NT Show off

Θέλω κάτι πιο clean από την πάρτη σου, πολύ μέταλλο έπεσε

τεμπελιασμα τελος! δεν ειμουν ανθρωπος... θα γινω ανθρωπος!! εχει λαθη το βιντ! τις βασης τις εχω, με δουλεια θα παιζω μαθω κανονικα. χαιρετω τη παρεα!! ολο τα ιδια και τα ιδια παιζω, θα δουλεψω και θα παιζω κανονικα. ευχαριστω. δε θελει κοπο θελει τροπο δουλεια και θα μαθουμε να παιζουμε... ειναι και περασμενη η ηλικια, πρεπει να μα μαθουμε γρηγορα...!! ειμαι αισιοδοξος οτι θα μαθω να παιζω καλα. thanks!!!!!! χαιρετω και παλι Nekkon rossi και ολα τα παιδια που βλεπουν!!!!!! Υγεια και ευτυχια σε ολους

τεμπελιασμα τελος! δεν ειμουν ανθρωπος... θα γινω ανθρωπος!! εχει λαθη το βιντ! τις βασης τις εχω, με δουλεια θα παιζω μαθω κανονικα. χαιρετω τη παρεα!! ολο τα ιδια και τα ιδια παιζω, θα δουλεψω και θα παιζω κανονικα. ευχαριστω. δε θελει κοπο θελει τροπο δουλεια και θα μαθουμε να παιζουμε... ειναι και περασμενη η ηλικια, πρεπει να μα μαθουμε γρηγορα...!! ειμαι αισιοδοξος οτι θα μαθω να παιζω καλα. thanks!!!!!! χαιρετω και παλι Nekkon rossi και ολα τα παιδια που βλεπουν!!!!!! Υγεια και ευτυχια σε ολους

Έτσι Νικ, αυτός είναι ο θετικός τρόπος σκέψης που χρειάζεται!

Κάνεις panning τα κανάλια δεξιά και αριστερά;

εισαι αλανι ρε nick!!!υπομονη και μελετη!!!

Tone is in the sunglasses 🕶️😎

Γεια σου Νικ Τρικ. Έχω μια ιδέα που ξέρω ότι είναι δύσκολη στην πράξη αλλά θεωρώ ότι θα σε ανταμείψει:

Κλείσε τις κάμερες και τα κινητά. Ξέχνα τα tiktok, facebook, youtube και insta. Κάτσε και μελέτα και παίξε για σένα, όχι για τους άλλους. Για όσο χρειαστεί μέχρι να έχεις πραγματική πρόοδο. Και μετά από 6 μήνες, 1 χρόνο, 3 χρόνια, όσο σου πάρει, ξαναφτιάξε βίντεο και έλα να μας δείξεις τι πέτυχες να πάθουμε την πλάκα μας.

Πολλοί ξεκινάνε μουσική για το αποτέλεσμα, δηλαδή για τις επευφημίες και για το θαυμασμό των άλλων και όχι για χάρη της μουσικής, αυτοί δεν πάνε μακριά. Άμα είσαι μέσα για το ταξίδι η μουσική θα σε κάνει πιο έξυπνο και καλλιεργημένο, αλλά πρέπει να σε γεμίζει η ενασχόληση και με κλειστή την κάμερα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back