Ns-Guitars(Αποψεις)

Oρίστε, ένα λεπτό στη ζωγραφική πήρε :)

road_worn_5060.jpg

Ε λενε δεν ηξερες δεν ρωταγες!!!

Ο λογος που θελω να φτιαξω κιθαρα ειναι επειδη θελω λευκο σωμα relic οπως της road worn και neck mapple οπου δεν υπαρχει καποια fender Που να ειναι ετσι εξωτερικα.

Πως το εφτιαξες στην ζωγραφικη?

chaous είπε:
Ε λενε δεν ηξερες δεν ρωταγες!!!

Ο λογος που θελω να φτιαξω κιθαρα ειναι επειδη θελω λευκο σωμα relic οπως της road worn και neck mapple οπου δεν υπαρχει καποια fender Που να ειναι ετσι εξωτερικα.
Πήγαινε στη πηγή...από εδώ αγοράζουν οι περισσότεροι "κατασκευαστές"

http://www.monsterrelic.com/bodies.htm

chaous είπε:
http://www.thomann.de/gr/fender_road_worn_60_stratocaster_owt.htm

Θελω αυτο το body με Maple neck υπαρχει καπου που και καλα μπορω να το συναρμολογησω και να μ βγαζει πως θα ειναι εξωτερικα?
Εγώ πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αγοράζεις αυτή εδώ με τα 839 αφού σου αρέσει, και άλλαξε απλά μπράτσο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τη φτιάξεις με λιγότερα και να είναι Fender....εκτός εάν χρησιμοποιήσεις το σφυρί του Μπίχλα.

Αν την φτιαξω ολοιδια και δεν ειναι fender στον ns-guitars Ποσο θα μ βγει?

κ τα neck της fender ειναι πανακριβα.

Χαιρετε.Συμφωνω οτι ο ντουκας ειναι πολυ επαγγελματιας.Εγω φιλε μου του παρειγγελα μια που να μοιαζει με την eric johnson stratocaster.Καθισαμε μαζι,ψαξαμε,μεχρι που βρηκε αναλυτικα πως ειναι φτιαγμενοι οι μαγνητες της εν λογω κιθαρας και την εφτιαξε.Το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο.Εγω σημερα μετα απο 1,5 χρονο ειμαι πολυ ευχαριστημενος η κιθαρα δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα.Ουτε το εχω μετανιωσει και αν ξαναθελω αλλο μοντελο strat παλι εκει θα την φτιαξω.Και γλιτωσα και 1200 περιπου ευρω.Αμα μπορεις να ακουσεις και τις κιθαρες στο site του.

chaous είπε:
κ τα neck της fender ειναι πανακριβα.
Κάνουν γύρω στα 300$ τα USA, γιατί τα Mexican είναι φτηνότερα (με μεταφορικά) (υπολόγισε με το $ στο 1.36) και είναι και γνήσια.

Έτσι κι αλλιώς μια partcaster δύσκολα πέφτει κάτω από 1000ρικο.

Μόνο εάν είναι Telecaster και όχι relic.

chaous είπε:
Αν την φτιαξω ολοιδια και δεν ειναι fender στον ns-guitars Ποσο θα μ βγει?
Και γιατί δεν τον ρωτάς;

χττπ://ωωω.παράπονο.γρρρ

Θα φτιαξει κιθαρα..ρωταει...βρισκει τα parts ...και με φθηνοτερο κοστος εχει μια μαμησια..ισως καλυτερη..ισως χειροτερη...αλλα έχει κιθαρα.

Για μας τους πληκτραδες ...τιποτα!

Αιντε φτιαξε δικο σου Moog.....θα πεθάνουν τα μάτια σου από το κολλητήρι...θα πληρώσεις κούκο για αηδόνι και θα χεις μια σκατούλα OOG (OYΓΚ)

#%%$&$&%%&.... :( >:(

Ρε παιδες να δωσω 830Ε για την road worn και μετα αλλα 300+ για neck δεν παιζει.

Και αυτη η fender να μην εχει ενα μοντελο Olmpic white με mapple.

H μλκια ειναι οτι για partcaster απο μαγνητες-neck-και body ξερω τι θελω αλλα απο ηλεκτρικα-tremolo-κλειδια δεν εχω ιδεα.

chaous είπε:
H μλκια ειναι οτι για partcaster απο μαγνητες-neck-και body ξερω τι θελω αλλα απο ηλεκτρικα-tremolo-κλειδια δεν εχω ιδεα.
Όταν φτιάχνουμε μία partcaster, όπως σου είπαν και στην αρχή...ξέρουμε γιατί θα σκάσουμε 1000-1500 ευρώ...και σίγουρα δεν τη φτιάχνουμε για να φαίνεται ωραία (αυτό είναι μλκια) , αλλά γιατί παίζει ωραία και έχει χαρακτηριστικά (ηχητικά ή hardware) που δεν βρίσκουμε στο εμπόριο.

