Θ'αρχισω λεγοντας οτι αυτο το forum ειναι το πιο (τζ)(γ)αματο, αφου ειναι τρομερο να ρωτας κατι το μεσημερι και το απογευμα να βλεπεις 5 replies!Τι να πω ρε παιδια, εχω μεινει αφωνος...Καλυτερο κι απ'το forum του Sound On Sound!
Οσον αφορα τα draggable inserts, εγω τα θελω καθαρα για τον λογο που ειπες Πρωτοκολλο Ματιου/Οφθαλμικο Πρωτοκολλο(σωστα το μετεφρασα;Διαλεξε ενα απ'τα δυο!). To πλεον κλασικο:EQ και compressor σε ενα καναλι...τα κανεις swap για να δεις τις διαφορες. Δεν μου εχει τυχει αλλη περιπτωση (ακομα). Αυτο με το σωσιμο των presets ειναι η καλυτερη λυση τελικα, αλλα ηλπιζα οτι ισως θα υπηρχε ενας πιο 'νορμαλ' τροπος!
Akisd28 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με το 'καρφι' σου, ειμαι κι εγω υπερ των original προγραμματων για πολλους και διαφορους λογους και γι αυτο μαζευω ευρουδακια για να παρω το SX3 με την πρωτη ευκαιρια (ε, το Nuendo για μενα ειναι και υπερβολη και πολυτελεια...!)
Παντως, κλεινοντας, εγω θα διαφωνησω με το θεμα του ενος εφε ανα FX track. Σιγουρα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι το πιο λειτουργικο και 'σωστο', αλλα σημερα κι ολας μου ετυχε να εχω ενα sample στο οποιο ηθελα να βαλω delay και στη συνεχεια να βαλω παραμορφωση στο delay(μονο στο delay, μονο στο delay, αφηνοντας ανεπηρεαστο το αρχικο σημα). Ε, σ'αυτην την περιπτωση αναγκαστικά εβαλα ως 2o insert στο FX track του delay και ενα distortion plug-in!Δε νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος να βγει αυτο το αποτελεσμα...Υπαρχει;Για ο,τι λεω ειμαι επιφυλακτικος γιατι δεν εχω εξερευνησει ακομα ουτε τις μισες δυνατοτητες του Nuendo![/i]
Υ.Γ:Αληθεια, επειδη ειμαι και λιγο μαζοχας, γινεται να στειλεις την επιστροφη του send 1 στο send 1;(για να κανεις feedback). Αφου γινεται στο reason, καπως πρεπει να γινεται και στο nuendo...........