Noiz jam - Back to the 80's

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Κηρύσσω την έναρξη του Back to the 80's jam με το συνημμένο backing track. 

Ήρθε η ώρα να βγάλετε τα ντιστόρσια απο τα κουτιά τους και να δείξετε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Rock is king!

Τα 6 σόλο με τα περισσότερα like θα μπουν σε ένα τελικό mix!

Διαδικασία

Ο καθένας θα ανεβάσει μόνο ένα solo απο την αρχή ως το τέλος, που θα τον εκπροσωπήσει.

Δεύτερη συμμετοχή θα ακυρώνεται αυτομάτως. (Απολαύστε τα μόνοι σας ή με όσους αντέχουν στο σπίτι.)

Δεκτά σόλο απο κάθε όργανο και όχι απαραίτητα κιθάρα.

Καλύτερα να μην βάλετε πολύ reverb γιατί θα βάλω εγώ σχετικό με την μείξη. Delay, modulation effects και ότι άλλο εφέ που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ήχου, ευπρόσδεκτα.

Τεχνικές προδιαγραφές

Αρχείο mp3 stereo 192kbit. Στο δεξί κανάλι το backing track, αριστερά το μονοφωνικό σόλο.

Τα ανεβάζετε μόνο εδώ με το σχόλιο για τα εργαλεία σας.

Deadline συμμετοχής μεσάνυχτα την Κυριακή 19/9.

To τελικό mix θα ανέβει Τετάρτη 22/9 λαμβάνοντας υπ' όψη την ψηφοφορία μέχρι τις 11 το πρωί.

Rock jam Part mono.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και η δικια μου συμμετοχη.

δεν ειναι one take οπως σε καποια παλιοτερα blues jam.για τα δεδομενα μου εκανα αρκετη δουλεια.(ας ειναι καλα η αδεια)

rig:partcaster-line6 pod hd 500(ενα marshaloειδες preset δικο μου)-chorus(για να ειμαστε και 80s)-steinberg ur-mk ii-cakewalk(και delay απο το cakewalk).

καλα παιξιματα σε ολους.

noiz jam yannisp.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπραβο κ στους 2 που κανατε την αρχη! Ωραια πραγματα. Ωραιο μπακινγκ επισης. Συνηθως τα 80'ς χεβυροκ μπακινγκτρακια ειναι ψιλομετρια (να μην το πω αλλιως). Αυτο ειναι πολυ ωραιο. Κ νομιζω πως ειναι τοσο ωραιο κ εχει τοσο χωρο που μπορεις να το αναπτυξεις σαν μινι κομματι. Συμφωνω με τον Γιαννη πως δεν ειναι για μια κ εξω

Είχα βάλει like και στα δύο (γιατί μου άρεσαν), αλλά τα έβγαλα, γιατί κατάλαβα ότι πρέπει πρώτα να τα ακούσω όλα (όταν τελειώσει η διαδικασία) και μετά να βάλω like σε αυτά που μου αρέσουν περισσότερο.

Πρέπει να τα ακούσω όλα, και μετά να "επιλέξω" που θα βάλω like, γιατί από τα like θα βγουν τα 6.

Οπότε ότι like βάλω, θα είναι μετά τις 19/9ου.

Είχα βάλει like και στα δύο (γιατί μου άρεσαν), αλλά τα έβγαλα, γιατί κατάλαβα ότι πρέπει πρώτα να τα ακούσω όλα (όταν τελειώσει η διαδικασία) και μετά να βάλω like σε αυτά που μου αρέσουν περισσότερο.

Πρέπει να τα ακούσω όλα, και μετά να "επιλέξω" που θα βάλω like, γιατί από τα like θα βγουν τα 6.

Οπότε ότι like βάλω, θα είναι μετά τις 19/9ου.

Άσε τα λαϊκ και βγάλε την κιθάρα από την θήκη....

