- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Ενδιαφέρον ακούγεται.Μαργας είπε:κονταρομαχια σε live εμφανησεις
Αυτα βλέπουν οι αντιπρόσωποι και θα αρχίσουν να προμηθευονται κοντάρια.
Ενδιαφέρον ακούγεται.Μαργας είπε:κονταρομαχια σε live εμφανησεις
Ελευθερα την γνωμη σου να την λες, οταν εχεις γνωμη βεβαια. Εσυ δεν εχεις ιδεα ρε μεγαλε, πλακα μας κανεις? Μετα απο ενα χρονο κυκλοφοριας του MOXF, κι ενω εχουν γραφει Tα Παντα x10 στο ΝΟΙΖ γυρω απο αυτο το synth συν τα reviews σε κλασσικα sites του χωρου, ερχεσαι εδω να μας πεις τι? Καλη η προσπαθεια να απαξιωσεις ενα απο τα καλυτερα synths που κυκλοφορουν, αλλα τζαμπα γραφεις. Ασχολησου με κατι αλλο και μη μπερδευεις τον κοσμο με ανακριβειες.Μαργας είπε:φορουμ ειναι κ λεω ελευθερα κ δημοκρατικα την γνωμη μου.
Κονταρομαχίες σε live... χμμ με ποιόν τρόπο να φανταστώ κάτι τέτοιο.. ηχητικές κονταρομαχίες πάντα, έτσι; ;Dcos_dr είπε:Ενδιαφέρον ακούγεται.
Οff topic αλλα πριν γελαγα μονος μου, με πονεσαν τα νεφρα.OurDarkness είπε:Κονταρομαχίες σε live... χμμ με ποιόν τρόπο να φανταστώ κάτι τέτοιο.. ηχητικές κονταρομαχίες πάντα, έτσι; ;D
Τις προάλλες έγιναν αλλαξοηχιές, τώρα γίνονται ηχομαχίες... Πολύ βάρβαρη φυλή αυτοί οι πληκτράδες..
Πρεπει να το εχεις αγορασει και να μην εμεινες ευχαριστημενος,ετσι δειχνειςWaterfall-K είπε:Ελευθερα την γνωμη σου να την λες, οταν εχεις γνωμη βεβαια. Εσυ δεν εχεις ιδεα ρε μεγαλε, πλακα μας κανεις? Μετα απο ενα χρονο κυκλοφοριας του MOXF, κι ενω εχουν γραφει Tα Παντα x10 στο ΝΟΙΖ γυρω απο αυτο το synth συν τα reviews σε κλασσικα sites του χωρου, ερχεσαι εδω να μας πεις τι? Καλη η προσπαθεια να απαξιωσεις ενα απο τα καλυτερα synths που κυκλοφορουν, αλλα τζαμπα γραφεις. Ασχολησου με κατι αλλο και μη μπερδευεις τον κοσμο με ανακριβειες.
Σκεψου και να μου αρεσε τι θα εγραφα....Μαργας είπε:Πρεπει να το εχεις αγορασει και να μην εμεινες ευχαριστημενος,ετσι δειχνεις![]()
Καλά, μετά από αυτό:cos_dr είπε:Οff topic αλλα πριν γελαγα μονος μου, με πονεσαν τα νεφρα.
Φανταζομουν δυο πληκτραδες διπλα να παιζουν live σε κοινο και να "μονομαχουν" οπως οι raper, να σκιζονται στο παιξιμο και για μια φαση ο ενας να σηκωσει ενα κονταρι, να καρφωσει στην κοιλια τον αλλο, να περασει απο την αλλη και να τον σηκωσει ψηλα και να αρχισει να ουρλιαζει και να παραλληρει το πλήθος απο κάτω με χειροκροτηματα.
Και ο host να λεει, "Οhh, how about that!!!"
χαχαχα
[flash=200,200]cos_dr είπε:Ενδιαφέρον ακούγεται.