New Line6 Pod HD series

JaYmZ_HetFielD είπε:
Ερώτηση: με το ρεύμα τι γίνεται? αγοράζω έναν εξωτερικό μετασχηματιστή (σαν αυτόν που έχει υποθέτω, αλλά με 220V) ή θα κάνει αυτός που έχει από την "μάνα" του?
Το τροφοδοτικό του, έχει input 100-240V,οπότε δεν χρειάζεται ν'αγοράσεις κάτι άλλο.

Αν μου επιτρέπεις,

γιατί δεν το παίρνεις απ'την αγγελία εδώ στο noiz? Τέτοιες εποχές ειναι κριμα να φεύγουν τα λεφτά εκτός Ελλάδας.

Το ότι το έχει κάποιος ένα μικρό χρονικό διάστημα και για κάποιο λόγο δεν του κάνει,δεν σημαίνει ότι παιρνοντάς το εσύ,ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Εξάλλου αυτό που είναι εδώ μπορείς να το δοκιμάσεις,ενώ απο Αμερική δεν ξερεις τι σου στέλνει ο πωλητής,μπορεί αυτό που θα σου στείλει να ήταν demo σε κάποιο μαγαζί,και να είναι πιο μεταχειρισμένο απ'ότι αυτό που πουλάει το παιδί εδώ στο noiz.

Διευκρινίζω ότι δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με τον πωλητή.

Αν πληρώσεις τελωνείο είναι γύρω στα 107Ε επιπλέον αν το στείλει με USPS,και περίπου 175Ε επιπλέον αν το στείλει με UPS ή FEDEX.

Άν το παραγγείλεις τώρα, το πιο πιθανό είναι να το παραλάβεις τέλος Ιανουαρίου λόγω φόρτου εργασίας των ταχυδρομείων,τη περίοδο των Χριστουγέννων.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
JaYmZ_HetFielD είπε:
το pod έχει εξωτερικό (όπως ένα laptop) μετασχηματιστή...
Χρειάζεσαι κάποιον τύπου μετατροπέα από τα 110V στα 220V.Σε ένα κατάστημα ηλεκτρολογικών υλικών,σίγουρα,θα σε κατατοπίσουν καλύτερα.

Όσο γι'αυτό:

με τα μεταχειρισμένα έχω παρελθόν και τα ψιλοαποφεύγω..
και οι δύο Αθήνα μένετε.Σίγουρα,δε χάνεις κάτι,αν δοκιμάσεις,αλλά πάντα it's your cup of tea.

Χωρίς να κάνω διαφήμιση πήγαινε στον αντιπρόσωπο της Line 6 στην Αθήνα το δίνει 480€ αν το πάρεις on-line

fasolia είπε:
Παίξτε.. αυτό είναι το νόημα και όχι αν ο ήχος σας μοιάζει με τα 70s ή τον Vai ή τον Χιώτη. Μην χάνετε το focus.

+1000000

ξερει κανεις πως γινεται το αντιθετο????δηλαδη χωρις ενισχυτες και μονο με τις καμπινες???

The Genius Loci είπε:
Guys, please.  ;)
ξερει κανεις πως γινεται το αντιθετο???δηλαδη χωρις τον ενισχυτη και μονο με τις καμπινες???

tolis είπε:
ξερει κανεις πως γινεται το αντιθετο???δηλαδη χωρις τον ενισχυτη και μονο με τις καμπινες???
Tι εννοεις? Να φευγει το σημα direct , να μην εχει modelling στην ενισχυση κ να εχει στην καμπινα?

tolis είπε:
ξερει κανεις πως γινεται το αντιθετο????δηλαδη χωρις ενισχυτες και μονο με τις καμπινες???
Με το παρών firmware δεν γίνεται να χρησιμοποιήσεις το cab sim χωρίς το amp sim.Πάνε πακέτο.

Λετε να υπαρξει καποιο update που να το κανει???Μα ειναι δυνατον να λειπει μια τετοια λειτουργια???????Ολα τα προηγουμενα pod το εκαναν!!!Μαλλον το καινουριο μου hd 500... θα παει για πουλημα!!!!!!!

tolis είπε:
Λετε να υπαρξει καποιο update που να το κανει???Μα ειναι δυνατον να λειπει μια τετοια λειτουργια???????Ολα τα προηγουμενα pod το εκαναν!!!Μαλλον το καινουριο μου hd 500... θα παει για πουλημα!!!!!!!
Δηλαδή... για να καταλάβω...

