NGD - Ibanez AZS2200 Prestige

Με γεια και για τις δύο Γιώργο. Αυτή είναι πολύ περισσότερο στα ηχητικά μου γούστα απ' ό,τι η prs.

Όσον αφορά τη συχνότητα που παίρνεις/δίνεις κιθάρες, σου εύχομαι να μη φτάσεις ποτέ στο επίπεδο φίλου μου που τις ανταλάσσει/πουλάει ενώ ακόμα έρχονται.😄

Και για να το διευκρινίσω: Ο άνθρωπος αγοράζει κιθάρα από εξωτερικό ή επαρχία και ενώ αυτή βρίσκεται καθ' οδόν, έχει κλείσει ήδη ντιλ για πώληση/ανταλλαγή της.

Το alter switch έχει ένα μυστικό ποτενσιόμετρο μέσα, αν ενεργοποιηθεί η κιθάρα παίζει μόνη της το Βας Βας ο Παρασκευάς και το ριφφ από Layla.

Ο άνθρωπος αγοράζει κιθάρα από εξωτερικό ή επαρχία και ενώ αυτή βρίσκεται καθ' οδόν, έχει κλείσει ήδη ντιλ για πώληση/ανταλλαγή της.
Δε χάνει αρκετά λεφτά έτσι;

Με γεια και για τις δύο Γιώργο. Αυτή είναι πολύ περισσότερο στα ηχητικά μου γούστα απ' ό,τι η prs.

Όσον αφορά τη συχνότητα που παίρνεις/δίνεις κιθάρες, σου εύχομαι να μη φτάσεις ποτέ στο επίπεδο φίλου μου που τις ανταλάσσει/πουλάει ενώ ακόμα έρχονται.😄

Να 'σαι καλά Σπύρο!
Κοίτα, δεν αγοράζω ποτέ με σκοπό να δώσω, αλλά να κρατήσω για πάντα. Αυτός είναι ο στόχος.
Αγοράζω κιθάρες εδώ και λιγότερο από 10 χρόνια, που ασχολούμαι με το σπορ. Οι πρώτες που πήρα, κάτω του 500ευρού, δώθηκαν οι περισσοτερες και πήρα κάποιες του χιλιάρικου, μεταχειρισμένες ή με ανταλλαγή. Με αυτές πειραματίστηκα, έπαιξα, έμαθα (και ακόμα μαθαίνω), και καταστάλλαξα στο τι θέλω και δεν θελω.
Αυτές του 1000άρικου με έβγαλαν κάποια χρόνια, αλλά οι απαιτήσεις μου σιγά σιγά ανεβαίναν, και ο χώρος αποθήκευσης παραμένει περιορισμένος. Πρέπει να δίδω δύο κιθάρες (που δεν με εκφράζουν ή δεν μου κάνουν το κλικ) για να παρω αλλες δυο, όπως και εγινε με τις τελευταίες δυο.
Ας πουμε, ότι στην παρούσα φάση ο,τι παίρνω (ειδικά καινούργιο), το παίρνω ύστερα από αρκετό ψάξιμο. Τις καλές κιθάρες που εχω αγοράσει τελευταία 2-3 έτη, δεν πρόκειται να τις δώσω εκτός και εάν πιστώ να τις ανταλλάξω για κάτι καλύτερο.
Είναι ένα ταξίδι που συνεχίζεται, καλώς ή κακώς.

Νομίζω δεν έχουν stainless steel frets οι Κινέζικες. Οι ινδονησιακές και πάνω, έχουν.

εχουν SS frets

1772624806165.png

Να 'σαι καλά Σπύρο!
Κοίτα, δεν αγοράζω ποτέ με σκοπό να δώσω, αλλά να κρατήσω για πάντα. Αυτός είναι ο στόχος.
Αγοράζω κιθάρες εδώ και λιγότερο από 10 χρόνια, που ασχολούμαι με το σπορ. Οι πρώτες που πήρα, κάτω του 500ευρού, δώθηκαν οι περισσοτερες και πήρα κάποιες του χιλιάρικου, μεταχειρισμένες ή με ανταλλαγή. Με αυτές πειραματίστηκα, έπαιξα, έμαθα (και ακόμα μαθαίνω), και καταστάλλαξα στο τι θέλω και δεν θελω.
Αυτές του 1000άρικου με έβγαλαν κάποια χρόνια, αλλά οι απαιτήσεις μου σιγά σιγά ανεβαίναν, και ο χώρος αποθήκευσης παραμένει περιορισμένος. Πρέπει να δίδω δύο κιθάρες (που δεν με εκφράζουν ή δεν μου κάνουν το κλικ) για να παρω αλλες δυο, όπως και εγινε με τις τελευταίες δυο.
Ας πουμε, ότι στην παρούσα φάση ο,τι παίρνω (ειδικά καινούργιο), το παίρνω ύστερα από αρκετό ψάξιμο. Τις καλές κιθάρες που εχω αγοράσει τελευταία 2-3 έτη, δεν πρόκειται να τις δώσω εκτός και εάν πιστώ να τις ανταλλάξω για κάτι καλύτερο.
Είναι ένα ταξίδι που συνεχίζεται, καλώς ή κακώς.
Το καλό είναι που δεν το κάνεις με ενισχυτές. Φαντάζεσαι να τους ανταλλαζες δύο δύο; 😅

Το καλό είναι που δεν το κάνεις με ενισχυτές. Φαντάζεσαι να τους ανταλλαζες δύο δύο; 😅

αυτό συμβαίνει διότι δεν κάνω λαιβ που να τους χρειάζομαι και να τους χρησιμοποιώ.
Σπίτι παίζω μόνο με τον υβριδικό vox MV50, ή το tonex. Κάποιους λαμπατους έχω χρόνια να τους ανοίξω.

αυτό συμβαίνει διότι δεν κάνω λαιβ π

αυτό συμβαίνει διότι δεν κάνω λαιβ που να τους χρειάζομαι και να τους χρησιμοποιώ.
Σπίτι παίζω μόνο με τον υβριδικό vox MV50, ή το tonex. Κάποιους λαμπατους έχω χρόνια να τους ανοίξω.
Ανεβάζεις κατά καιρούς κάτι κλιπάκια, δεν αξίζει εκεί να κουβαλήσεις;

Αν τον έχεις και σε άσπρο είσαι άρχοντας.
Ο MV χρώμα?

Ανεβάζεις κατά καιρούς κάτι κλιπάκια, δεν αξίζει εκεί να κουβαλήσεις;

Οταν πάω να παίξω είναι ήδη στημένα τα μηχανήματα του ωδείου και έχει γίνει sound check. Παίζω και λιγότερο από μισάωρο, οπότε δεν διδω και πολλή σημασία. Συνδέω το pedalboard και παίζω. Συμβιβάζομαι…

Α αυτό

Α αυτός είναι. Μπερδεύτηκα στην αρχή νόμιζα θα είναι πιο κλασικό σχήμα, Cambridge και τα σχετικά. Σαν όργανο εργαστηρίου μέτρησης ραδιενέργειας είναι. 😂 Αλλά αν ακούγεται καλά it shall pass!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back