- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
εντάξει, εδω που τα λεμε ο καθενας με το google μπορει να βρει οτιδήποτε για οποιαδήποτε απορία, όργανο, θεωρητικο εκπαιδευτικό μουσικό θέμα, μουσικο software κλπ. Ιδιαιτερα αμα ξερει και καλά αγγλικά ή και άλλες γλώσσες.
Το ιδιο και στο youtube.
Εγω δεν το βρισκω κακο να αναδημοσιεύεται ένα review, π.χ. και εγω εχω ψαξει και εχω δει πολλά reviews για πληκτροφόρα που με ενδιαφέρουν, αλλα τον συγκεκριμενο τυπο δεν τον ηξερα, ειδα τα post του waterfall και τον ειδα, αυτον τον γιαπωνεζο κινέζο και σιγουρα δεν εχασα. Να μια χρησιμότητα.
Δηλαδή πιστεύω οτι μπορεί να συνυπάρξει η αναδημοσίευση ενος review με την δημιουργία ενος review απο ενα μελος. Εχει την χρησιμοτητα της η αναδημοσίευση.
Αλλα και σίγουρα ειναι πιο θεμιτο για την κοινότητα μας τα ιδια τα μελη να κανουν review των οργανων τους ειτε οπτικοακουστικά είτε και γραπτά.
Ο λαος το θέλει, αρκει να γινεται και με γνώμονα τους κανόνες του forum.
Αλλά..... γιατι τσακώνεστε ρε παιδια? Για πλάκα το κανετε επειδή είστε φίλοι?
Δεν ειπαμε να αγαπαμε ο ενας τον αλλο?
Το ιδιο και στο youtube.
Εγω δεν το βρισκω κακο να αναδημοσιεύεται ένα review, π.χ. και εγω εχω ψαξει και εχω δει πολλά reviews για πληκτροφόρα που με ενδιαφέρουν, αλλα τον συγκεκριμενο τυπο δεν τον ηξερα, ειδα τα post του waterfall και τον ειδα, αυτον τον γιαπωνεζο κινέζο και σιγουρα δεν εχασα. Να μια χρησιμότητα.
Δηλαδή πιστεύω οτι μπορεί να συνυπάρξει η αναδημοσίευση ενος review με την δημιουργία ενος review απο ενα μελος. Εχει την χρησιμοτητα της η αναδημοσίευση.
Αλλα και σίγουρα ειναι πιο θεμιτο για την κοινότητα μας τα ιδια τα μελη να κανουν review των οργανων τους ειτε οπτικοακουστικά είτε και γραπτά.
Ο λαος το θέλει, αρκει να γινεται και με γνώμονα τους κανόνες του forum.
Αλλά..... γιατι τσακώνεστε ρε παιδια? Για πλάκα το κανετε επειδή είστε φίλοι?
Δεν ειπαμε να αγαπαμε ο ενας τον αλλο?