• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

NewMelodicHardRock Project-"Rain Or Shine" releases "Seize The Night"

plikdrummer

Μέλος
Πόντοι
43
Καλησπέρα παιδιά!

Είμαστε οι "Rain Or Shine", παίζουμε μελωδικό hard rock και πριν λίγες μέρες κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας album με όνομα "Seize The Night".

Αυτή είναι η σελίδα μας στο facebook!  https://www.facebook.com/rainbandshine

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα κομμάτια του δίσκου, online σε μέτρια ποιότητα mp3 στο Reverbnation εδώ.    https://www.facebook.com/rainbandshine/app_2405167945

Αν σας αρέσει η δουλειά μας φυσικά μπορείτε να κάνετε like στο Facebook page μας,ή follow στο Twitter, ενώ αν σας αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μας  :P μπορείτε να κάνετε download του δίσκου σε άψογη ποιότητα, μαζί με digital booklet μόνο για 4 €, σε αυτή τη σελίδα.      http://rainorshine1.bandcamp.com/releases

Ρίξτε ένα αυτί!

Κάθε κριτική (καλή ή κακή), απορία, ερώτηση πάντα ευπρόσδεκτη!  :)

Spread the word people να το ακούσει κόσμος!  ;D

Stay tuned!More news comin' soon!

Πολύ ωραία δουλειά παιδιά,μπήκα και εγώ να ρίξω ένα αυτί και τα άκουσα όλα απο 2 φορές,έπαθα πλάκα με τα τραγούδια,χαλαρά playlist για τις επόμενες ημέρες,ωραία παιξίματα φοβερές μελλωδίες,τρελλά φωνητικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν θα σταθώ σε αρνητικά πράγματα που ίσως έχω εντοπίσει εξαλλου σπάνια το κάνω,σας έυχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ''καλοτάξιδο''!!!!! Και πάλι πολλά μπράβο παίδια.

Τώρα ολοκλήρωσα την ακρόαση! Η δουλειά σας μου άρεσε πάρα πολύ!

Το είδος που παίζεται είναι απ' τις μεγάλες μου συμπάθειες. Παικτικά αρτιότατοι, τα φωνητικά πολύ ωραία και ταιριάζουν γάντι στο στυλ σας, πιασάρικα riff και μελωδικά σόλο.

Συγχαρητήρια από μένα και καλή πορεία σε εσάς και στο δίσκο σας!  :)

Ωραία δουλειά παιδιά και όμορφες ιδέες!

Ιδιαίτερα σημαντικό για μένα είναι ότι δεν βαρέθηκα καθόλου ακούγοντας όλα τα τραγούδια συνεχόμενα (κάτι που μου συμβαίνει όλο και πιο συχνά τελευταία με δισκογραφικές δουλειές στο - αγαπημένο μου - συγκεκριμένο είδος μουσικής).

Επίσης, αν κατάλαβα καλά όλη η δουλειά έχει γίνει από 2 άτομα;

Μπράβο και πάλι!

Ευχαριστούμε για την ακρόαση και για όλα τα καλά τα λόγια geodimitri  :)

Thanks, manosko! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!Στη σύνθεση,στις κιθάρες,στη φωνή,στο μπάσο και στα synth είμαι εγώ, ενώ στα κρουστά και στα τύμπανα το άλλο το παιδί! Backing vocals κάναμε και οι 2 και φωνάξαμε και extra 4 τραγουδιστές. Οπότε για το μουσικό μέρος ο πυρήνας είμαστε εμείς οι 2. Και για το λόγο αυτό λέμε ότι πρόκειται για project και όχι για full band (τουλάχιστον όχι ακόμα).  :)

Η παραγωγή-μίξη έγινε από εμένα στο homestudio μου και το mastering στο Online Mastering Stockholm από τον Chris Snyder.

πολυ καλη δουλεια , ωραιες συνθεσεις που δεν μοιαζουν μεταξυ τους , υπαρχει μεσα η 'ροκ παραδοση' αλλα σερβιρισμενη με φρεσκο και συγχρονο τροπο  .

ενα σχολιο σχετικα με αυτο που διαβασα οτι εισαστε 2 με τον εναν να εχει αναλαβει τα περισσοτερα οργανα .Αυτο για μενα ειναι πλεονεκτημα  ως προς την ομοιογενεια του υφους και την αποδοση αυτου που εχετε στο μυαλο σας .

Να'σαι καλά alpatman! Ευχαριστούμε πολύ!

