- Πόντοι
- 1,168
Άλλη γκρουπάρα οι XTC...Nestoras είπε:Ένα γκρουπ με μια πλειάδα σούπερ δίσκων.
Τους οποίους είχα τη τύχη να δώ στο φεστιβάλ του Malmo (με 2 απ' τα original μέλη) πριν 2-3 χρόνια και έπαθα τη πλάκα μου.Haris είπε:Για να θυμηθούμε και τους Gang Of Four, που υπήρξαν βασική επιρροή πολλών ελληνικών 'new wave' γκρουπ (ναι, και των Τρυπών) :
Nestoras είπε:Τους οποίους είχα τη τύχη να δώ στο φεστιβάλ του Malmo
Καλά που το είπες γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Το Let the Tribe Increase το είχα λειώσει.alderbody είπε:μολις γυρισα απο MOB.
καταπληκτικοι!
αξιζει να πατε. Δυο μερες θα παιξουν στην Αθηνα.
τότε ας προσθέσω τους Chrome αλλά και τους ανεπανάληπτους Residents, κι αυτοί από CaliforniaSonic X είπε:"avant-garde" σχήματα της εποχής εκείνης
trolley είπε:Και τι τάχα ξέρει ο Μιχάλης για το θέμα, ώστε να το συζητήσουμε μαζί του;
Να πάρει να πάρει τους προβλεπόμενους 4.000 δισκους και μετά ίσως ασχοληθούμε.
Πιφ..
Πήρε ο Μιχάλης 4000 δίσκους;Τι έγινε βρε... τελειώσατε;
...
Ο Μιχάλης αισθάνεται τυχερός που κατάφερε να μην έχει πια 4.000 (που τελικά ήταν παραπάνω από 4.000) δίσκους και έχει και χαρτί από εφορία, επιμελητήριο, συμβολαιογράφο, ΟΑΕΕ που το βεβαιώνει...Nestoras είπε:Πήρε ο Μιχάλης 4000 δίσκους;
Αυτό που εννοούσα (και αποδείχθηκε περίτρανα μετά από τόσες σελίδες) είναι ότι είναι αδύνατον να γίνει συζήτηση γύρω από το θέμα του thread διότι (αναπάφευκτα) η πλειοψηφία των συμμετεχόντων ήταν απούσα τα χρόνια που κυκλοφόρησε και άνθησε αυτό το υλικό.Nestoras είπε:Πήρε ο Μιχάλης 4000 δίσκους;
ΤΟΣΟ απλά!bloody_sunday είπε:Αφ'ενός δεν είναι ανάγκη να χρησιμεύει οπωσδήποτε σε κάτι χειροπιαστό πέρα από μια κοινωνικοποίηση και χαρά να μοιράζεσαι αναμνήσεις (πόσο μάλλον όταν είναι και κοινές), αφ'ετέρου είναι χρήσιμο σαν επιλογή ακουσμάτων για κάποιον που δεν τα ξέρει.
1)Άρα πόσο δε μάλλον οι οποιεσδήποτε συζητήσεις για τα 70'ς και πίσω.trolley είπε:1)Αυτό που εννοούσα (και αποδείχθηκε περίτρανα μετά από τόσες σελίδες) είναι ότι είναι αδύνατον να γίνει συζήτηση γύρω από το θέμα του thread διότι (αναπάφευκτα) η πλειοψηφία των συμμετεχόντων ήταν απούσα τα χρόνια που κυκλοφόρησε και άνθησε αυτό το υλικό.
2)Χρησιμεύει σε τίποτε άλλο. Μπαα...
Η "κοινωνικοποίηση" τι είναι; Ιατρικό ζητούμενο; Απ' ότι ξέρω θεωρείται στόχος για τα ανήλικα και τέτοιες μέρες τα τρέχουν σε πάρτυ με καρναβάλια. Εγώ, όντας 46 ετών, δεν έχω τέτοια θέματα και ποσώς ενδιαφέρομαι να βλέπω ένα φόρουμ ως μέσο κοινωνικοποίησης.bloody_sunday είπε:Αφ'ενός δεν είναι ανάγκη να χρησιμεύει οπωσδήποτε σε κάτι χειροπιαστό πέρα από μια κοινωνικοποίηση και χαρά να μοιράζεσαι αναμνήσεις (πόσο μάλλον όταν είναι και κοινές), αφ'ετέρου είναι χρήσιμο σαν επιλογή ακουσμάτων για κάποιον που δεν τα ξέρει. Πχ. εγώ σε κάποιο πρόσφατο θρεντ βρήκα μερικά πολύ ωραία AOR τραγούδια (που είμαι άσχετος με το στυλ), και επίσης στο παρόν.
Συμβαίνει το εξής περίεργο: υπάρχει μεγάλο ποσοστό ελλήνων ακροατών και μουσικών που (αν και ηλικία τους θα σε έκανε να πιστεύεις το αντίθετο) δεν σχετίστηκαν ποτέ με τα μουσικά ιδιώματα του τίτλου του thread. Έτσι, παραδόξως, είναι στατιστικά πιθανότερο να γίνει μία συζήτηση για τις δεκαετίες από '70 και πίσω (πιο πολλοί θα συμμετείχαν) απ' ότι για την περίοδο στην οποία αναφερόμαστε. Το περιεχόμενο του φόρουμ γενικώς, αλλά και του τρέχοντος thread υποστηρίζουν αυτά τα συμπεράσματα, man.1)Άρα πόσο δε μάλλον οι οποιεσδήποτε συζητήσεις για τα 70'ς και πίσω.
Μάλλον περισσότερα θα μάθαινε, απ'ότι αν έπαιρνε την κιθάρα.. αλλά νόμιζα ότι είναι σαφές ότι δεν προτείνω σε κανέναν να αγοράσει τίποτε (άλλωστε, όπως ξέρεις πολύ καλά) δεν υπάρχει τρόπος πλέον να βρεθούν και να αγοραστούν τόσοι και τέτοιοι δίσκοι. Άλλωστε όπως είπε ο The Photographer.. περνάει καλά, μη του τη χαλάμε του παιδιού.2)Πέραν της γνωριμίας με σχήματα καταπληκτικά που είναι άγνωστα, ίσως. Αλλά τι, να προτείνω σε κάποιον να πάρει αυθεντικό το παρακάτω (όπως έχω κάνει εγώ), ενώ θα μπορούσε να πάρει μια κιθάρα αντί γι' αυτό