• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Νικ Τρίκερ new stuff

Μπραβο που το ψαχνεις. Ακολουθα το αυτι σου και βαζε εξτρα νοτες στην πεντατονικη.

Είναι η πρώτη φορά που σε ακούω να προσπαθείς σε κάτι συγκεκριμένο, και μόνο γι' αυτό σου δίνω συγχαρητήρια.

Η γνώμη μου είναι να βρεις ένα backing track του κομματιού και να παίξεις από πάνω μέσα στον χρόνο και όχι ελεύθερα.

Δοκίμασε σ' αυτό

https://www.guitarbackingtrack.com/play/ac/dc/back_in_black_(5).htm

Εγώ παιδιά βλέπω Νικ Τρίκερ και χαίρεται η ψυχή μου. Μπράβο που δοκιμάζεις να κάνεις και cover!

Νικ, άσκουσα το back in black, δοκίμασε να βρεις τις νότες απο ταμπλατούρα, ή απο μάθημα στο youtube. Επίσης θα μπορούσες να το ακουσεις στην μιση ταχύτητα για να καταλάβεις τι κάνει νότα προς νότα.

Φιλε μου είσαι ίδιος με τον Νταρον των System!!

85WwbqMdlhzyT8wlj3toreN37i.jpg

περημενω τις αποψης σας για τα coverακια που ανεβασα! δεν ειδα καποιο σχολιο, τα εχω αναγκη τα σχολια σας!!!

Συνεχισε Νικο. Βγαζε cover. Θα βελτιωθεις ακομα παραπανω.

Τρικερ το σχολιό μου ειναι οτι τι νότες τις πιάνεις σχετικά σωστα, αλλα πιο αργά απο τον ρυθμό του τραγουδιού, οπότε αυτο που πρεπει να κανεις ειναι αυτο που έκαναν γενιές κιθαριστών, δηλ να παίζεις με το τραγούδι μαζί, και εί δυνατόν απο ηχεία, όχι ακουστικά.

έλα ρε αναγνώρισα το τελευταίο! δεν αποκλείεται να είναι και τα προηγούμενα μεγάλες επιτυχίες...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back