NT Clips

Αγαπάμε 15άρηδες solid state Marshals αλλά κάθε φορά που βλέπω να περισευουν 15 εκατοστά χορδές απο τα tuners, ανησυχω...κοφτάκι και σένιαρε τες, μην βγάλεις κανά μάτι...

EDIT: ΔΕΝ κάνω πλάκα, στα καλά καθουμενα μπορείς να παθεις ζημιά, παρατρίχα να την πάθω τις ένδοξες εποχες

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χαιρετω, γεια σας παιδες!

lyrics:
im a greek wolf and i feeling fine
666 in my head
and i see so far away
walking throught the night
with a wolf pack behind
tell me for immortality door outside
i said cool and right
forget the right doin anything everywhere anytime
i dont scare satan rules playing blues
playing blues pretty woman booze 

Νικ γιατί παίζεις σατανίλα στους στίχους σου ρε γίγαντα; Έχει καμια σαρανταριά χρόνια που σταμάτησε να είναι cool
Eίναι επίκαιρο το θέμα γιατί έχουμε και τα συλλαλητήρια για τις νέες ταυτότητες. Άντε να πάρετε και οι υπόλοιποι το χάραγμα, εγώ το έχω πάρει δεκαετίες τώρα γιατί τα synthesizer που είχα ήταν γεμάτα τσιπάκια.

Άντε να χαραχτούμε όλοι να δοξάσουμε οικουμενικά τον ΣΑΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ Now, it's the Season of Evil, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα?

Νικ γιατί παίζεις σατανίλα στους στίχους σου ρε γίγαντα; Έχει καμια σαρανταριά χρόνια που σταμάτησε να είναι cool
all i just for fun!!!???

Λίγους στίχους σατανικούς έγραψα ? ! Δεν παίζω και σαν τους  Rotting Christ!!! Αυτούς ακούω τωρα ? ΧΞΣ.

??????

εβαλα πολυ gain στη καρτα ηχου... γι αυτο δεν ακουγετε καλα (μλκια). οι αποψης σας θα με κανουν καλυτερω!

χαιρετω τη παρεα! γειας παιδια... περημενω τις αποψης σας???ειπα και γω να ξεκινησω την καριερα μου εδω στο spotify???

μουσικη στιχοι κιθαρα φωνη δικα μου, πριν λιγο το εγραψα. περιμενω σχολια

Εμένα μου λέει η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Δεν ξέρω, μήπως φταίει το τικ τοκ

Εμένα μου λέει η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη. Δεν ξέρω, μήπως φταίει το τικ τοκ
περιμενε ενα λεπτακι το ξανα ανεβαζω εγινε καποιο λαθακι

καμια απαντηση ρε παιδια!!! κα@λιαρικο το τραγουδακι!!! τις αποψης σας παιδια:cool::cool::cool:

Χρησιμοποιείς τη μουσική για να εκφραστείς προσωπικά και σίγουρα είναι δημιουργικό το αποτέλεσμα.
Και να σου πω και κάτι: αν σου αρέσει εσένα και είσαι ΟΚ και περνάς καλά, τότε τί λένε όλοι οι άλλοι .. .. ..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back