- Πόντοι
- 938
Αυτό το Νταλαροειδές ο Άντερσον. Η υπόλοιπη μπαντα μια χαρά είναιΑς πιουν ένα χυμό στην υγειά μας
Αυτό το Νταλαροειδές ο Άντερσον. Η υπόλοιπη μπαντα μια χαρά είναιΑς πιουν ένα χυμό στην υγειά μας
ηταν πολυ άκυρος εκεινο το βραδυ σκετή απογοητευσηΚι εγω είχα σπαστεί με τον Jethro τον Tull κάποτε, που μας είχε ζαλίζει με το μην καπνίζετε και τέτοιες μπούρδες σε συναυλία ανοιχτού χώρου. Θα έπρεπε να το αναγράφουν στα εισητήριά και στην προπώλησή τους ρητά. Σέβομαι την επιθυμία του (ή την ανάγκη να μην αναπνέει καπνό) αλλά απεχθάνομαι το bullying και τη νουθεσία, εκ των υστέρων
Είχα πάει σε μια συναυλία Weckl.
O άνθρωπος, και δικαίωμα του, ζήτησε από τα μπροστινά τραπέζια να μην καπνίζουν γιατί τον ενοχλούσε.
Ξανα λέω σεβαστό.
Εγώ δεν καθόμουν μπροστά.
Παρ΄όλα αυτά επειδή είχα σκοπό να καπνίσω....έφυγα.
Πληρωσα εισιτήριο ,και εφυγα.
Δεν ήθελα refund.
Απλά αν ηταν να μην καπνίσω θα πηγαινα γυμναστήριο.?
Έκτοτε δεν πηγα σε συναυλία , και δεν ξανα άκουσα Weckl ....oύτε στο σπίτι μου ?
Μπορεί για κάποιους όλα αυτά που λέω να είναι μπουρδες.
Σεβαστό επίσης.
In my books, μουσική χωρις τσιγαρο και ποτό δεν λέει τίποτα.
Και οι προπονησεις μου καθημερινα περιέχουν 7 km τρέξιμο...
..
Kι εγώ όταν είχα πάει στην Μποφίλιου καθόμουνα πρώτη σειρά. Κατά τη διάρκεια του μοιρολογίου με έπιασε μια λιγούρα και άνοιξα το ταπεράκι με το παστίτσιο να τσιμπήσω κάτι. Με το που με είδε μου λέει αν γίνεται να μην τρώω μπροστά της γιατί είναι σε περίοδο δίαιτας και κάτι τέτοια περίεργα, αλλιώς να φύγω.
Εννοω ότι ενδεχομένως γνώριζε τους κινδύνους, παρ΄ολα αυτά ίσως τους αποδέχτηκε γιατι να της φαινόταν πιο δύσκολο να σταματησει....
Εγω το παθαίνω με τα γλυκά.Δεν νομίζω ότι είναι τόσο λογική αυτή η διεργασία, όσο πςριγράφεις.
Αυτο που περιγραφεις ειναι η νιρβανα καθε μουσικου.Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια σε πρόβα, έλεγα στα παιδιά της μπάντας οτι πρέπει να προσπαθήσουμε στην χειρότερη μας μέρα και στιγμή (ανεξάρτητα απο αιτίες) να ακουγόμαστε αξιοπρεπώς.
ολα αυτα τα σημερινα {In ear - monitors Κλπ} ειναι για μενα
Πολλά τέτοια " βλαβερά" είναι ωραία δυστυχώς ?Τι να κάνουμε.
Το ποτό ειναι ωραίο.
Και το τσιγάρο ωραίο είναι.
Και ο Μπακλαβάς ωραίος είναι......και όλα αυτά κάνουν κακό.?
Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια σε πρόβα, έλεγα στα παιδιά της μπάντας οτι πρέπει να προσπαθήσουμε στην χειρότερη μας μέρα και στιγμή (ανεξάρτητα απο αιτίες) να ακουγόμαστε αξιοπρεπώς.
Μηπως δεν βρισκεται πια εκει το μυαλο σου - μηπως δεν μπορεις να σκεφτεις πια ετσι, επειδη απλα ....μεγαλωνεις?Π
ΑΛΛΑ
Έμπνευση, ιδέες, δημιουργικότητα, out of the box thinking και πειραματισμοί,
μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα.
Δεν είμαι πια "καλλιτέχνης", το μυαλό μου δε βρίσκεται στο παλαβό μήκος κύματος που βρισκόταν, η μουσική μου είναι τετριμμένη.
Drugs και μουσική, δυστυχώς πάνε μαζί, ακόμα και για απλούς ακροατές πόσο μάλλον για δημιουργούς.
Χωρίς αυτά οι Floyd, Hendrix, Stones ... η λίστα δεν τελειώνει ποτέ ... δε θα γράφανε την ίδια μουσική.
Όσοι επέζησαν, κόβοντας τα drugs πατώσανε δημιουργικά, Metallica ας πούμε.
Υγεία αλάνια?
Εγώ πάντως, αν τυχαινε παλιά να φουμάρω απ' τα άλλα, κανονικότατα και δεν καταλάβαινα τπτ. Τώρα έτσι και με κεράσουν μου πέφτει η πίεση, τι να λέμε. ?Μηπως δεν βρισκεται πια εκει το μυαλο σου - μηπως δεν μπορεις να σκεφτεις πια ετσι, επειδη απλα ....μεγαλωνεις?
Σωστός όπως πάντα. :classic_wink:Παιδιά το χάσαμε το θέμα, που είναι μουσική παρουσία στην σκηνή και αλκοόλ, και όχι μουσική δημιουργία και ουσίες.
Πχ. υπάρχουν τραγουδιστές στην Ελλάδα, που μπορεί πριν 25 (35, 45) χρόνια να τραγουδούσαν πολύ καλά sober, αλλά πια να μην υπάρχει περίπτωση να μπορούν να κάνουν το ίδιο, απλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν σχεδόν τίποτα sober.
Είναι "πονηρός" ο χώρος, αλλά αυτό δεν έχει άμεση σχέση με την μουσική παρουσία τους (μάλλον με την γενικότερη παρουσία τους έχει σχέση).