Καλα αυτο με αφηνει παντελως αδιαφορο.......το θεμα ειναι στο ζουμι τι κανει........και ας ειναι σαν εμενα εμφανισιακα..... ;DIraklisZS είπε:ομολογώ πως εμφανισιακά είναι ψαρωτικά!
Καλα αυτο με αφηνει παντελως αδιαφορο.......το θεμα ειναι στο ζουμι τι κανει........και ας ειναι σαν εμενα εμφανισιακα..... ;DIraklisZS είπε:ομολογώ πως εμφανισιακά είναι ψαρωτικά!
Το παρακάτω παρακαλώ αντιμετωπίστε το με ΠΟΛΥ επιφύλλαξη, όπως και εγώ:ignantios είπε:το θεμα ειναι στο ζουμι τι κανει....
Το ενδιαφέρον είναι ότι εμφανίστηκε στο forum της Digidesign:"I was at a music seminar this past week and heard the "Park Model" on the HD 500, which is essentially a plexi - it was A/B'd against the Axe-FX Ultra and I could not hear any differences between the tones. I asked the presenter what he thought about the feel and he said it felt good. The feel of course will have to be tested as will the reliability of the units".
"TheHD 500 will have a revolutionary new kind of Impulse Response feature."
Ευχαριστώ,καλώς σας βρήκα.The Genius Loci είπε:Φίλε grorig καλωσήρθες στο forum.
Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα έγραψες. Τελικά βρήκαμε σε μια μέρα 2 χρήστες 11R στο forum! ;D
Με το 11R το μόνο πρόβλημα που έχει διαφανεί (μέσα από διαδικτυακές συζητήσεις) είναι η στάση της εταιρείας απέναντι στα updates, που ελπίζω να αλλάξει στο μέλλον.
ΥΓ: Παράκληση, προσπάθησε να βάζεις παραγράφους στα post σου για να διαβάζονται πιο εύκολα! Αυτό δεν ισχύει για εσένα μόνο φυσικά...![]()
Θα ήθελα πολύ να παίξω το 11R πλάι πλάι με το Axe. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν εσύ τα έχεις και τα δύο ή έχεις δοκιμάσει το Axe από φίλο. ???grorig είπε:Διακινδυνεύοντας μια προσωπική εκτίμηση,πιστεύω οτι η σειρά HD πάει να παίξει στην κατηγορία 11 rack και όχι Axe-Fx.
Στην 1η περίπτωση θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά,στην δεύτερη ένα τεράστιο άλμα.
Δεν πολυπιστεύω αυτά που διαδίδονται,το ίδιο άλλωστε συνέβη και με το 11rack,που τελικά μέχρι στιγμής,δεν επαληθεύονται,και με δεδομένη την απογοήτευσή μου απ'την πολλά υποσχόμενη όταν ξεκίνησε Line 6,σχετικά με τα προιόντα της τα τελευταία χρόνια,περιμένω ν'ακούσω.
και αφου χρησιμευει........χρησιμευει σε χρηση με ενισχυτη ωστε να εχει καλυτερη αποδοση στα live(που ειναι το σημαντικοτερο)....ή μονο σε direct recordings για να εχεις καλυτερα αποτελεσματα στην ηχογραφηση,IraklisZS είπε:τί ειναι? σε τι χρησιμεύει?
???Παιδιά μήπως έχω χάσει κανένα επεισόδιο? ???al είπε:
Άντε να δούμε.The Genius Loci είπε:Ο καιρός γαρ εγγύς. 8)
Έχεις χάσει πολλά επεισόδια και θα σε μαλώσω. 8)WilliamSats είπε:???Παιδιά μήπως έχω χάσει κανένα επεισόδιο? ???
Φορτώνει το GSP Impulses?
Τί impulses φορτώνει? format? Rate? Bit Depth?
Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά!! ;D ;D ;DΌσο για την πιθανότητα μάζωξης μπουλουκιού γουέν δε τάιμ καμς, προσφέρω το ταπεινό μου x3 live σε περίπτωση που θέλετε να συγκριθεί η προηγούμενη γενιά σαν reference.
Θα ήθελα πολύ να παίξω το 11R πλάι πλάι με το Axe. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν εσύ τα έχεις και τα δύο ή έχεις δοκιμάσει το Axe από φίλο. ???
- Έχω και τα δύο
Σε ό,τι αφορά στους ενισχυτές/καμπίνες, οι περισσότεροι λέγουν ότι το 11R δεν είναι μακριά από το Axe, αν εξαιρέσεις τη δυνατότητα deep editing του δεύτερου. Και φυσικά το Axe υπερέχει και λόγω IR και των επιλογών που δίνουν.
- Ο ήχος του Axe Fx συνολικά έχει περισσότερη ευκρίνεια είτε στη μίξη, είτε μέσα στη μπάντα (live).
Για το POD ειδικά στην τιμή που θα πωλείται (το rack όταν βγει, θα είναι πιθανότατα στην τιμή του 11R), θεωρώ ότι θα πάρει εύκολα τον τίτλο του value for money. Ο καιρός γαρ εγγύς. 8)
-Πιστεύω ότι θα εξαρτηθεί απ'το ποσο καλός θα είναι ο ήχος του POD,τι υποστήριξη θα έχει και πως θ'άντιδράσει η Digi.
The Genius Loci είπε:Έχεις χάσει πολλά επεισόδια και θα σε μαλώσω. 8)
Μπες στο mustbebeta.com και θα δεις (το φως σου!) ;D Στα τελευταία firmware μπορείς να φορτώσεις μέχρι 10 IR, έχω δοκιμάσει και 24bit (44.1K νομίζω). Φορτώνονται μέσω μιας εφαρμογής που τα μετατρέπει σε format που αναγνωρίζει το GSP.
Κύριε συνονόματε... βιαστήτε με το GSP γιατί οι τιμές ήδη έχουν πάρει την ανιούσα, για κάποιο "παράλογο" λόγο... χμμ... λες να είναι λόγω των τελευταίων updates? Τυχαίο? ;DWilliamSats είπε:Πως είπατε κύριε? GSP 1101? Χμ.....;D ;D
Γράψε μας αν θέλεις πως τα χρησιμοποιείς (ηχογραφήσεις, live, κλπ) και με τι λοιπό εξοπλισμό (ενισχυτές, FRFR, κλπ). Μπορείς να γράψεις και σε κάποιο θέμα για Axe αν θέλεις ή ακόμα καλύτερα να ανοίξεις ένα καινούργιο (με φωτογραφίες ίσως? ;D).grorig είπε:- Ο ήχος του Axe Fx συνολικά έχει περισσότερη ευκρίνεια είτε στη μίξη, είτε μέσα στη μπάντα (live).
Μόνο έτσι κυλάει το πράγμα. Μην ξεχνάς οτι το event τελεί υπο την αιγίδα του Τσερεμόνη.The Genius Loci είπε:Έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά!! ;D ;D ;D
Αν θέλετε να το πάμε σοβαρά, ιδού:
1) Axe-Fx
2) Eleven Rack
3) POD HD (όταν και εφόσον)
4) POD X3
5) GSP1101
6) RP1000
7) Ακατανόμαστη
Και κάνουμε double blind test.![]()
Υποχρέωση όλων να φέρουν μπύρες, αναψυκτικά, πατατάκια, κουλουράκια, κλπ, γιατί δε θα βάλουμε και μέσα το Γιώργο με τόσα ρεμάλια μαζεμένα.
Πάντως πράγματι τα έχουμε κανονίσει όλα χωρίς τον ξενοδόχο, έτσι? ;D ;D ;D