Νόμπελ Λογοτεχνίας 2016 στον Bob Dylan!

Superfunk είπε:
Δεν ηξερα οτι ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ανοιξε παραρτημα στις ΗΠΑ  ;D ;D
Κάποιος να το πει στον Keith!!!  :o

Superfunk είπε:
Com'on everybody get up now from your beds, sofas, chairs and tables and call to buy these books.

Three in the price of one.

Last chance.

fusiongtr είπε:
Com'on everybody get up now from your beds, sofas, chairs and tables and call to buy these books.

Three in the price of one.

Last chance.
Πειράζει που εύκολα τον προσαρμόζεις σε παρωδία του The Times They Are a-Changin' ;  8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:

Αγνόησε όλα τα υπόλοιοπα και, αν θες, πήγαινε στο 1:20 και πες μου τί εννοεί ο Λιακόπουλος εδώ. Ώπα, για μισό, ο ίδιος ο Dylan είναι...

Έκτορας είπε:
Αγνόησε όλα τα υπόλοιοπα και, αν θες, πήγαινε στο 1:20 και πες μου τί εννοεί ο Λιακόπουλος εδώ. Ώπα, για μισό, ο ίδιος ο Dylan είναι...
Ρε συ Έκτορα, ωραία, και αν υποθέσουμε ότι όλα αυτά, και το άρθρο και το βίντεο, είναι αλήθεια, τότε μην σκας, γιατί έρχεται η Δευτέρα Παρουσία και όλοι αυτοί θα καούνε στο πυρ το αιώνιο. Και μην ξεχνάς ότι ήδη έχει ξεκινήσει να ξεσκεπάζεται όλο αυτό το φιάσκο, βλέπε Milli Vanilli.

παιδιά, υπάρχουν και οι Deicide πάντως, που δε χρειάζονται να παιχτούν ανάποδα...Μη χαλάτε τζάμπα τα πικάπ

Superfunk είπε:
παράρτημα?

τι λες άνθρωπέ μου...

Εκδοτικός οίκος: "Το άρβυλον"

Κάμερα σε μένα πάλι.

Θα σας πω αλήθειες που δεν σας τις λένε οι άλλοι.

Βάλε το βίντεο να παίξει.

Μετά θα σας πω για το νέο υπερόπλο του Πούτιν, και την μυστική συμφωνία του με τα Νεφελίμ, που τα είχε προβλέψει ο γέροντας Παϊσιος.

δεν μου φαινεται παραξενο βεβαια οντως τα νομπελ δεν λενε κ πολλα πραγματα και κλασσικο παραδειγμα ειναι το νομπελ ειρηνης

ωστοσο ο Ντυλαν ειχε ενα στιχουργικο περιεχομενο που ανετα θα μπορουσε να εκδιδεται ανεξαρτητα απο τη μουσικη του και το λεω γτ προσωπικα δεν ειμαι ακροατης του αλλα εχει τυχει να διαβασω αρκετα τραγουδια του πραγμα που δεν εχει τυχει με κανεναν αλλο μουσικο που δεν ακουω

fusiongtr είπε:
Κάμερα σε μένα πάλι.

Θα σας πω αλήθειες που δεν σας τις λένε οι άλλοι.
Χελ γιέα ρε (καλως μου) φοίλως

You speak THE TRUTH

ETTA RULES THE WAVES !!!!

(Το ίδιο κομμάτι είχε παίξει και ο ίδιος ο Dylan όταν του απένειμαν το Grammy στα 80s. Τυχαίο;; Ντον θινκ σο .....)

Ελένη Λουκά, φύγε από το Νόιζ τώρα!

Πέρυσι η Αλεξίεβιτς, φέτος ο Ντύλαν, το πράγμα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον μ' αυτούς τους απρόβλεπτους Σουηδούς.

Φίλος φίλου σχολίασε "Scandinavia is where the trolls come from. Just saying."

Κι εδώ να πω ότι μεγάλο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει η συσπείρωση και η αντισυσπείρωση στο φέισμπουκ. για το Νόμπελ του Ντίλαν. Ειδικά από ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει ποτέ λόγου χάρη Μουρακάμι ή άλλον συγγραφέα που να ήταν υποψήφιος για το Νόμπελ λογοτεχνίας, ή που να έχουν ασχοληθεί ποτέ με το τι ήταν ο Ντίλαν. Κακός χαμούλης. :-)

Προσωπικά,  δεν τον πολυκαταλαβαίνω αυτόν τον χαμούλη. Δεν είχα ψυλλιαστεί πως το νομπελ ήτο τόσο χοτ τόπικ. Ούτε την αντισυσπείρωση στον σπουδαίο Λίοναρντ Κοέν.

Τώρα αν ήταν χοτ τόπικ το νόμπελ, ή αν ήταν χοτ η έλλειψη τόπικ , δεν ξέρω , το ομολογώ.

Εν κατακλείδι, νάναι καλά ο άνθρωπος να το χαίρεται.  Το μόνο που σκέφτομαι, είναι κάτι που αναφέρθηκε προηγουμένως από τον Leger πριν την υποψία αψιμαχίας με τον Έκτορα που απεφεύχθη μετά την παρέμβαση του LK admin:

το αν θα αποδεχόταν (διόρθωση: το εάν θα ΠΡΕΠΕΙ να αποδεχθεί) ένας τόσο σπουδαίος καλλτέχνης μια διάκριση τέτοια. Όχι με την έννοια που ανάφερε ο Leger τον Χριστιανόπουλο, αλλά με την εξής:

Αν σκεφτεί κανείς ότι μετά το 2009, που ο συγκεκριμένος θεσμός έδωσε νόμπελ ειρήνης στον Ομπάμα, για τις "extraordinary efforts to strengthen international diplomacy and cooperation between peoples", δεν θα ήταν σωστό, ειδικά άνθρωποι με "ελεύθερο παρελθόν", μια τέτοια βράβευση να την επέστρεφαν πίσω;

Αυτό ναι, για μένα αποτελεί θέμα συζήτησης.

More good news

Η Σουηδική Ακαδημία σταμάτησε τις προσπάθειες της να επικοινωνήσει με τον Μπομπ Ντίλαν, τον νικητή του φετινού Νόμπελ Λογοτεχνίας, έπειτα από πολλές αποτυχημένες απόπειρες, ανακοινωσε σήμερα η γενική γραμματέας του θεσμού Σάρα Ντάνιους.

Εγκαταλείπει τις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Μπομπ Ντίλαν η Σουηδική Ακαδημία - Στο κόκκινο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back