- Πόντοι
- 1,848

Bass Station II, ενα αναλογικο monosynth απο τη Novation. Η τιμη του ειναι στα 459€ (Thomann).
...καλά...δεν ίδρωσες κι όλας... ;D ;DWaterfall-K είπε:και καθεται και γραφει ενα ποστ
Bass Station II, ενα αναλογικο monosynth απο τη Novation. Η τιμη του ειναι στα 459€ (Thomann).
Είσαι νέος στο forum...και δεν παρακολουθείςWaterfall-K είπε:Κανενα δικο σου 20λεπτο video-review καποιου synth/κιθαρας/μπασου/κλαρινου/μπαλλαλαικας κλπ ποτε θα δουμε?
Φαντάζομαι ότι τόσο θα σου πάρει και εσένα να ανεβάσεις κάτι δικό σου...αντί να μας ανεβάζεις τον ΚουτσομούραWaterfall-K είπε:A, τοσο προσφατο, μονο 3 χρονια πριν.
Γι αυτό είμαι σίγουρος... ;DWaterfall-K είπε:@Marathon, αν εννοεις με το "κάτι δικό σου" δικη μου μουσικη, μπορει και να περιμενεις και πιο πολυ απο 3 χρονια. Μπορει να περιμενεις και αδικα.
εσύ δεν έχεις γράψει ποτέ....Είπαμε άλλο είναι να δείχνεις στο χρήστη παράδειγμα που έχεις κάνει ΕΣΥ ο ίδιος, σε πραγματικό περιβάλλον και συνθήκες...και άλλο να το κάνει ο Κουτσομούρας ;D ;DΑπ'την αλλη, ποστ/γνωμες απο μηχανηματα που εχουμε (σαν το δικο σου δηλαδη που μας εδειξες πριν) εχουμε γραψει ολοι απειρα.
Οντως ειναι ενα θεμα αυτο ;Dcos_dr είπε:εμενα θα μου αρεσε να κανω review δικα μου αλλα που να τα βρω ολα αυτα τα όργανα?
Έχω ένα τέτοιοcos_dr είπε:εμενα θα μου αρεσε να κανω review δικα μου αλλα που να τα βρω ολα αυτα τα όργανα?
Εάν ήταν να το φέρω από εκεί...θα το πήγαινα στον Κουτσομούρα του Waterfall που μαζεύει τις αντίκες ;D ;Dcos_dr είπε:δεν ερχεσαι να το φερεις απο εδω να το κανουμε μαζι
Δεν είναι τίποτα. Ενα phaser και ενα καλό overdrive θέλει, και ειναι κομπλε ;Dmarathon είπε:Εάν ήταν να το φέρω από εκεί...θα το πήγαινα στον Κουτσομούρα του Waterfall που μαζεύει τις αντίκες ;D ;D
...άσε που θα χάσουμε το χρόνο μας...ακούγεται απαίσια για τα σημερινά αυτιά![]()
...όπως καλή ώρα εσύ ;D (μην ανησυχείς - το ποιος τρολάρει έχει ήδη καταγραφεί στα πρακτικά εδώ και πολύ καιρό). Σας αφήνω, πάω να ξοδέψω τρία ολόκληρα δευτερόλεπτα από τον χρόνο μου για να ποστάρω ένα "review" μιας Fender Mustang Modern Player.Waterfall-K είπε:@bloody_sunday, ΔΕΝ ΕΧΩ το Bass Station ΙΙ για να του κανω review. Κατσε λοιπον στα αυγα σου και αρκεσου στο review που εκανε ο τυπας στο βιντεο. Το οτι μπορεις να βρεις το παραπανω βιντεο και μονος σου δεν μας ενδιαφερει. Σταματα να τρολαρεις και αν γουσταρεις να κανεις εσυ ενα 20λεπτο videoreview, καν'το.