Άσε τα λαϊκ και βγάλε την κιθάρα από την θήκη....

Έχω να παίξω από πέρυσι, και ο πισίς δεν βλέπει πια την κάρτα ήχου.

Σας φχαριστιέμαι όμως.

Έχω να παίξω από πέρυσι, και ο πισίς δεν βλέπει πια την κάρτα ήχου.

Σας φχαριστιέμαι όμως.

Άρα, υπάρχει πιθανότητα να μη βλέπει ούτε ο ενισχυτής την κιθάρα...?

Κρίμα, παντως....

Σήμερα έπαιξα μετά από καιρό, τζάμαρα λίγο και έβγαλα φούσκες... Τις έσκασα και αύριο λογικά θα μπορέσω να σολάρω!

Τεχνικές προδιαγραφές

Αρχείο mp3 stereo 192kbit. Στο δεξί κανάλι το backing track, αριστερά το μονοφωνικό σόλο.

Τα ανεβάζετε μόνο εδώ με το σχόλιο για τα εργαλεία σας.
Για την ακροαση αυτο, ειναι οτι χειροτερο. Δεν αντεχεται.

Αυτο ειναι κ το δικο μου.

Προσπαθησα να το κανω να ακουγεται σαν κομματι. Δεν ειχα δει τους ορους κ το ειχα γραψει στη μεση το backing στην μεση το lead αλλα αρκετες απαντησεις με αλλο ηχο κ παναρισμενο τελειως. Κ φυσικα με βαθος. Οταν ειδα πως επρεπε να ειναι το μπακινγκ στη μια πλευρα κ το σολο στην αλλη ξενερωσα γιατι δε δουλευει τοσο οπως το σκεφτομουν αλλα δεν καθομουν να ξαναγραψω με την λογικη πως ειναι μια κιθαρα ολο το σολο. Οπως βγηκε τωρα.

Επισης λογω του απιστευτου θορυβου που εχει το σπιτι κ του οτι παιζω με στρατ υπαρχει απιστευτος θορυβος (τζιζ, 60 cycle hum πως λεγεται?) οποτε στο τελος σχεδον καθε φρασης αναγκαζομαι να κοψω το wav για να μην ακουγεται. Κ αυτο κανει το παιξιμο καπως αφυσικο. 

STrat-ux2 line 6 - tse808 - s gear - logic

Φυσικα πολλα takes ανα λικ η ραν. 

Noiz 80's jam.mp3

Attachments

Προς το τελος υπηρχε κουραση ..χα χα κ επαναλαμβανομουνα σε πολλα τελειωματα φρασεων. Αλλα τα αφησα ετσι

Τρία takes στο Audition, με έναν lead ήχο απο το Deepmind12. Μου πήρε κανα τέταρτο.

Έτσι, για να'χουμε κι ένα σολάκι απο synth, αν και νομίζω οτι το backing track προσφέρεται περισσότερο για κιθάρα.. anyway

Rock jam Part TJJ.mp3

Attachments

Last edited:
Επιτέλους ένα ωραίο μπακιτράκι. Φόρεσα το κ(ω)λάν μου κι έριξα κι εγώ μια πενιά

Ωραίος! Κατα τη γνώμη μου, το πιό ενδιφέρον σόλο ως τώρα.

Θα προσπαθήσω για jazz organ solo, έτσι για το γμτ..

Ωραίος! Κατα τη γνώμη μου, το πιό ενδιφέρον σόλο ως τώρα.

Κόβει πωπούς, μπράβο!

Σας ευχαριστώ πολυ για τα καλά λόγια παιδιά, το φχαριστήθηκα αυτό το jam. Κι εμένα μου άρεσαν όλα ως τώρα, αλλα το αγαπημένο μου ειναι του @billaraskats27. Τρομερό φρασεολόγιο και licks μπράβο ρε φίλε! Δηλωνω φαν και θέλω tab!

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back