Κάνε ότι σε φωτίσει ο Υψιστος....πρίν από αυτό όμως κάνε ένα καλό search σε μαγαζιά με parts για να πάρεις μία αίσθηση...κόστους, κάτι που δεν έχεις αυτή τη στιγμή.

Μαγκες μου πρωτα πολλα ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δευτερον μου ηρθε τωρα μια γμτη ιδεα να παρω τη road worn 60 και να ψαξω στο e-bay να ανταλαξω το neck με ενα αντιστοιχο fender mapple τι λετε?

[move]συγγνώμη για το διπλοποστάρισμα  :P[/move]

Εγω θα χτυπούσα μια :

http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_roadhouse_strat_mn_aw.htm

συν αυτό:

http://www.thomann.de/gr/fender_pickguard_sss_wh.htm

τουτέστιν 620€.

Με κανά 200€ πιστεύω μπορείς να τη ρελικάρεις(μπορείς να ρωτήσεις πχ και το Ντουκα,αν αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά) και έτσι να μην ξεπεράσεις το budget σου

Aπο το κ.Ντουκα εχω αγορασει 2 φορες.Την πρωτη μου φερθηκε πολυ καλα αλλα την δευτερη ειχα καποια προβληματα με την παραγγελια και στο τελος μ ηρθε καποιο παραπλησιο με αυτο που ηθελα και παρολα τα τηλ. και το οτι θ μ ρθει αυτο π ηθελα εμεινα με το παραπλησιο προιον.Επισης ουτε με το σεταρισμα του μπασου μου εμεινα ικανοποιημενος καθως ηθελα χαμηλοτερο κουρδισμα και το αποτελεσμα δεν ηταν καθολου ικανοποιητικο.Μολις το εφερα εδω στην αθηνα στον κ.Ταλιαδουρο πραγματικα το οργανο εγινε καταπλικτικο.Αυτα απο μενα, αν και απο την πλειοψηφια εχω ακουσει τα καλυτερα για τον κυριο Ντουκα και δεν αμφισβητητε οτι ειναι επαγγελματιας.

hadgi είπε:
Εγω θα χτυπούσα μια :

http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_roadhouse_strat_mn_aw.htm

συν αυτό:

http://www.thomann.de/gr/fender_pickguard_sss_wh.htm

τουτέστιν 620€.

Με κανά 200€ πιστεύω μπορείς να τη ρελικάρεις(μπορείς να ρωτήσεις πχ και το Ντουκα,αν αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά) και έτσι να μην ξεπεράσεις το budget σου
Αν είναι poly, το relicing θα είναι χάλια... Βασικά δεν θα είναι relicing αλλά χαλασμένη κιθάρα...

Τι αν ειναι poly δεν καταλαβα?

Η ιδεα που ειπα πριν πως σας φανηκε?

RayDTutto είπε:
Αν είναι poly, το relicing θα είναι χάλια... Βασικά δεν θα είναι relicing αλλά χαλασμένη κιθάρα...
Δεν το σκέφτηκα...σωστός  :P

Η ιδεα που ειπα πριν πως σας φανηκε?
Εξαρτάται από το αποτέλεσμα...Έχεις ψάξει στο e-bay και είδες πως υπάρχει ζήτηση σε rosewood necks;Αν ναι,κάντο.

Κοιτα δεν ασχολουμε  με e-bay ρωταω λοιπον εσας που ξερετε μπορω πχ να βρω καποιον που να πουλαει το neck που θελω ειτε στο ebay.gr και να του πω να γινει ανταλαγη και να δωσω και καποια χρηματα.ν βγαλ

Και κατι αλλο.Αν οντος γινει αυτο μετα βγαλω το neck και βαλω το αλλο και του περασω τα κλειδια δεν θα ειναι αλλος ηχος?

chaous είπε:
Κοιτα δεν ασχολουμε  με e-bay ρωταω λοιπον εσας που ξερετε μπορω πχ να βρω καποιον που να πουλαει το neck που θελω ειτε στο ebay.gr και να του πω να γινει ανταλαγη και να δωσω και καποια χρηματα.ν βγαλ
Θεωρητικά,μπορείς αν βρεις ενδιαφερόμενο.Μπορείς να δοκιμάσεις και στις αγγελίες του noiz,επίσης.

Trending...

Νέα θέματα

Back