διάβασα κάπου ακούγονται σαν Blackmore's Night με άντρα τραγουδιστή. Κρίμα
Όντως, αλλά δεν βλέπω να κολλάει κάπου εδώ η διαπίστωσή σουdimsonic είπε:Δεν είναι κακό να είσαι 71. Κακο είναι να το παίζεις τζοβενο
Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε ούτε ήχο ούτε groove από τέτοια βίντεο με κάκιστο ήχο.gvour είπε:Νομιζω παντως οτι το μεγαλο κακο το κανει το ρυδμ σεξιον,ειδικα ο ντραμερ.Ουτε γκρουβ εχει ουτε"ηχο",ετσι μου ακουγεται.
Δεν εχει αερα και "καθιζει" τα κομματια.
Ο τραγουδιστης αξιοπρεπεστατος.