Ισχύει 100% αυτό που είπες! Πραγματικά, δεν σταθήκαμε σε κανένα περιορισμό γιατί ξέραμε ακριβώς τι θέλαμε να πετύχουμε και δεν υπήρξαν καθόλου διαφωνίες, συμβιβασμοί κτλ. Προσωπικά, του'δωσα και κατάλαβε!  :P

Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως απαιτείται σωστή έρευνα μουσικών ώστε να υπάρξει σύνθεση μπάντας για να αποδοθεί πλήρως η δουλειά μας live και έτσι όπως ακριβώς το φανταζόμαστε!Αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι αυτό το κύριο μέλημα μας αυτή τη στιγμή.Ίσως,λίγο πιο μελλοντικά...δεν βιαζόμαστε :D

Νομίζω πως το one man ή two man show είναι ιδανικό σενάριο όταν θέλεις να βάλεις βάσεις και να «χτίσεις» αυτό που έχεις συγκεκριμένα στο μυαλό σου. Απ’ την άλλη βέβαια, αν έπειτα βρεθούν και λοιπά μέλη που μοιράζονται το ίδιο πάθος/τρέλα, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να υπάρξει και μια περαιτέρω εξέλιξη λόγω της παρουσίας και άλλων συστατικών στη σύνθεση της μπάντας (με την προϋπόθεση πως τα νέα συστατικά είναι καλά). Πάντως πολύ καλές και ευχάριστες οι μουσικές, συνοδευόμενες από καλό παίξιμο και παραγωγή, μπράβο και καλή συνέχεια!

Συμφωνούμε απόλυτα Παναγιώτη! Έχεις δίκιο και σε αυτό!Είναι και θέμα ατόμων!

Thanks για την ακρόαση!  ;)

Πραγματικά ωραία μουσική και στίχοι. Προσεγμένη δουλειά τόσο σε φωνητικά όσο και οργανικά. Μπράβο για την  όλη προσπάθεια

Να'σαι καλά corsair ! Σε ευχαριστούμε για την ακρόαση και για όλα τα καλά σου λόγια!  :D

Keep Rockin'!  ;)

Ανεβάσαμε σήμερα στο Youtube το πρώτο μας Lyric-Video ! (Please watch in full HD)  ;D

Πείτε μας τη γνώμη σας ! Like! Share! Subscribe! Και όλα τα σχετικά!

Και όσοι θέλετε να ακούσετε ολόκληρο το album μας online, μπορείτε να κοιτάξετε στα links που έχω παραθέσει στη πρώτη σελίδα του thread ή να μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/rainbandshine?ref=hl

Κριτική όπως πάντα ευπρόσδεκτη!

Rock on!Stay Tuned!

Μια χαρά είναι και το βίντεο! Επιλέξατε ωραίες γραμματοσειρές όπως επίσης και τρόπο εμφάνισης.  ;)

Καλησπέρα σε όλους τους Noizάδες,

κυκλοφορήσαμε χτες ένα clip-άκι με την ακουστική εκτέλεση του κομματιού "Believe" από τον δίσκο μας "Seize The Night". Μπορείτε να το τσεκάρετε εδώ :

Πείτε μας τη γνώμη σας και φυσικά αν σας αρέσει κάντε like,share,subscribe και όλες αυτές τις αηδίες που μας βοηθάνε πολύ  :P .

Για όσους έχουν facebook, μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα μας για να μαθαίνετε νέα μας:

https://www.facebook.com/rainbandshine?ref=hl&ref_type=bookmark

Καλό καλοκαίρι σε όλους ! Περισσότερα νέα από Σεπτέμβρη !  ;D

Rock on!

Ρε παιδια δεν ειναι παρωχημενο αυτο το στυλ μοθυσικης τωρα?Δεν θα το ακουγα τοτε ,και ουτε και τωρα εννοειτε.Πολυ παλιακο ασχετα αν μου αρεσει η οχι.

Johnny.T είπε:
Ρε παιδια δεν ειναι παρωχημενο αυτο το στυλ μοθυσικης τωρα?Δεν θα το ακουγα τοτε ,και ουτε και τωρα εννοειτε.Πολυ παλιακο ασχετα αν μου αρεσει η οχι.
Γιώργη νομίζω είναι θέμα γούστου. ;)

Εμένα που με αρέσουν τέτοια πράματα, μ' άρεσε και η ακουστική έκδοση αν και προτιμώ την κανονική. :)

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά ξεπερασμένο σαν είδος και δεν είναι "της μόδας" πλέον (άσχετα αν πολλά στοιχεία της σκηνής αυτής πάνε και έρχονται συνεχώς στη σύγχρονη μουσική). Αυτό όμως δεν μειώνει την αξία της σε καμία περίπτωση (βλέπε H.E.A.T., Crazy Lixx, etc) και είναι πραγματικά θέμα γούστου όπως είπε και ο geodimitri. Αν δεν μπορούσες να το ακούσεις τότε που ήταν στα πάνω του σαν κίνημα, φαντάσου σήμερα. :P Αυτό δείχνει ότι δεν είναι το "παλιακό" που σε χαλάει, αλλά η όλη μουσική αισθητική του είδους(παλιά η καινούρια). ;)

Όσο για την πρωτοτυπία σε όλο το style, στον πρώτο δίσκο μας άρεσε να κάνουμε κάτι που να θυμίζει σε πολλoύς τομείς τα "παλιά". Στην επόμενη δουλειά μας θα δοκιμάσουμε κάτι πιο σύγχρονο. Και αυτό θα αλλάζει συνεχώς ανάλογα με την όρεξη μας  ;D Μουσική παίζουμε στο κάτω κάτω, ότι μας βγαίνει αβίαστα κάνουμε για να μην περιοριζόμαστε.

Ευχαριστώ και τους 2 σας για την ακρόαση :D

Trending...

Νέα θέματα

Back