Blackmore μιλάει για όλους και για όλα!

For what it is worth πάντως, οι Malmsteen-SRV στο live παίξιμό τους ήταν/είναι ανατριχιαστικά αλάνθαστοι (σε βαθμό...Νταλάρα ;D) σε αντίθεση με τον Blackmore που πολλές (πάρα πολλές) φορές κάνει τον Hammet να μοιάζει Guthrie Govan... ;D

κλασσικος ο Ριχαροδς :)

σε καθε συνεντευξη λεει και αλλο αγαπημενο συγκροτιμα.

τους vanila fudghe πρωτη φορα τους διαβαζω....

http://www.noiz.gr/index.php?topic=176717.30

Αααα,μάλλον λες αυτό,ναι κάπου θυμόμουν μια αναφορά,αλλά δέν θυμόμουν να 'ηταν απο το νόιζ...Λίγοι είναι οι κοινοι θνητοί που μίλησαν με τον Ριχάρδο!... Πολύ ενδιαφέρον :P

Illuvatar είπε:
http://www.noiz.gr/index.php?topic=176717.30

Αααα,μάλλον λες αυτό,ναι κάπου θυμόμουν μια αναφορά,αλλά δέν θυμόμουν να 'ηταν απο το νόιζ...Λίγοι είναι οι κοινοι θνητοί που μίλησαν με τον Ριχάρδο!... Πολύ ενδιαφέρον :P
Ναι... Ο άθλιος προβοκάτορας ξυνόμουν με την γκλίτσα στο θέμα Σουηδός, να μου ρίξει τα μπινελίκια και να μου το σκάσει στην μάπα το τηλέφωνο  ;D ;D ;D ;D

Ευτυχώς δεν το παρατράβηξα, αλλά και αυτός το είδε με χιούμορ.

Βέβαια δεν θα ξεχάσω που μου έφυγε το... χμμμ ορδοβούλομα  ;D ;D ;D όταν του κάνω την πρώτη ερώτηση- κάτι του στιλ «τελικά αυτή η δουλειά ήταν κάτι που ήθελες να κάνεις πάντα;» ή κάποια σχετική χμμμ παπαριά  ;D ;D ;D και μου απαντά: «Yes»... παύση... παύση... παύση... μεγαλύτερη παύση... και άλλη παύση  ;D

Πρέπει να... μύρισε ως την άλλη άκρη του Ατλαντικού, γιατί έσκασε ένα γελάκι και άρχισε να λέει πόσα χρόνια είχε στο μυαλό του να παίξει αυτά τα αναγεννησιακά κλπ...    

Πάντως διαβάζοντας την συνέντευξη στο GW, είδα ότι τα γυρόφερνε από τότε τα λαούτα και συναφή σαν δισκογραφική επιλογή.

Οπότε, ο μάστορας μας χρωστάει ένα δίσκο με blues, γιατί τότε μου είχε πει ότι επανασύνδεση με Dio και Rainbow ήταν χλωμό, όμως θέλει κάποια στιγμή να παίξει «μπλε». Για να δούμε θα το κάνει;  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ναι... Ο άθλιος προβοκάτορας ξυνόμουν με την γκλίτσα στο θέμα Σουηδός, να μου ρίξει τα μπινελίκια και να μου το σκάσει στην μάπα το τηλέφωνο  ;D ;D ;D ;D

Ευτυχώς δεν το παρατράβηξα, αλλά και αυτός το είδε με χιούμορ.

Βέβαια δεν θα ξεχάσω που μου έφυγε το... χμμμ ορδοβούλομα  ;D ;D ;D όταν του κάνω την πρώτη ερώτηση- κάτι του στιλ «τελικά αυτή η δουλειά ήταν κάτι που ήθελες να κάνεις πάντα;» ή κάποια σχετική χμμμ παπαριά  ;D ;D ;D και μου απαντά: «Yes»... παύση... παύση... παύση... μεγαλύτερη παύση... και άλλη παύση  ;D

Πρέπει να... μύρισε ως την άλλη άκρη του Ατλαντικού, γιατί έσκασε ένα γελάκι και άρχισε να λέει πόσα χρόνια είχε στο μυαλό του να παίξει αυτά τα αναγεννησιακά κλπ...   

Πάντως διαβάζοντας την συνέντευξη στο GW, είδα ότι τα γυρόφερνε από τότε τα λαούτα και συναφή σαν δισκογραφική επιλογή.

