http://asia.yamaha.com/en/products/musical-instruments/keyboards/synthesizers/motif_xf/?mode=series
Tι σας λέει? γνωμες? σχολια?
Tι σας λέει? γνωμες? σχολια?
Η οικονομική κρίση βλέπεις...cyclops είπε:Ωραία όλα αυτά, αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από τη Yamaha, για να πω την αλήθεια.![]()
Οι διαφορές με το XS είναι μόνο η non-volatile και η WAVE ROM δλδ?Έχουν προστεθεί βέβαια κάποιες λειτουργίες που είναι πάρα πολύ χρήσιμες, όπως η non-volatile flash RAM (κάτι παρόμοιο με αυτό που είχαν τα Kurzweil), δηλαδή μνήμη στην οποία φορτώνεις τους αγαπημένους σου ήχους, δείγματα κλπ, και μένουν εκεί χωρίς να χρειαστεί να τους ξαναφορτώσεις. Μόλις ανοίγεις το όργανο, είναι εκεί, χωρίς να χρειάζεται φόρτωση, όπως στα περισσότερα άλλα samplers. Φυσικά υπάρχει και η "κανονική" sample RAM, το ανώτατο όριο της οποίας είναι πλέον τα 2GB. Επίσης αυξήθηκε η wave ROM στα 741MB. Ωραία όλα αυτά, αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από τη Yamaha, για να πω την αλήθεια.![]()
Όχι βρε τι διαφορές να υπάρχουν? όλα από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν. Οι μόνες διαφορές είναι στα volt/Hz και στο φις της πρίζας.djps είπε:παιδια καλησπερα!!μια ερωτηση γιατι δεν γνωριζω!!!αν φερω καποιο workstation η καποιο synth απο εξωτερικο,πλην της παροχης ρευματος..θα εχω καποιο αλλο προβλημα??υπαρχουνε διαφορες???
Γεια σας και από εμένα. Ενδιαφέρων το νέο Motif. Ήθελα να κάνω μια μικρή επισήμανση. Νομίζω πως κανένα Kurzweil εκτός του σημερινού PC3K8 δεν είχε non-volatile flash Ram.Τους χαιρετισμούς μου.Έχουν προστεθεί βέβαια κάποιες λειτουργίες που είναι πάρα πολύ χρήσιμες, όπως η non-volatile flash RAM (κάτι παρόμοιο με αυτό που είχαν τα Kurzweil), δηλαδή μνήμη στην οποία φορτώνεις τους αγαπημένους σου ήχους, δείγματα κλπ, και μένουν εκεί χωρίς να χρειαστεί να τους ξαναφορτώσεις. Μόλις ανοίγεις το όργανο, είναι εκεί, χωρίς να χρειάζεται φόρτωση, όπως στα περισσότερα άλλα samplers.