- Πόντοι
- 38
Λες να φταίει το δεξιό μου παρελθον? ;D Αμα ειναι, να γινω σοσιαλιστης κι εγω, βγαίνει Integra και καινουριο moog οπου να'ναιWaterfall-K είπε:Σε σας, που ειστε ΝεοΔημοκρατες.

Λες να φταίει το δεξιό μου παρελθον? ;D Αμα ειναι, να γινω σοσιαλιστης κι εγω, βγαίνει Integra και καινουριο moog οπου να'ναιWaterfall-K είπε:Σε σας, που ειστε ΝεοΔημοκρατες.
Θα βγάλει και άλλες δύο βεrrσιόν... μία με κόκκινη και μία με πrrάσινη... οθόνη.Γι'αυτό η καθυστέrrηση ;Dneeq είπε:Λες να φταίει το δεξιό μου παρελθον? ;D Αμα ειναι, να γινω σοσιαλιστης κι εγω, βγαίνει Integra και καινουριο moog οπου να'ναι![]()
Φυσικα "πολυ μπλε" το Evolver βρε Neeq. Ο Smith ειναι γνωστο κομματοσκυλο και καργα Σαμαρικος.neeq είπε:βεβαια, εδω που τα λεμε...πολυ μπλε τα Εβολβερ
Ανακοινώθηκαν κι επισήμως τα specs:neeq είπε:Preset memory δε βλέπω και ανησυχω...
Aν κατεβασουν την τιμη του Voyager σε λογικα επιπεδα, δηλ. στα 1000 ευρω max (κι αυτο λογω καλης κατασκευης και ονοματος) τοτε μπορει να το σκεφτω σοβαρα.neeq είπε:Ουτε τα 825€ σου κανουν βρε αθεοφοβε? Ποσα δινεις για ενα Moog τελοσπαντων?
Τα βλεπεις?? Παλι ενα overpriced synth εβγαλαν.2 οκταβες μου ειναι λίγες, και δεν εχει arpeggiator.
Τα παραλές. Και αυτο γιατί βλέπουμε πολυ πιο σαχλαμαρες συνθς σε αντιστοιχες τιμες. Το voyager εχει μπολικα πληκτρα, εκτεταμμενο modulation matrix, και realtime χειρισμο...αφήνω εξω την «ποιότητα ήχου moog» κτλ.Waterfall-K είπε:Aν κατεβασουν την τιμη του Voyager σε λογικα επιπεδα, δηλ. στα 1000 ευρω max
Μονο το γιοτ του Roman Abramovich ειναι πιο ακριβο απο το Voyager... ;D ;Dneeq είπε:Εδώ υπαρχουν μικροφωνα πιο ακριβα απο τα voyager ;D