Τελικά είναι τόσο απίθανο για τα δεδομένα του Noiz να είναι αλήθεια ένας Μεγάλος διαγωνισμός συγκροτημάτων;Vartanis είπε:Παρα λιγο να πιστεψω οτι ηταν πρωταπριλιατικο αστειο. ???![]()
Αυτο το Poll που θα κανεις φροντισε να εχει και ανιχνευτη ψευδους για πιο........"σωστα" αποτελεσματαyameth είπε:Τελικά είναι τόσο απίθανο για τα δεδομένα του Noiz να είναι αλήθεια ένας Μεγάλος διαγωνισμός συγκροτημάτων;
Τόσο σίγουροι μου φανήκατε που θα κάνω ένα poll να δω πόσοι το έχαψαν. Πιθανόν ένας... άντε δύο. Νέα μέλη.
Μα τι φταίει γιατρέ μου; ;D
Αρκετοί νέοι θα ψάρωσαν αλλά αμέσως σκέφτηκαν ''Αν είναι trolling οι παλιές καραβάνες θα μους κατασπαράζουν τα σωθηκά επι 54 σελίδες'' ;D ;Dyameth είπε:Τόσο σίγουροι μου φανήκατε που θα κάνω ένα poll να δω πόσοι το έχαψαν. Πιθανόν ένας... άντε δύο. Νέα μέλη.
Φιλος, αι πιτσαι και αι κρεπαι αι σπιτικαι, δεν ενδεικνειται διοτι θελουν θερμοκρασιας ανω των 300 βαθμων κελσιου για να δημιουργηθουν και κανενας σπιτικος φουρνος δεν ενεχει τοιαυτας θερμοκρασιας.dimitrioszouzou είπε:έχει κανείς κανα τηλέφωνο για pizza? Και ίσως κάποιο σχόλιο και άποψη για την καλύτερη pizza στην Ελλαδα εκτος των σπιτικών?
Ναι... Κάτι του στιλ: «Ο πιο high gain κιθαρίστας θα κερδίσει μια παντόφλα της αρεσκείας του. Η μέτρηση θα γίνει από εδική επιτροπή εφοδιασμένη με τελευταίας τεχνολογίας ντεσιμπελόμετρο. Για το κοινό, δώρο από μια ωτοσκόπιση.» ;Ddistortion είπε:Πάντως θα είχε πλάκα να γίνει ένα τέτοιο event με live κλπ..
ψάρωσε δύο επώνυμα μέλη από αντίπαλο crew.Earendil είπε:Η κριτική επιτροπή θα περιλαμβάνει κυρίως μουσουργούς εκτός Noiz αλλά και μία συμμετοχή έκπληξη.
Φίλε Samy ας μην κοροϊδεύουμε.![]()
Ή ο πιο κουνιστός* μπασίστας. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ναι... Κάτι του στιλ: «Ο πιο high gain κιθαρίστας θα κερδίσει μια παντόφλα της αρεσκείας του. Η μέτρηση θα γίνει από εδική επιτροπή εφοδιασμένη με τελευταίας τεχνολογίας ντεσιμπελόμετρο. Για το κοινό, δώρο από μια ωτοσκόπιση.» ;D
ΥΓ: Και έχω μερικούς στα υπ' όψιν για υποψήφιους νικητές ;D ;D ;D ;D
Το πανηγύρι δηλ του Αγίου Φλώρου, όπου παίζει ενίοτε ο...άλλος..., είναι επιθεωρησιακές κοινότυπες αηδίες?audiokostas είπε:*Μιλάω βέβαια για το groove. Μην ακούσω επιθεωρησιακές κοινότυπες αηδίες.
Όχι αγαπημένε μου φίλε, δεν είναι.marathon είπε:Το πανηγύρι δηλ του Αγίου Φλώρου, όπου παίζει ενίοτε ο...άλλος..., είναι επιθεωρησιακές κοινότυπες αηδίες?8)
...και θα ψηφίζουν πάντα για ότι θές ;D Κουνιστό θές? Κουνιστό...10 pointsaudiokostas είπε:Είναι ωραίο όταν όλα καταρρέουν γύρω σου να νοιώθεις ότι μερικοί άνθρωποι δεν σε απογοητεύουν. ;D
Ξέρεις πόσο πολύ εκτιμώ αυτό που κάνεις για μένα (αν και βλέπω ότι το 12άρι το φυλάς για άλλον) και το χτιμάω πατοκόρφως.marathon είπε:...και θα ψηφίζουν πάντα για ότι θές ;D Κουνιστό θές? Κουνιστό...10 points![]()
Ναι σίγουρα..η Μπόκοτα το κατέχει...μπορεί βέβαια σήμερα, σε αυτή την ηλικία που είναι να είναι κουφή ;D...και να σου κάνει το χατήρι!audiokostas είπε:Θα προτιμούσα όμως την Μποκοτα από σενα σε μουσική επιτροπή και δη για groove..
Σωστή παρατήρηση. Δεν έλαβα υπόψιν τα παρελκόμενα της ηλικίας σας.marathon είπε:Ναι σίγουρα..η Μπόκοτα το κατέχει...μπορεί βέβαια σήμερα, σε αυτή την ηλικία που είναι να είναι κουφή ;D...και να σου κάνει το χατήρι!