Το να έχεις μόνο εφφέ και καμπίνες, χωρίς amp modeling, είναι τόσο σημαντικό για σένα? Και, επειδή φαίνεται ότι έχω κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα τελευταία, σε τί ακριβώς χρειάζεται μια τέτοια δυνατότητα??  ::)

Το χρειαζομαι γιατι θελω να το χρησιμοποιησω με το triaxis ...αυτο που κανω τωρα δηλαδη με το x3 live απλα ειπα να παρω το hd 500 για αλλαγη λογω του οτι ειναι καλυτερο σε πολλα πραγματα γενικως!!!Δεν ξερω αν θα γινεται αυτο μετα απο καποιο update (που λιγο δυσκολο το βλεπω διοτι δεν ειναι κατι τοσο απλο...)οποτε δε νομιζω να το κρατησω χωρις λογο!!!Παντως ειναι απαραδεκτο να λειπει αυτη η λειτουργια!!!Αν το ηξερα δεν προκειται να το επερνα!!!

tolis είπε:
Το χρειαζομαι γιατι θελω να το χρησιμοποιησω με το triaxis ...αυτο που κανω τωρα δηλαδη με το x3 live απλα ειπα να παρω το hd 500 για αλλαγη λογω του οτι ειναι καλυτερο σε πολλα πραγματα γενικως!!!Δεν ξερω αν θα γινεται αυτο μετα απο καποιο update (που λιγο δυσκολο το βλεπω διοτι δεν ειναι κατι τοσο απλο...)οποτε δε νομιζω να το κρατησω χωρις λογο!!!Παντως ειναι απαραδεκτο να λειπει αυτη η λειτουργια!!!Αν το ηξερα δεν προκειται να το επερνα!!!
τολη το triaxis εχει προσομοιωσεις ?

εχει ενα stereo rec out το οποιο ειναι απλα ικανοποιητικο ...με το speaker simulator του x3 ακουγεται φοβερα!!!Το χρησιμοποιω μονο σε live με in ear και το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο!!!Δεν ειναι βεβαια οπως με τον 2:90 που εχω σπιτακι μου  ;D ;D ;D ...αλλα για να παιζεις live σε μερη που δεν μπορεις να εχεις καμπινα ειναι νομιζω οτι καλυτερο!!!!!!

Καλησπερα δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος γι αυτο αλλα τελος παντων .. θα μπορουσε ενας κατοχος του  hd 500  να κανει ενα πμ το κινητο του για να επικοινωνησω για καποιες αποριες που εχω ?

ευχαριστω

Ηρακλης

iraklis gk είπε:
Καλησπερα δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος γι αυτο αλλα τελος παντων .. θα μπορουσε ενας κατοχος του  hd 500  να κανει ενα πμ το κινητο του για να επικοινωνησω για καποιες αποριες που εχω ?

ευχαριστω

Ηρακλης
πες εδω τις αποροιες ρε ηρακλη... ισως βοηθησουν κι αλους...

καλως . λοιπον χρησιμοποιω το hd 500 στα διαφορα προβαδικα που παω . Το συνδεω με την μεθοδο των 4 καλωδιων που προτεινει η λαιν 6 επιλεγο απο το output combo pwr amp απο το 1/4 out το amp και απο πισω το stomp.

σε ενα τυπικο μ σετ απ  ας πουμε noiz gate---sreamer---bonger uber PRE (μιας και ειμαι απο το λουπ )---cabinet

οπως γνωριζω οταν παιζεις στη λοοπα του ενισχυτη βγαζεις καμπινες το οποιο το κανω disable

το προβλημα μ ειναι οτι οταν εχω το 1/4 out sto line εχω τρομερο feedback σφυριζουν τα παντα και δεν μπορω να σταθω ουτε στα 2 μετρα απο το ενισχυτη οταν βεβεα το γυρισω στο amp aκουγομε τοσο χαμηλα που ισα ακουο κατι

τι κανω λαθος και τι αλλαγες προτεινετε

Ηρακλης

iraklis gk είπε:
το προβλημα μ ειναι οτι οταν εχω το 1/4 out sto line εχω τρομερο feedback σφυριζουν τα παντα και δεν μπορω να σταθω ουτε στα 2 μετρα απο το ενισχυτη οταν βεβεα το γυρισω στο amp aκουγομε τοσο χαμηλα που ισα ακουο κατι
Το παραπάνω φαίνεται σαν κλασσικό πρόβλημα impedance mismatch ανάμεσα στις εξόδους/εισόδους τόσο του ενισχυτή όσο και του POD.

Επίσης ρόλο παίζει αν το fx loop θα είναι σε σειρά ή παράλληλο, στον ενισχυτή.

Δες το παρακάτω βιντεάκι για το 4CM:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back