Οπότε, ο μάστορας μας χρωστάει ένα δίσκο με blues, γιατί τότε μου είχε πει ότι επανασύνδεση με Dio και Rainbow ήταν χλωμό, όμως θέλει κάποια στιγμή να παίξει «μπλε». Για να δούμε θα το κάνει; 
Εμ,μόνο εσύ θα τον δυσκόλευες,έπρεπε και αυτος.Γενικά του αρέσουν λίγο τα παλιά,αφού και όλα τα Rainbow τραγούδια τέτοιες επιρροές έχουν,με αποκορύφωμα το τελευταίο το 95 με τον Doogie White(που για μένα είναι αριστούργημα).Μακάρι να έχουμε και ένα blues δίσκο,αλλά το παιδί λέει ότι το μπλούζ τον περιορίζει...

ΥΓ:Επίσης μακάρι να έρθει και Ελλάδα!

Εμένα προσωπικά πέρα από τα σχόλια για τους διάσημους κιθαρίστες, που δεν τα λες και απαξιωτικά, μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση αυτό που είπε για διάφορους άσημους κιθαρίστες στο Nashville......

Επίσης, μιλά με καλά λόγια για αρκετούς...Allman Brothers, Buddy Guy, Johnny Winter...Πραγματικά πάντως ένας blues δίσκος του Richie θα ήταν πιστεύω αριστούργημα! Όποτε αποφάσιζε να το ρίξει στην πεντατονική (σε διάφορα live των Rainbow κυρίως) το έκανε με μοναδικό τρόπο.

μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση αυτό που είπε για διάφορους άσημους κιθαρίστες στο Nashville......
Ενταξει πρεπει να εισαι εντελως βαρεμενος για να μην αναγνωριζεις οτι καθαρα ΤΕΧΝΙΚΑ  ο...μεσος country σεσσιονας στο Nashvile παιζει με το ενα...δακτυλο  ;D....οτι παιζουν ΟΛΟΙ οι rock guitar Gods μαζι... ;D...(και χωρις ενα συννεφο απο..distortion για να καλυπτει τα ....λαθη... ;D)

chris gti είπε:
For what it is worth πάντως, οι Malmsteen-SRV στο live παίξιμό τους ήταν/είναι ανατριχιαστικά αλάνθαστοι (σε βαθμό...Νταλάρα ;D) σε αντίθεση με τον Blackmore που πολλές (πάρα πολλές) φορές κάνει τον Hammet να μοιάζει Guthrie Govan... ;D
Δεν θέλω να αναλύσουμε πόσο καλός είναι ο Ritchie.Δεν φάλτσαρε,ίσα-ίσα που κάθε φορά αυτοσχεδίαζε τέλεια (κατ'εμέ).Είναι ωραίο δηλαδή σε όλα τα λάιβ να ακούς το ίδιο κατηραμένο σολο?Ε και ο Ριχάρδος αυτό αναρωτιώταν...

Illuvatar είπε:
Δεν θέλω να αναλύσουμε πόσο καλός είναι ο Ritchie.Δεν φάλτσαρε,ίσα-ίσα που κάθε φορά αυτοσχεδίαζε τέλεια (κατ'εμέ).Είναι ωραίο δηλαδή σε όλα τα λάιβ να ακούς το ίδιο κατηραμένο σολο?Ε και ο Ριχάρδος αυτό αναρωτιώταν...
Δεν μιλάω φυσικά για αυτοσχεδιασμούς, αλλά για τα αγνά παρθένα φαλτσολάθη και τις "τσαπατσουλιές" επι σκηνής. Μια βολτίτσα απο google/tube θα σε πείσει  :)

chris gti είπε:
Δεν μιλάω φυσικά για αυτοσχεδιασμούς, αλλά για τα αγνά παρθένα φαλτσολάθη και τις "τσαπατσουλιές" επι σκηνής. Μια βολτίτσα απο google/tube θα σε πείσει  :)
Καλά εκτός απο τους λαιβ δισκους που έχω ακούσει,και στο youtube μου φαίνονται εύστοχα όλα τα σόλο του.

Ε το παρακατω ας πουμε δε το λες και brightest moment :P

odis13 είπε:
Ε το παρακατω ας πουμε δε το λες και brightest moment :P

Χοντρη πατατα ... ουτε αρχαριος δεν το παιζει τοσο μαπα

Eδω ειναι φανερο οτι η μπαντα ειναι κουρασμενη !!!!Ολοι δεν παιζουν καλα με εξαιρεση τον Lord.

