- Πόντοι
- 38
Mono Antiqua ;Dgvour είπε:Stereo Nova? ;D ;D
Μπορούσες να βάλεις τελεία εκεί....υπάρχουν αρκετοί κιθαρίστες
Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται...
Mono Antiqua ;Dgvour είπε:Stereo Nova? ;D ;D
Μπορούσες να βάλεις τελεία εκεί....υπάρχουν αρκετοί κιθαρίστες
;DRayDTutto είπε:(Ήθελα να μιλήσω και με τον Τέρυ αλλά με το που μπήκε άρπαξε το μπάσο και εγώ έπρεπε να φύγω).
Name tags κονκάρδεςRayDTutto είπε:Μια σημείωση για μελλοντική χρήση: Πρέπει κάτι να κάνουμε για την αναμεταξύ μας αναγνώριση.
Εγώ την επόμενη φορά θα φοράω κονκάρδα "Antonella". ;D ;D ;D ;Dmustafank είπε:Name tags κονκάρδες
Ευτυχώς που.... δεν έπαιξες ... ;D ;D ;D ;DΕκτός αυτού δεν έπαιξα με τον Στράτο που είναι μεγάλη μου επιθυμία.
Ενα μεγάλο μπράβο και απο εμένα στους διοργανωτές, συγχαρητήρια στα παιδια που έκαναν performance, μπράβο και στον Νάσο που εκτός απο κούκλες κιθάρες ξέρει και να βαράει τα ΤΟΥΜΠΑΝΑ και στον Θανο για την κούκλα στρατ που εχει φτιάξει και την έφερε να την δούμε.audiokostas είπε:![]()
όσο για σένα Νίκο και τις κατασκευάρες σου, κοιτάζω ήδη το plating και μην ξεχνάς ........
![]()
Δεν μπορούσαμε, είχαμε πρόβα για το νέο μας πρότζεκτ, “Κοντσέρτο για ασανσέρ (OTIS) και δύο τουμπερλέκια σε ΛΑ ελάσσονα Eλασσόνα”. ;Daudiokostas είπε:Ανέστη, Χάρη πήρατε απουσία
Aσε μεγάλε γιατί προχθές άκουγα τα κομματάκια σου !fusiongtr είπε:Εγώ την επόμενη φορά θα φοράω κονκάρδα "Antonella". ;D ;D ;D ;D
Ευτυχώς που.... δεν έπαιξες ... ;D ;D ;D ;D
Μπααα, ποιός αγοράζει χρυσό πλέον!RemaliFrank είπε:Μονο ενα δεν εμαθα .Μια μαυρη Gibson με χρυσο σημαιοστολισμο
και δωρο χρυση καδενα με χρυσο σταυρο,
,χρυσο ρολοι ,χρυσο δαχτυλιδι
και χρυση ταυτοτητα χεριου ...
.....πουληθηκε ??
..... αν ερχόσουν θα έπαιζες και πλήκτρα. ;D ;D ;D ;D ;DRemaliFrank είπε:Εμαθα επισης οτι .....
Κομμωτήριο .... ;D ;D ;D ;DFusion, ωραίο μούσι..... 8)
Πολυτάλαντος ο Νάσος 8)RemaliFrank είπε:Ο Nasos εμαθα αφου εντυπωσιασε με τις ικανοτητες του ως luthier
ως κιθαριστας και ως drummer εφυγε αρον αρον
για να ξεκινησει το νεο του project ,ενα Set Drums
με 4 κασες 5 ταμπουρα και 8 τομ μιας και του ΄χαν μεινει κατι ρεταλια ξυλο .![]()