• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Noiz Open Day 2

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
Σάββατο 23 Οκτώβρη που θα είμαστε; Στο Noiz.gr Open Day στα Stage Studios! Ελάτε να τα πούμε από κοντά και να γνωριστούμε. Παζάρι μεταχειρισμένων, jams και ότι άλλο προκύψει. Τρία στούντιο στη διάθεση μας για κουβέντα, bends και G.A.S. for free!
Στα ακόλουθα λινκς θα βρείτε διάφορους τρόπους πρόσβασης στο χώρο, αλλά και τον εξοπλισμό που υπάρχει στη διάθεσή μας :

http://www.stagestudios.gr/stage/?page_id=10

http://www.stagestudios.gr/stage/?page_id=13

http://www.stagestudios.gr/stage/?page_id=15

http://www.stagestudios.gr/stage/?page_id=17

Θα είμαστε εκεί από τις 18.00, φέρτε κιθάρες, ενισχυτές ή ό,τι άλλο νομίζετε, γιατί θα έχουμε χώρο και για Α/Β συγκριτικές δοκιμές (με δυνατότητα ηχογράφησης), διαφορετικό χώρο για επίδειξη των αγαπημένων μας οργάνων, και τρίτο χώρο για jam sessions.

Το Stage βρίσκεται στην Καλλιθέα, Χαροκόπου και Γρυπάρη 58 (η είσοδος επί της Γρυπάρη).
Μερικές λεπτομέρειες:

-Η περιοχή δεν φημίζεται για το άνετο παρκάρισμα που απολαμβάνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες. Κοινώς, για να παρκάρεις όταν είναι εργάσιμη μέρα και ώρα πρέπει να κάνεις αίτηση στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Εντούτοις, λογικά η κατάσταση θα είναι κάπως καλύτερη το Σάββατο και την ώρα που θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε.

-Όσοι έχετε τη δυνατότητα να έρθετε με ΜΜΜ, προτιμήστε τα. Το λεωφορείο 040 περνάει από τη Χαροκόπου (δηλαδή έξω από το στούντιο) και ξεκινάει από το Σύνταγμα οπότε αν έχετε πρόσβαση να φτάσετε κέντρο, έρχεστε άνετα. Υπάρχει βέβαια και η λύση των τρόλευ που περνάνε από την Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) όπως το 1 και το 5 που σας αφήνουν στα 200 μέτρα από το στούντιο.

Επίσης είναι σε απόσταση βολής και ο ΗΣΑΠ Ταύρου αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περπατήσετε λιγάκι παραπάνω (10 λεπτά περίπου).
index.php

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μουστάκια, γράψε περισσότερες πληροφορίες please.

Π.χ. αν θα υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρρυνση, πόση ώρα θα κρατήσει το event, ενδυματολογικός κώδικας, κλπ, κλπ.  ;D

The Genius Loci είπε:

Π.χ. αν θα υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρρυνση, πόση ώρα θα κρατήσει το event, ενδυματολογικός κώδικας, κλπ, κλπ.  ;D
εγω με μπλουζα θα ερθω ...χωρις μπλουζα θα παιξω παντως............. ;D γιατι μετα θα λετε οτι δεν ειμαι εγω.....

το λέει το συνοπτικό μήνυμα στην 1η σελίδα : free.

από τις 6 το απόγευμα θα είμαστε εκεί και θα το κλείσουμε στις 11 το βράδυ : ο χώρος μας έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά, άρα  μπαίνεις, λες είμαι από το νόιζ, με βλέπεις, μου κάνεις νόημα, βήχω δυνατά 3 φορές και τα ποντάρεις όλα. Όταν χτυπάω το φύλλο δυνατά στο τραπέζι να ξέρεις οτι δεν είμαι δυνατός στο συγκεκριμένο χρώμα.

περί dress code : όπως ξέρεις ντύνομαι αποκλειστικά με επώνυμα ρούχα. Θα υπάρξει κάποια ανοχή σε απλές λύσεις, αρκεί να υπάρχει στυλ. Πιστεύω οτι φέτος θα φορεθεί το κοτλέ πάλι, αλλά δεν αποκλείεται να επιλέξω κάτι πιο ποπ σε τσόχα με αναφορές στην οικονομική κρίση και τα 50s.

@ignantios : Οι τσακίσεις των ανώνυμων t-shirts εξομαλύνουν τις γωνίες στο καλοδομημένο σου κορμί και αλλάζει το ποσοστό ανακλάσεων σε μερικές μπάντες συχνοτήτων. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις αν θέλεις καλή διάχυση του ήχου ή τη μορφή Κούρου.

blue είπε:
το λέει το συνοπτικό μήνυμα στην 1η σελίδα : free.

