duckino είπε:Απιστευτο παιξιμο!Τα βιντεο του θα 'ταν καλα shredding tutorials για τον Malmsteen.
Δεν ειναι ΔΥΟ μετρα και δυο σταθμα φιλε μου...manosx είπε:Όχι yameth, με παρεξήγησες.Το παικταράς δεν το είπα ειρωνικά. Όντως παίζει πολύ ωραία.
Απλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι τα δυο μέτρα και δυο σταθμά. Δηλαδή να θάβουμε τους δυτικούς "shredders" και να εξυψώνουμε τους ethnic βιρτουόζους.
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι η ταχύτητα δεν προσθέτει αλλά και ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙ από την όποια καλλιτεχνική αξία ενός έργου. Δεν είναι επιχείρημα δηλαδή το "παίζει γρήγορα άρα είναι χάλια".
Αυτό εννοούσα, τίποτα άλλο.![]()
Ετσι ειμαστε εμεις οι παλιοι ..συντηρητικοι (και υπερηφανευομαστε μαλιστα για αυτο)Η φράση όμως "δεν μπορεις να συγκρινεις μια...υπο-κατηγορια της ροκ με τις ΕΘΝΙΚΕΣ/ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ μουσικες καποιας ΧΩΡΑΣ/ΕΘΝΟΥΣ" κρύβει έναν βαθύ συντηρητισμό,
επειδη μαλλον το χιουμορ μου δεν εγινε κατανοητο...Στην εκκλησία πηγαίνεις?
οχι δεν καταλαβες αλλα ειλικρινα βαριεμαι να εξηγω τα αυτονοητακατάλαβα καλά?
Superfunk είπε:Αν το γεγονος οτι βαζω τις μουσικες (με ιστορια ΑΙΩΝΩΝ) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ανθρωπων "παραπανω" απο τη μουσικη (με ιστορια 20 ετων) λιγων shredders με κανει συντηρητικο τοτε ΕΙΜΑΙ και ΚΑΜΑΡΩΝΩ για αυτο ..![]()