Noiz Open Day 2 - The Aftermath

longshadow

Μέλος
Πόντοι
38
Πολύ ωραία ήταν όλα... :)

Κάθε φέτος και καλύτερα!!

Και ο χώρος ωραίος και φιλόξενος!

Πολλές και καλές παρουσίες επίσης, κι απο ανθρώπους αλλά και απο μουσικά όργανα.. (όπως βέβαια και κάποιες χτυπητές απουσίες!)

Τώρα θυμήθηκα οτι τραβήχτηκε βιντεάκι που με δείχνει να παίζω κάτι βλακειούλες!

Πρέπει να κατασχεθεί-καταστραφεί!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συμφωνω με τον απο πανω κυριο :)

Αναμενουμε το βιντεοσκοπημενο υλικο κε yameth :P

longshadow είπε:
Πολύ ωραία ήταν όλα... :)

Κάθε φέτος και καλύτερα!!

Και ο χώρος ωραίος και φιλόξενος!

Πολλές και καλές παρουσίες επίσης
+1

ευχαριστήθηκα τα jam και χάρηκα που σας γνώρισα κύριοι!

να το ξανακάνουμε!!!  ;D

Πολύ ωραία ήτανε αλλά πολλοί κιθαρίστες ρε παιδί μου... 3 μπασίστες, 2 ντράμερ και 30 κιθαρίστες περάσανε!!! (και 3 πληκτραδες-πιανίστες νομίζω) Παναγία μου δηλαδή... Εγώ που δεν ανυπομονώ για το βιντεοσκοπημένο υλικό καθότι "έπαιζα" κόντρα μπάσο που δεν ξέρω πειράζει? (όχι ότι ξέρω από το άλλο το "κανονικό" αλλά τέσπα)...

Χάρηκα για τη γνωριμία και το jam με όλους τους συμμετέχοντες!

Στα video πρέπει να γίνει λίγο editing (προσωπικά θέλω να ξαναπαίξω κάποια σημεία!)

Until next time!

Κι εγω με την σειρα μου θα πω οτι ηταν super.Το ωραιο ηταν οτι σε ολα τα στουντιος επαιζε BLues....τυχαιο δεν νομιζω....Οντως χαμος απο κιθαρες και φυσικα ολες Fender strat και tele....τυχαιο? δεν νομιζω ;D ;D Ο best drummer ηταν ο Longshadow στην αρχη χωρις μπακετες και μετα που του βρηκα .....πεταγε!!!!!

ΥΓ 1.audiokostas εμαθες να ανοιγεις την πορτα (α ξεχασα μπασιστας εισαι  ;D ;D)

ΥΓ 2.gregg παιχταρα μου εσυ....με αρρωστησες ....

ΥΓ3.yameth υλικο αμεσως....upload τωρα......Χαλια η κιθαρα σου δεν βλεπετε!!!! ;D

ΥΓ 4 Ειλικρινα χαρηκα πολυ που τα ειπαμε και παιξαμε με ολους.Να ειστε ολοι καλα

mick77 είπε:
Οντως χαμος απο κιθαρες και φυσικα ολες Fender strat και tele....τυχαιο? δεν νομιζω ;D ;D Ο
Ψέματα... ;D

Από μπάσα πάντως ούτε ΜΙΣΟ fender... (και εκτός από τις custom shop του marathon εγώ είδα και 3 Gibson, 1 Ibanez, 1 Hangstrom, 1 ΜΚΜ και άλλη μία custom made strat type)

Kε Yameth !

Σας ευχαριστούμε ! Για όλο το πακέτο της επικοινωνίας και της μουσικής.

Πέρασα πολύ όμορφα!

(πολλές κιθάρες! ...και πεντατονικές.... :P)

@mick77 αμοιβαια τα αισθηματα 8) Σου'ρχεται πμ για jam ;)

Again, πολυ ωραια πρωτοβουλια. Τη χαρηκα πολυ τη βραδια παιδες!

μα ποιος ειχε αυτο το πολυ ομορφη μωβ σκαφακι ??? Τι ωραια κιθαρα ...

Θα μου δωσει καποιες βασικες  πληροφοριες οποιος την ειχε?(δεν θυμαμαι ονομα) ;D

Εξαιρετική η συνάντηση!

Χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά επιτέλους τόσους διαδικτυακούς φίλους. Πολύ μικρός ο κόσμος... μέχρι και ο ιδιοκτήτης του στούντιο ήταν παλιός γνωστός από... άλλο στούντιο.

Είχα την... τιμή να το πούμε... (ο Νέστορας θα ξυνίσει τα μούτρα του) να παίξω πρώτος με την πλαστικογραφιτένια κιθάρα του Μάραθων (niiiice!) και να παίξω και να ακούσω απίθανους παίκτες. Μερικούς από τους οποίους δέον όπως τους απαγορευτεί η είσοδος στο επόμενο event γιατί με εκνευρίζουν με το παίξιμό τους. Ξέρετε ποιοι είστε, μην κάνετε το κορόϊδο.  :P :P :P ;D ;D ;D

Ο χώρος ζεστός και καλοστημένος και η ατμόσφαιρα πολύ φιλική... Σύμφωνοι, πάσχουμε από μπασσίστες, ντράμμερ, πληκτράδες... ελπίζω στο επόμενο event να είναι περισσότεροι.

Δεν μας ειπατε ομως τελικα.

Τις πηγατε τις πεταλιεριτσες σας η σας πατησε (παλι) κατω η TL (SE)?

;D ;D ;D

playloud είπε:
Δεν μας ειπατε ομως τελικα.

Τις πηγατε τις πεταλιεριτσες σας η σας πατησε (παλι) κατω η TL (SE)?

;D ;D ;D
Μπα... εγώ μόνο μια Boss πεταλιέρα μπάσσου είδα.

Κριμα γιατι λεγατ(ν)ε θα φερω αυτο, εκεινο, τ αλλο

RP, HD, Axe για τον αντρα, σουξου μουξου

Τελικα κολωσαν ολοι, ουουουουυουου

;D ;D ;D

The Alex είπε:
μα ποιος ειχε αυτο το πολυ ομορφη μωβ σκαφακι ??? Τι ωραια κιθαρα ...

Θα μου δωσει καποιες βασικες  πληροφοριες οποιος την ειχε?(δεν θυμαμαι ονομα) ;D
DSC_0041.jpg

AFTER

τα θεματα που συζητηθησαν ηταν ανταξια

των σουβλακιων που καταναλωθησαν.

εχω μια καουρα ακομα....

;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back