από τις 6 το απόγευμα θα είμαστε εκεί και θα το κλείσουμε στις 11 το βράδυ : ο χώρος μας έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά, άρα  μπαίνεις, λες είμαι από το νόιζ, με βλέπεις, μου κάνεις νόημα, βήχω δυνατά 3 φορές και τα ποντάρεις όλα. Όταν χτυπάω το φύλλο δυνατά στο τραπέζι να ξέρεις οτι δεν είμαι δυνατός στο συγκεκριμένο χρώμα.

περί dress code : όπως ξέρεις ντύνομαι αποκλειστικά με επώνυμα ρούχα. Θα υπάρξει κάποια ανοχή σε απλές λύσεις, αρκεί να υπάρχει στυλ. Πιστεύω οτι φέτος θα φορεθεί το κοτλέ πάλι, αλλά δεν αποκλείεται να επιλέξω κάτι πιο ποπ σε τσόχα με αναφορές στην οικονομική κρίση και τα 50s.

@ignantios : Οι τσακίσεις των ανώνυμων t-shirts εξομαλύνουν τις γωνίες στο καλοδομημένο σου κορμί και αλλάζει το ποσοστό ανακλάσεων σε μερικές μπάντες συχνοτήτων. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις αν θέλεις καλή διάχυση του ήχου ή τη μορφή Κούρου.
τελος..........................ΘΕΟΣ.......απλα respect ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ρε καντε το μια μερα που να μπορω.

Φασιστες μοντερειτορς

The Genius Loci είπε:

Βιογραφικό χρειάζεται ή θα μπαίνει ο πάσα ένας?

marathon είπε:
Βιογραφικό χρειάζεται ή θα μπαίνει ο πάσα ένας?
μπορεί να μπαίνει ο πάσα ένας, μετά να βγαίνει και να ξαναμπαίνει με άλλο nick για να πει πόσο καλός ήταν ο προηγούμενος. ;D ;D ;D ;D

blue είπε:
μπορεί να μπαίνει ο πάσα ένας, μετά να βγαίνει και να ξαναμπαίνει με άλλο nick για να πει πόσο καλός ήταν ο προηγούμενος. ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΛΑΖΑΝΗ εσυ?

blue είπε:
;D ;D ;) ;D ;D ;D

κερασμένη κι άλλη μπυρα ;D

blue είπε:
από τις 6 το απόγευμα θα είμαστε εκεί και θα το κλείσουμε στις 11 το βράδυ
Άρα τζίφος για μένα, δε σας προλαβαίνω...και θα είστε κι ένα τσιγάρο δρόμο απ'το τσαρδί μου.  :'(

Πιστεύω οτι φέτος θα φορεθεί το κοτλέ πάλι
Στου Τσιροζίδη ράβεσαι χρυσό μου; ΚΟΤΛΕ; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;

Φέτος, που η αμπιγιέ κάπα, το πόντσο και τα skinny παντελόνια θα πάνε σύννεφο;

Έλεος με τον κάθε άσχετο.

Μπασίστας που διαθέτει Bass synth θα παρευρεθεί; Δεχόμαστε από digitech μέχρι EHX και ότι άλλο καλό.

Άσχετο, συγκοινωνία από κάποιο μετρό πως πάει εκεί;

Earendil είπε:
Άρα τζίφος για μένα, δε σας προλαβαίνω...και θα είστε κι ένα τσιγάρο δρόμο απ'το τσαρδί μου.  :'(

Στου Τσιροζίδη ράβεσαι χρυσό μου; ΚΟΤΛΕ; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;

Φέτος, που η αμπιγιέ κάπα, το πόντσο και τα skinny παντελόνια θα πάνε σύννεφο;

Έλεος με τον κάθε άσχετο.
;D ;D ;D

RADIO ARVILA - Σκίστε ...... NEXT TOP MODEL (16/02/2010 )

Σάββατο 23 Οκτώβρη ε? Λέω να περάσω να πω ένα γεια και ίσως να φέρω και μαζί μου το upright μπάσο αν το έχω πάρει (harley benton αλλά τι να γίνει :) ) Και ίσως φέρω και γλυκά αν είστε καλά παιδιά γιατί θα έχω και γενέθλια εκεί κοντά!!! (ότι έχει μείνει δλδ)

Evilnye είπε:
Άσχετο, συγκοινωνία από κάποιο μετρό πως πάει εκεί;
Σταθμός Ηλεκτρικού Ταύρος -> 10-15(βαριά) λεπτά περπάτημα

Σταθμός Μετρό Συγγρού-Φιξ και μετά λεωφορείο 040 -> 2 λεπτά περπάτημα

παιδια, δεν το υποσχομαι, αλλα θα προσπαθησω, αφου την προηγουμενη φορα περασαμε καλα στα Prova Studios, αλλα δυστυχως η αποσταση δεν ειναι αυτο που με δυσκολευει αλλα η μεταβαση.... Σιγουρα θα ειναι wow.... ;D

Ρε παίδες...

Κανά πλήκτρο θα έχει εκεί πέρα που θα πάτε; Ή θα πρέπει να φέρω το ψηφιακό πιάνο (ΝΟΤ!!!!);

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back