Oταν βλεπεις τον Gillan να αρχιζει τα thaks κλπ,να χαμηλωνουν εντασεις για να το παρει ο κοσμος

τοτε (αν εχεις δουλεψει οσο αυτοι -Deep Purple =200 συναυλιες το χρονο σε tour ,αλλαζοντας αεροπλανα ,πουλμαν ,στησε-ξεστησε ,sound check &με μια βαλιτσα μονιμα στο χερι.) καταλαβαινεις οτι επρεπε να ''σνιφαρουν'' για ν'ανεβουν και να αποδωσουν το ελαχιστο που εχουν δικαιωμα.

Ε πολλες φορες η σνιφα +μερικα ποτα φερνει το αντιθετο αποτελεσμα και αντι για μινιμουμ σωστο παιξιμο εισαι στο μαξιμουμ της *&(##@)ας.Σορρυ αλλα ετσι ηταν εκεινα τα χρονια ..τι να κανανε δηλαδη (τρεχαν συμβολαια ,ποινικες ρητρες ,φημη ,δισκοι ,tour παγκοσμια κλπ,κλπ.

Πρεπει να τους συγχωρησουμε ...αλλωστε ακομα παιζουν οι τρεις απο το παλιο σχημα . ;D ;D

Χμμμ,όντως είναι λίγο ο,τι να'ναι,αλλά φαίνονται κουρασμένοι,ο Μπλακμορ αφήνει συνεχώς ανοιχτές χορδές να βαράνε,ο Γκιλλαν πάει μακριά απο το μικρόφωνο για τις ψηλές,και ο Λορδος με πετσέτα στο σβέρκο :lol:

Βlackmore δεν ξαναβγαινει στον αιωνα τον απαντα.

Ο μεγαλυτερος (χαρντ?)ροκ συνθετης που εχει περασει απο τον πλανητη.

Εμαθε τον κοσμακη τι σημαινει ροκ ριφ.Και ακομα τον μαθαινει...

Αυτος και οι Kinks...

Respect απο τα λιγα...

Οι παραπανω αποψεις δεν ειναι υποκειμενικες... :P ;D

freerock1974 είπε:

Αυτος και οι Kinks...

Respect απο τα λιγα...

Οι παραπανω αποψεις δεν ειναι υποκειμενικες... :P ;D
Και έθεσε και το λιθαράκι του στη Μεταλ.(Rising)

Το να μην παίζει studio τα κομμάτια κανείς στα live δεν είναι αρνητικό όπως αναφέρθηκε.

Μπορεί να τους δώσει άλλο αέρα η παραλλαγή.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο λαός που λικνίζεται από κάτω περιμένει να ακούσει studio και αν δεν το ακούσει δεν θα κάτσει να σκεφτεί,έπαιξε ''αυτήν την πρωτότυπη φράση'' ...μάλλον θα αρχίσει μουσικοκριτικές του πωπού.

Όσο για την ποιότητα του χαρακτήρα..δεν αποτελεί κριτήριο για να τον κρίνονουμε συνθετικά(όχι το είπε κανείς απλά σολάρω για να περάσει η ώρα)  8)

ΥΓ:Terry ψοφάω για story telling...έπρεπε να σε ρωτήσω τίποτις αλλά δεν ήθελα να με περάσεις για ξελιγωμένο fanboy  ;D ;D ;D ;D

Jazzjoker είπε:
Σύμφωνοι Χάρη αλλά η συνέντευξη δόθηκε το 1991, όχι το 1968.
Σωστά, αλλά θα περίμενες ο Blackmore να έχει αλλάξει άποψη ακόμα και μετά από 20τόσα χρόνια, ή έστω να το παραδεχτεί;  :)

Αυτος και οι Kinks...
Βάλε και τον Iommi βρε άπονε! :D

chris gti είπε:
Δεν μιλάω φυσικά για αυτοσχεδιασμούς, αλλά για τα αγνά παρθένα φαλτσολάθη και τις "τσαπατσουλιές" επι σκηνής. Μια βολτίτσα απο google/tube θα σε πείσει  :)
μακαρι να ειχα και εγω λιγο απο αυτην την τσαπατσουλια ;).Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν ηταν ηταν ετσι αυθορμητος ως κιθαριστας, δεν θα εμπνεόταν και ολα αυτα  τα απιστευτα riffs με τα οποια πολλοι απο μας εχουμε μεγαλωσει.

Trending...

Νέα θέματα

Back